Till innehållet

Suonotkontie 5

Helsinki, Maunula

kerrostalo 1962 , 2h+k

Byggd
1962
Ytarea
58.5 m²
Skuldfritt pris
237 000 €

Beskrivning av objektet

Vehreässä Maunulassa myynnissä hissitalon kolmannesta kerroksesta valoisa läpitalon asunto. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu. Alunperin kahden makuuhuoneen asuntoon on lisätty erillinen makuutila/-alkovi, joka toimii myös työtilana. Hyvin suunniteltu ja toimiva keittiö, joka remontoitu v. 2021. Upeat isot piha-alueet, mistä löytyy useita puulajeja, omenapuita ja marjapensaita. Täällä on vihdytty pitkään ja nyt aukeaa seuraavalle tilaisuus asua upeiden ulkoilualueiden, hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien vieressä. Kävelymatka Raidejokerin pysäkille. Tämä asunto on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! MYYNTIÄ HOITAA: MIA LUCENIUS 050 521 7949 mia.lucenius@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21298301
Läge
Suonotkontie 5, 00630 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h+k
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
58.5 m²
Total areal
58.5 m²
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
4
År av konstruktion
1962
Färdigställandeår
1962
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
222 420,41 €
Velkaosuus
14 579,59 €
Skuldfritt pris
237 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 051,28 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
280,80 €/kk
Finansieringsvederlag
103,14 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
383,94 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
18,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
e / kk
Bastuavgift
8,00 €/kk
Mer information om avgifter
Autotallit 34,5€ - 47,15€/kk ja pesutupa 2€/tunti tai 10€/kk. Hallituksella valtuudet kerätä tarvittaessa enintään 2 kk:n ylimääräiset hoitovastikkeet. Taloyhtiö sijaitsee vuokratontilla: muutokset vuokran määrässä vaikuttavat vastikkeeseen ja (erityisesti vuokrasopimuksen päättymisajankohdan jälkeen 31.12.2025) nämä muutokset voivat olla merkittävästi osakehuoneiston käyttökustannuksia lisääviä. Kts liitteet täydennysrakentamisesta ja maanvuokrasopimuksesta (2025 uusitaan). Maanvuokrasopimuksen tonttikohtaista arviota ei vielä ole, lisätiedot liitteessä.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
I bostaden ingår
hissi, parveke
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Energiklass
F2018
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
harjakatto
Takmaterial
pelti
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Köksgolv
parketti
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Spis
induktio
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Sovrumsgolv
parketti
Sovrumsvägg
maalattu
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet
Beskrivning av förvaringsutrymmena
kellarikomero
Övriga lokaler
tilava vaatehuone, missä parkettilattia

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
8771 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
27 272,59 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2025
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto-Oy Säästölaita
Disponentens kontaktuppgifter
Aare Isännöinti Oy, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo, Timo Metsälä p. 0201986700 asiakaspalvelu@aarre.fi
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kotikatu Oy, Oulunkylä
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
autotallipaikkoja: 15, piha-autopaikkoja: 20, lisätietoa: Yhtiön autopaikat jaetaan jonotuksen perusteella.
Utförda renoveringar
Katso kokonaisuudessaan suoritetut korjaukset dokumentti. Mm. 2000 hissien rakentaminen, 2004 vesikaton korjaus ja massaus, 2005 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, 2009 lukituksen uusiminen, 2012 linjasaneeraus aloitettiin, talojen välinen kaukolämpöputki uusittiin, 2013 linjasaneerausurakka valmistui: viemäri- ja käyttövesiputket, kylpyhuoneet, ilmanvaihto, kiinteistön sähkönjakelujärjestelmä, antenniverkko, puhelin- ja tietoliikennejärjestelmä, irtaimistovarastot, saunaosasto, pesutupa, porrashuoneiden kunnostus sekä maalaus, autojen lämmitystolpat, kunnostettiin AB-talon pihan sadevesijärjestelmä ja CDE-talon puiston puoleinen sokkeli ja salaojat, sadevesikourut, 2014 syväjätekeräysastiat, leikkipaikan kunnostus, 2015 autotallien 10 ovea uusittu, AB-talon Suursuontien puoleisen päädyn saunakäytävän ja CDE-talon teknisten tilojen käyntiovet uusittiin, muissa ulko-ovissa tehtiin huoltomaalauskunnostus, 2016 vesikaton huoltokorjaukset ja kulkusiltojen jatkaminen ja turvakiskon asentaminen CDE-talon katolle, kuntoarvio, 2017 aurinkopaneelien asentaminen A-B-talon katolle 40 kpl n. 100m2, sähköisten infotaulujen asentaminen, polkupyöräkatoksen asentaminen yläpihalle, kiinteistöstrategian laatiminen, julkisivu- ja parvekerakenteiden sekä perusmuuri ja alapohjarakenteiden kuntotutkimus, 2018 lämmönsiirtimen uusiminen, patteriverkoston tasapainotus, julkisivu- ja parvekerakenteiden sekä perusmuurin ja niihin liittyvien detaljien peruskorjauksen suunnittelu, alapohjien tuulettumisen parantaminen, 2019 VSS-suojien kunnostukset ja tiiveyskokeet ja tarvikkeiden täydennykset, CDE-talon varastokäytävän halkeamien tiivistäminen, maaperätutkimukset piha-alueen kunnostustöiden suunnitteluun, julkisivu- ja parvekerakenteiden sekä perusmuurin ja niihin liittyvien detaljien peruskorjaus alkaa, 2020 julkisivu-urakka valmistui: mm. julkisivurappaus uusittu vanhan mallin mukaisesti ja maalattu, päätyjulkisivujen eristettävyyttä parannettiin, sokkelit paikkakorjattiin ja maalattiin, parvekkeet peruskorjattiin ja lasitettiin, autotallien 5 ovea uusittu, ulko-oviin dormakaba-avausjärjestelmä, ilmanvaihtokanavat nuohottiin, tehtiin ilmamäärämittaukset ja ilmastoinnin säädöt, piha-alueen suunnittelu aloitettiin, vesikattoja paikkakorjattiin, 2021 pystyviemäreiden huuhtelu ja kuvaus, D-portaan viemärilinjan korjaus, CDE-talon alapohjan radonmittaukset, saattolämmityksen ongelmien selvittäminen ja korjaaminen, 2022: sisääntulosyvennysten tammilistojen huoltokäsittely (lakkaus), pohjakerroksen kuntotutkimus, talotekniikka-elementtien korjaus ja viemäripainumien korjaukset putkiremontin takuutyönä, julkisivuremontin takuukorjaukset, vesikattojen paikkamaalaus, CDE- talon alapohjan tuuletus muutettu ohjautumaan piipun kautta ulos, 2023 Energiatodistus, asuinhuoneistojen palovaroittimien uusinta.
Kommande renoveringar
Korjaukset päätetty: täydennysrakentamisen suunnittelu Korjaukset suunnitteilla: 2027 Tammikäsijohteiden huoltokäsittely (lakkaus) Sisääntulosyvennysten tammilistojen huoltokäsittely (lakkaus) 2026 Piha-alueen kunnostustyöt: Sadevesi- ja salaojavesien hallinnointi piha-alueella, talojen välisen mäen loiventaminen, valaistuksen uusiminen led-valoilla toimivaksi, sähköautojen latauspisteiden asentaminen (piha+autotallit), asfalttipäällysteen paikkakorjaaminen / uusiminen 2024 Porraskäytävien ja aulatilojen huoltomaalaus 2025 Piha-alueen kunnostustyöt: Sadevesi- ja salaojavesien hallinnointi piha-alueella, talojen välisen mäen loiventaminen, valaistuksen uusiminen led-valoilla toimivaksi, sähköautojen latauspisteiden asentaminen, asfalttipäällysteen paikkakorjaaminen / uusiminen Ikkunoiden tiiveyskorjaukset ja huolto Kuntoarvion päivitys
Antal egna bostäder
1
De egna bostädernas yta
36,5 m²
Övrigt om husbolaget
Hissit, sauna, huoneistokohtaiset varastot, ulkoiluvälinevarasto, talopesula, mankeli, pyöräkatokset, sähköiset ilmoitustaulut, väestönsuoja, kaapeli-TV, taloyhtiönetti 25M/25M. Langattoman verkon käyttöön tarvitaan ethernet-verkkokaapeli ja/tai reititin. Aurinkopaneelit.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt