Till innehållet

Teinintie 14

Helsinki, Oulunkylä

paritalo 1990 , 4mh, oh, k, 2xkph, s, erillis-wc, askarteluhuone, vh, terassi.

Byggd
1990
Ytarea
176 m²
Skuldfritt pris
590 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa kotiin lapsiperheen unelmapaikalle Oulunkylän sydämessä! Tämä tilava kolmikerroksinen paritaloasunto tarjoaa täydellisen kodin suurelle perheelle tai perheelle, joka kaipaa makuuhuoneiden lisäksi tilaa etätyöskentelyyn. Sijainti on vertaansa vailla, aivan Oulunkylän palveluiden läheisyydessä ja ala-asteen vieressä, mikä tekee arjen pyörittämisestä vaivatonta ja mukavaa. Asunto on rakennettu vuonna 1990 ja se on osa neljän asunnon taloyhtiötä. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja lämmitysmuotona on kaukolämpö, joten hoitovastike sisältää lämmityksen. Neljä makuuhuonetta tarjoaa tilaa koko perheelle, ja lisäksi löytyy ikkunallinen askarteluhuone, joka voi toimia monipuolisesti esimerkiksi työ- tai harrastetilana. Lisäksi asunnossa on runsaasti varastotilaa, mikä helpottaa arjen järjestelyjä ja säilytystarpeita. Jaetusta autotallista löytyy tilaa niin itselle kuin naapurille ja autotallin eteen mahtuu hyvin parkkiin toinen auto. Autotalliosake myydään erillisenä osakkeena 20 000 euron hintaan. Asunto on erittäin valoisa ja hyvin pidetty, vaikka pinnoiltaan se onkin pitkälti alkuperäiskuntoinen. Ikkunat neljään eri ilmansuuntaan tekevät tilasta poikkeuksellisen avaran ja valoisan tuntuisen. Tämä koti tarjoaa mahdollisuuden remontoida koti omien mieltymysten mukaiseksi ja luoda juuri sellainen ympäristö, jossa arkenne voi kukoistaa! Tervetuloa tutustumaan. Asuntoa esitellään vain yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi. Sinua palvelee; Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21238766
Läge
Teinintie 14, 00640 Helsinki
Typ
paritalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4mh, oh, k, 2xkph, s, erillis-wc, askarteluhuone, vh, terassi.
Antal rum
6 Rum
Boendeytans areal
176 m²
Total areal
176 m²
Ytterligare information om ytan
Asunto koostuu yhtiöjärjestyksen mukaisesta huoneistoalasta 149m2 + varaston alasta 27m2 (varasto 27m2 = kellarikerroksessa sijaitseva askarteluhuone (ikkunallinen) ja varaston/vaatehuoneen (ikkunaton). Kellarikerroksen varastotila erillisellä osakekirjalla (G) sillä, alunperin suunnitteilla oli rakentaa paritalon kellarikerrokseen kahden asunnon yhteinen uima-allas tila, joka jo rakennusvaiheessa päätettiin olla rakentamatta ja huoneistot erotettiin myös kellarin osalta. Kellarikerroksessa sijaitseva 27m2 ei ole virallista asuinpinta-alaa. Lisäksi autohalli 18m2, jota ei ole laskettu pinta-aloihin mukaan. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1990
Färdigställandeår
1990
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
590 000,00 €
Skuldfritt pris
590 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 352,27 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
731,25 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
731,25 €/kk

Muut maksut

Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Taloyhtiö kaukolämmössä, eli lämmitys sisältyy vastikkeeseen. Vesimaksu oman kulutuksen mukaan huoneistossa sijaitsevien mittareiden mukaan / maksu kerran vuodessa. 27m2 ja autotallin osalta maksetaan puolikasta hoitovastiketta 40,50 €/kk. Hallitus valtuutus tarvittaessa periä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
ulostyönnetty
Balkongens väderstreck
länsi
I bostaden ingår
parveke, oma sauna, antenni
Ytterligare energiklassinformation
Taloyhtiössä ei ole teetetty voimassaolevaa energiatodistusta.
Allmänt skick
tyydyttävä
Mer information om skick
Asunto on siististi pidetty, mutta pinnat osittain alkuperäisiä.
Värmesystem
kaukolämpö
Eldstad
muu
Övrig beskrivning av eldstaden
avotakka
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
ilmanvaihto huippuimuri / koneellinen poisto
Utsikt
Terassiparveke olohuoneesta lännen suuntaan.
Utförda renoveringar
Alakerran kylpyhuone uusittu vedeneristeineen vuonna 2017. Kodinkoneita uusittu tarpeen mukaan. Pintoja maalattu tarpeen mukaan, parketti hiottu -97, seinät ja katot maalattu.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili, betoni
Väggmaterial
Seinät pääosin maalattu, osittain tapettia. Kylpyhuoneissa ja wc:ssä laattaa.
Golvmaterial
Keski- ja yläkerroksessa pääosin mosaiikkiparketti, alakerroksessa pääosin laatta, askarteluhuoneessa mosaiikkiparketti. Kylpyhuoneissa, wc:ssä ja saunassa kaakeli.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopakate
Takmaterial
Maalattu
Beskrivning av vardagsrummet
Valoisa ja kutsuva olohuone, jossa valtavat ikkunat kolmeen ilmansuuntaan.
Beskrivning av köket
Vaalea keittiö, jossa runsaasti kaapistotilaa ja laskutilaa kahdella sivulla. Keittiössä varusteluna: täyskorkea jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, liesi-uuni, liesituuletin.
Beskrivning av sovrummet
Yläkerroksessa yksi makuuhuone, keskikerroksessa kolme makuuhuonetta joissa kaapistot, alimmassa kerroksessa askarteluhuone, joka soveltuu ikkunan ansiosta myös esim. työhuoneeksi.
Beskrivning av badrummet
Keskikerroksessa kylpyhuone, jossa varusteluna suihkukaappi, peili, allas ja allaskaapisto, wc-istuin. Alakerroksessa remontoitu kylpyhuone, jossa varusteluna suihku, suihkuseinä, lattialämmitys. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä sauna.
Beskrivning av toaletten
Ylimmässä kerroksessa erillinen wc, jossa varusteluna wc-istuin, peili ja käsienpesuallas.
Beskrivning av bastun
Saunan lattia uusittiin kylpyhuoneremontin yhteydessä. Nykyisillä asukkailla sauna ollut erittäin vähällä käytöllä.
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av grovköket
Kellarikerroksessa kylpyhuoneen vieressä pieni kodinhoitopiste/wc, jossa tila pesutornille ja pyykkikaappi.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Asunnolle kuuluu taloyhtiön yhteisessä tilassa lämmin häkkivarasto n. 8m2, jonka lisäksi huoneistossa iso vaatehuone/varasto ja runsaasti kaapistotilaa.
Övriga lokaler
Alakerroksessa takkahuone, jossa avotakka, lisäksi vaatehuone sekä askarteluhuone joka toiminut nykyisillä omistajilla aikoinaan työhuone/mh tilana. Alakerrokseen oma sisäänkäynti Kinkeripolulta, alakerran sisäänkäynti toimii samalla kuraeteisenä kodinhoitohuoneen ollessa alakerrassa.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1316,7 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Lähivuosien kaavoitussuunnitelmat ovat tuomassa uusia asuntoja ja palveluita Oulunkylään. Alueelle tavoitellaan jopa 5 000 uutta asukasta vuoteen 2030 mennessä. Oulunkylän keskustaa kehitetään raideliikenteen vaihtoasemana ja sinne rakennetaan lisää asuntoja, palveluja sekä liiketilaa päivittäistavara- ja muulle vähittäiskaupalle. Oulunkyläntien varteen suunnitellaan asuntoja ja uutta ylä- ja ala-asteen koulua. Käskynhaltijantietä muokataan bulevardimaisemmaksi ja kadun kummallekin puolelle rakennetaan uusia asuntoja noin 1 800 asukkaalle. Alueen läpi suunnitellaan kahta pohjois-eteläsuuntaista viherreittiä puistoaukioineen. Veräjämäkeen Maaherrantien varteen rakennetaan uusia asuinkerrostaloja ja Jokiniementien varteen on tulossa päiväkoti. Oulunkylässä ja Maunulassa on käynnissä tonttikohtaisia kaavoitushankkeita, joiden etenemistä voi seurata Helsingin karttapalvelussa. Lisätietoa suunnitelmista. Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ tai välittäjältä.
Pihan kuvaus
Taloyhtiössä piha-alueet yhteisiä, ei jaettu huoneistoille erikseen.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto-osakeyhtiö Teinitie 8
Disponentens kontaktuppgifter
Taloyhtiössä omatoiminen isännöinti, kirjanpito ulkoistettu GSV Isännöinti- ja Tilipalvelu https://www.gsvisannointi.com/ info@gsvpalvelut.com
Underhåll
asukkaat
Husbolagets garage
4
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autotallien lisäksi osakkailla mahdollisuus pitää toista autoa autotallin edessä.
Utförda renoveringar
2024 Kaukolämpölaitteiston säätöventtiilin toimilaitteen ja venttiilin uusiminen 2024 Vesimittareiden uusiminen 2023 Katon läpivientien tiivistystä ja vesikatteen saumojen korjausta. 2023 Kiinteistön kuntokartoituksen ja pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS) teettäminen. 2022 Kaikkien huoneistojen ilmanvaihtokanavien puhdistus ja As 14 A IV-puhdistus ja huippuimurin korjaus. 2021-22 Huoneistojen A ja B kaikkien ikkunoiden ja parvekeovien vaihtaminen. Huoneiston C eteisen katon maalaus. A ja D huoneiston osittainen tiiliseinän saumojen korjaus. Huoneistojen C ja D viallisten ikkunoiden pellitysten korjaus ja ikkunapokien tiivistys ja maalaus. 2020-21 A, B, C huoneistojen osalta myrskyn aiheuttamien kosteusvaurioiden korjaus 2016 Paritalojen pohjoisen puolen salaojituksen uusiminen, isodrän eristys ja kaivopumppaamon lisäys. A ja D kylpyhuoneiden uusiminen. 2013 Lämmönjakokeskuksen uusiminen 2010 Salaojan lisääminen paritalojen väliin, C huoneiston makuuhuoneen korjaus 2008 C/D eteläikkunoiden uusiminen 2005 Huoneisto B yläkerran etelän tiiliseinän korjaus, kylpyhuoneen uusiminen 2001 Huoneisto A saunaosaston lattian uusiminen 1997 C/D bitumikaton korjaus 1995 Kiveyksen asennus autotallien eteen 1993 A/B bitumikaton korjaus, C/D terassitason bitumikorjaus
Kommande renoveringar
2023-24 Vesikatteen ja huippuimureiden uusiminen. Elastisten liikuntasaumojen paikkakorjaus. Parvekkeiden ja portaiden metallikaiteiden puhdistukset ruosteesta ja niiden maalaukset. 2024-25 Tiilisaumojen paikkakorjausta. Sokkeleiden huoltomaalaus. Viemäreiden ja salaojien huuhtelu ja kuvaus. 2025-26 Elastisten liikuntasaumojen uusiminen. A, C ja D huoneistojen etelä puolen tiiliseinän pinnoitus. Autotallien ovien uusiminen. 2026-27 Jätekatoksen korjaus/päivitys 2027-28 Lämmityksen tasapainotus ja säätö
Övrigt om husbolaget
Tekninen tila, häkkikomerot ja pyörävarasto. Yhtiössä poikkeava tilikausi 1.5.-30.4. Taloyhtiö koostuu kahdesta paritalosta, joista toinen paritalo on valmistunut vuonna 1977 ja toinen 1990 (nyt myynnissä oleva huoneisto sijaitsee -90 rakennetussa paritalossa).

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
S-market Oulunkylä n. 470 m, K-supermarket Mustapekka n. 1470 m K-Market n. 1490 m, Oulunkylän kirjasto n. 510 m, Oulunkylän terveysasema n. 530 m, terveysaseman hammashoitola 530 m
Transporter
Pikaraitiotien valmistumisen myötä alueen saavutettavuus parani ja Oulunkylä kasvaa merkittävästi. Pikaraitiolinja 15 kohtaa pääradan Oulunkylän uudistuvassa keskustassa. Raitiovaunupysäkki: Oulunkylän keskusta n. 310 m Linja-autopysäkki: Harjantekijäntie n. 220 m Juna-asema: Oulunkylä n. 550 m
Skolor
Oulunkylän ala-asteen koulu n. 90 m, Peruskoulu ja lukio: Oulunkylän yhteiskoulu n. 790 m, Erityiskoulu: Toivolan koulu n. 1450 m Peruskoulu: Koskelan ala-asteen koulu n. 1660 m Lukio: Helsingin luonnontiedelukio n. 3020 m
Daghem
Päiväkoti Norppa n. 290 m, Helsingfors stad daghemmet Ågeli n. 350 m, Oulunkylän englanninkielinen päiväkoti n. 440 m.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt