Till innehållet

Kauppiaskatu 13

Turku, Keskusta

kerrostalo 1958 , 3h, k, kh, parv

Byggd
1958
Ytarea
73 m²
Skuldfritt pris
269 000 €

Beskrivning av objektet

Kaupungin paraatipaikalla, Kauppatorin naapurissa sijaitseva kuudennen kerroksen kolmio on vapautumassa uusille asukkaille. Olohuoneesta ja parvekkeelta näkee Kauppatorille ja aina Samppalinnan mäelle asti. Toimiva pohjaratkaisu mahdollistaa asumisen niin pienelle perheelle kuin pariskunnalle. Asunto on läpitalon huoneisto, jonka molemmat makuuhuoneet sijoittuvat rauhallisen sisäpihan puolelle. Lasilliset pariovet olohuoneen ja makuuhuoneen välillä luovat kodikkaan tunnelman. Keittiö on remontoitu tyylikkääksi vuonna 2012. Lattiat ovat parkettia ja keittiön tasot puuta. Kylpyhuone/wc on uusittu putkistosaneerauksen yhteydessä vuonna 2007. Yhtiön maksuvalmius on hyvä. Myynti ja lisätiedot: Veli-Pekka Jokipuu Kiinteistönvälittäjä LKV 0400 823 212 | veli-pekka.jokipuu@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Grundläggande information

Destinationsnummer
21117816
Läge
Kauppiaskatu 13, 20100 Turku
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h, k, kh, parv
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
73 m²
Total areal
73 m²
Ytterligare information om ytan
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Todellinen pinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Antal våningar
6
Antal boendevåningar
8
År av konstruktion
1958
Färdigställandeår
1958
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
1kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan.

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
261 227,60 €
Velkaosuus
7 772,40 €
Skuldfritt pris
269 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 684,93 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
233,60 €/kk
Finansieringsvederlag
108,04 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
341,64 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
30,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
ulostyönnetty
Balkongens väderstreck
lounas
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, pyykinpesukone
Energiklass
F2013
Ytterligare energiklassinformation
Voimassa 28.12.2025.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Lattialämmitys
Utförda renoveringar
Kylpyhuone remontoitu putkiremontin yhteydessä vuonna 2007. Keittiö remontoitu, parkettien vaihto ja hionta vuonna 2012.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
kivi
Taktyp
harja/tasakatto
Beskrivning av vardagsrummet
Parketti hiottu ja lakattu 2012. Tapetti uusittu 2012
Beskrivning av köket
Keittiö remontoitu 2012. Keraaminen liesitaso, erillisuuni, integroitu astianpesukone ja mikro, jääkaappi/pakastin. Liesituuletin, aktiivihiili. Pyykinpesukone integroituna keittiöön. Edelliseltä isännöitsijältä saatu lupa pyykkikoneen asentamisesta keittiöön, ei ole kirjallista muutostyöilmoitusta. Parketti asennettu 2012.
Köksnivåer
puu, kivi
Köksgolv
parketti
Köksväggar
maalattu
Beskrivning av sovrummet
Isomman makuuhuoneen parketti lakattu, hiottu ja tapetit uusittu 2012. Vaatekaapit ja väliovet alkuperäiset teak-puuta. Pienemmän makuuhuoneen parketti asennettu ja tapetit uusittu 2012.
Antal sovrum
2
Beskrivning av badrummet
Laatoitukset uusittu putkiremontin yhteydessä 2007. Uudet kalusteet 2012, kylpyamme 2012: Huoneiston sähkölaitteet, katkaisijat ja pistorasiat ovat yli normaalitason eli Renova sarjaa. Taloyhtiö vastaa ainoastaan perustason asennuksista, ei Renovasta.
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Beskrivning av toaletten
Wc kylpyhuoneen yhteydessä.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisen ja keittiön kattovalaisimet.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
3821,9 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Turun kaupunki, p. 02 330 000.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Kauppiaskatu 13
Disponentens kontaktuppgifter
Attentus Oy, Hannu Marjanen p. 02 2503 554
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kiinteistöhuolto Rusanen Oy, p. 010 836 0700.
Till husbolaget hör
mankeli, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Parkkipaikkoja 9 kpl, yhtiön omistuksessa.
Utförda renoveringar
2022 Takapihan puoleiset ovet uusittu. A-takaovi ja pyöräsuojan ovi varustettu sähköisillä avauskoneistoilla. Jalkakäytävän lämmitysjärjestelmän laajennus yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. 2021 Hissit C ja E. Nostokoneistot ja kannatusköydet uusittu. Sammuttimet asennettu kaikkiin liiketiloihin sekä porrashuoneisiin. Vesikattojen uusittujen osien maalaus. Lämpimän käyttöveden järjestelmä säädetty. 2020 Lämmitysverkon säätöjärjestelmien kunnostus, sisälsi mm. huoneistokohtaisten jakotukkien uusimisen ja huonekohtaisten termostaattisäätimien asennuksen. 2019 Ilmanvaihtojärjestelmien nuohous ja tasapainotus sekä ilmanvaihtokanaviston täydennysasennuksia kellarikerroksessa. Lukkojen sarjoitus Iloq lukkojärjestelmään. Ulko-oviin asennettu sähköiset ovenavaajat eli saranaovikoneistot. 2018 Taloyhtiön kellaritiloissa sijaitsevan kokoustilan kunnostus. Sähköjärjestelmien saneeraus aloitettu syyskuussa 2017, valmistuu toukokuu 2019. 2015 Liiketilojen julkisivusaneeraus, vastaanottotarkastus. 2014 Liiketilojen julkisivusaneeraus, sisältää mm. seuraavat työt: Valolippa rakennettu, kadun puoli ja valopiha Valopihan kaksi "valomutteria" uusittu. Kadun puolen ja valopihan valaistusjärjestelmät uusittu Pihaanajoportti ja valopihan portit uusittu, 1 + 3 kpl. Liikehuoneistojen ikkunat ja ovet sekä porrashuoneiden pääovet uusittu. Matkatoimistosiiven ja Maariankadun puolen liiketilojen katot uusittu ja yläpohjat eristetty. Kadun puolen salaojat uusittu, jalkakäytävät ja valopiha varustettu lämmityksellä. Sadevesijärjestelmiä paranneltu. Liiketilojen antenni- ja dataverkko uusittu. 2013 Toimistosiiven katto maalattu. Liiketilojen julkisivujen kunnostustöitä valmisteltu 2012 Lisälumiesteet katoille asennettu. Parvekelattioiden osittainen kunnostus ja maalaus; asunto- sekä siivousparvekkeet. Kattojen maalaus; asuinrakennus ja pihaliikesiiven matala osa 2011 Ovipuhelinjärjestelmä uusittu / kunnostettu. 2009 Sadevesiviemärit sukitettu, kaivot betonoitu, tehty pumppaamo ja liitos kaupungin verkkoon. 2008 Asuinrakennuksen loput peltikatot B-E-portaiden alueelta uusittu kattovarusteineen. Ilmanvaihtojärjestelmän nuohous. 2007 Putkistosaneeraus. Lukitusjärjestelmä. 2003 Lämmönjakokeskuslaitteet saneerattu ja kellarin patteriverkosto uusittu. 2001 Takapihan pihakansi uusittu. Elokuvateatterin katto uusittu. 1999 Hissien peruskorjaus. 1998 Julkisivut ja parvekkeet. 1996 Liikepuolen pihakansi ja liikepihan liikkeiden ikkunat ja ovet uusittu. Pohjaviemärit osin uusittu ja osin sujutettu, taloviemäri sukitettu. 1992 Porrashuoneiden tuulikaapit rakennettu. 1991 Asuntojen ikkunat ja parvekeovet uusittu.
Kommande renoveringar
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027: Siivousparvekkeiden ovet, asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen ja energiatalouden parantamiseen tähtääviä toimenpiteitä.
Beslut om renoveringar
Kyllä
Antal egna bostäder
1
De egna bostädernas yta
49,0 m²
Antal affärslokaler
38
Affärslokalernas yta
3 274,0 m²
Övrigt om husbolaget
Yhtiön hallintaan jäävät seuraavat tilat: Pihassa olevat yhdeksän autopaikkaa ja huoneisto C 83, 49 m². Lisäksi yhtiön hallintaan jäävät tekniset tilat, saunatilat, pesutupatilat ja kellarivarastoja 42 kpl. Muuta: As Oy Kauppiaskatu 13 hakenut kaavamuutosta tontilleen. Hakemus ei ole edennyt toimenpiteisiin ja hakemus on peruutettu huhtikuussa 2023. Tavoitteen oli lisätä rakennusoikeutta ja uudisrakennus tontille. Hakemus 621/16-08/15975-2008 Kiinteistö Oy Maariankatu 6 saanut luvan tehdä julkisivumuutokset siten, että tonttien rajalla olevaan seinään saa tehdä ikkuna-oviseinän ja palomuuri voidaan jättää rakentamatta. (ns. seinärasite) Katutason liiketilojen alla olevat tilat pääasiassa taloyhtiön. Tilat tapauskohtaisesti vuokrattavissa mahdollisuuksien mukaan. Kaikissa katutason liiketiloissa ei ole omia sosiaalitiloja. Yhtiön hallitus valmistelee vaihtoehtoisia ja täydentäviä energiaratkaisuja kaukolämmön tueksi. Tavoitteena LTO-järjestelmän rakentaminen ja kerroksissa olevien ikkunoiden sekä parvekeovien vaihto. Valmistelut käynnissä syksyllä 2023. Toteutus- ja rahoituspäätökset tehdään myöhemmin yhtiökokouksessa. Turun kaupunki on määrännyt tupakointikiellon keväällä 2022.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt