Till innehållet

Valmetinkatu 2

Tampere, Härmälänranta

kerrostalo 2011 , 2 mh, oh, k, kph/ wc, wc, sauna, las. parveke

Byggd
2011
Ytarea
82 m²
Skuldfritt pris
287 000 €

Beskrivning av objektet

HÄRMÄLÄNRANTA, JÄRVI JA KESKUSTA LÄHELLÄSI _____________________________________________________________ Pyhäjärven välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Härmälänrannan ulkoilumahdollisuudet viehättävine venesatama-alueineen ovat vertaansa vailla ja alueelta löytyy myös tenniskenttä. Tunnelmallisesti valaistu rantareitti johtaa sinut kirpeillä talvikeleillä järven jäälle ja kesäisin uimarannalle. Pereensaareen vastavalmistuneella saunalla voit nauttia ylellisesti sekä aamu- että iltasaunoista, ja rohkeimmat pulahtavat talvisin rentoutumaan avantoon! Härmälänsaaren ulkoilureitistö, paikallisten rakastama omenatarha ja arboretum ovat myös kiven heiton päässä. Partolan kattavat palvelut monipuolisine liikekeskuksineen sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä ja kehätielle ajaa hurautat hetkessä. Alueelle on suunnitelmissa myös ratikka, joten et varmaan ihmettele, että Härmälänrantaan riittää tulijoita! Asunto Oy Tampereen Härmälänrannan Vanaja on vuonna 2011 vuokratontille valmistunut jämäkkä betonikiinteistö joka koostuu 78:sta asuinhuoneistosta. Yhtiön viimeisimmän tilinpäätöksen vuodelta 2023 mukaisesti yhtiön maksuvalmius on ollut hyvä. Merkkinä tarkasta ja suunnitelmallisesta kiinteistönhuollosta yhtiöön on 10- vuotistarkastuksen jälkeen tehty useita kuntotarkastuksia antamaan ennakoivaa kustannustehokasta tietoutta tulevista oikea-aikaisista remonttitarpeista. Yhtiön tekninen kunto onkin erinomainen. Myyntiin avattu huoneisto on oivallinen esimerkki erinomaisesta tilasuunnittelusta, jossa jokainen neliö on hyödynnetty optimaalisella tavalla arjen toimintoja palvelemaan silti tinkimättä oleskelutilojen avaruudesta. Keittiön koko seinustan leveydelle asetetut kiintokaapistot pitkine työtasoineen tuovat tilaan toiminnallisuutta ja yhtenäistävät visuaalisen ilmeen. Olohuoneen viileänsävyinen korkkipinnoitettu seinä on sinällään jo taideteos joka valkokäsiteltyyn tammiparkettiin yhdistettynä luo huoneistoon uniikin tunnelman. Rauhaisan ja huolitellun sisäpihan suuntaan avautuva lasitettu parveke aamuaurinkoisine näkymineen säästää sinut iltapäivän kuumimmalta porotukselta. Myynnissä myös autohalliosakepaikka, kysy lisätiedot välittäjältä. Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin! Kotisi hinta-arviot ja kilpailukykyiset välityspalkkiot yli 20 vuoden kiinteistönvälityskokemuksella: Susanna Manninen 041 528 5023 susanna.manninen@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21347694
Läge
Valmetinkatu 2, 33900 Tampere
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2 mh, oh, k, kph/ wc, wc, sauna, las. parveke
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
82 m²
Total areal
82 m²
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
2011
Färdigställandeår
2011
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
viimeistään 2 kk kaupanteosta

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
287 000,00 €
Skuldfritt pris
287 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 500,00 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
196,80 €/kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Skötselvederlag
295,20 €/kk
Tontin vuokravastike
196,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
295,20 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
20,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Varainsiirtovero 1,5 % kauppahinnasta. Vesimaksu kulutuksen mukaan. Yhtiökokous on antanut hallitukselle valtuudet tarvittaessa yhden ylimääräisen vastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
I bostaden ingår
hissi, parveke, oma sauna
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
D2013
Ytterligare energiklassinformation
Voimassa 07.10.2026 asti. E-luku 149.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö
Utsikt
Rauhallinen näkymä huolitellulle sisäpiha-alueelle itään.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
tasakatto
Takmaterial
huopakate
Beskrivning av vardagsrummet
Seinät: maali, korkki. Lattiat: valkokäsitelty tammiparketti.
Beskrivning av köket
Kiintokaapistot. Välitilaseinä: mosaiikkilaatta. Työtasot: laminaatti. Kodinkoneet: kalusteuuni (RST), induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone (RST, 2022) liesituuletin.
Beskrivning av sovrummet
Seinät: maali. Lattiat: valkokäsitelty tammiparketti.
Antal sovrum
2
Beskrivning av badrummet
Seinät: laatta. Lattia: laatta. Varusteet: suihkuseinä, allaskaapisto, peili, bideesuihku, PK- liitäntä, paikka pesutornille, pyykkikaappi. Lattialämmitys.
Beskrivning av toaletten
Lattia: laatta. Seinät: laatta. Varusteet: allaskaapisto, peili, wc- istuin, bidee- suihku.
Antal toaletter
2
Beskrivning av bastun
Lattia: laatta. Seinät: kuusipaneeli. Lauteet: haapa. Sähkökiuas: Harvia Vega. Savunharmaa kokolasiovi. Ikkuna. Lattialämmitys.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Visorin parvekekaihtimet (2019).

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
4299 m²
Ägande av tomten
valinnainen vuokratontti
Uthyrare av tomten
Apteekkien eläkekassa
Tomtens hyrestid
27.6.2058
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Tampereen kaupunki. Tiedustelut Frenckelin palvelupiste.

Husbolag

Husbolagets namn
As. Oy Tampereen Härmälänrannan Vanaja
Disponentens kontaktuppgifter
Retta Services Oy, Retta isännöinti, Tampere/ Toni Andem Pyhäjärvenkatu 5 A, 3 krs, 33200 Tampere, 010 228 4300 toni.andem@retta.fi 010 228 2032
Underhåll
huoltoyhtiö
Till husbolaget hör
urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 10
Antal bilplatser
10
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Myynnissä autohallipaikkaosake Kiinteistö Oy Tampereen Härmälänrannan Parkissa. Kysy lisätiedot välittäjältä. Kaavan mukainen autopaikkavaatimus: 1 paikka/asunto; paikat toteutettu seuraavasti: 20 kpl omia autopaikkoja 39 kpl hallipaikkoja Kiinteistö Oy Tampereen Härmälänrannan Parkissa 19 kpl hallipaikkoja Kiinteistö Oy Tampereen Sisuparkissa. Jos yhtiön osakkeet nrot 115318-115847 siirtyvät muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta tai yhtiöltä yhtiön ulkopuoliselle omistajalle, siirron saajan on viipymättä ilmoitettava siitä hallitukselle.
Utförda renoveringar
2017 Varastotilojen ovet kulkutunniste avaukselle. 2018 Piha-alueen kulkuväylien asfaltointi. 2019 Paikannettu ja kuvattu salaojia. 2022 Katon korjaustoimenpiteet. 2023 Käyttöveden vuotavan lämmönsiirtimen vaihto, 2 kpl toimimattomia sulkuja uusittu.
Kommande renoveringar
2024 Julkisivupinnoitteen paikkakorjauksia. 2024-2024 Huoltomaalauksia tarpeen mukaan. 2026 Autokatos, aidat huoltomaalausta. 2027 Sokkelit/ julkisivu/ parvekerakenteiden korjausta.
Övrigt om husbolaget
Muuta: 2019 Yhtiökokous päätti, että ilmalämpöpumppuja saa asentaa muutostyöilmoituksen myötä, valvottuna ja tarkasti määrättyjen ehtojen mukaisesti. 2019 Yhtiökokous päätti, että yhtiölle lainan kertalyhennyssuorituksina saadut varat rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon. Huoneistoissa olevat lattialämmitykset on kytketty huoneiston sähköihin; alunperin lattialämmitykset olleet yhtiön sähköissä, muutos tehty rakennusurakoitsijan toimesta kaikkiin huoneistoihin 2012. Yhtiökokouksessa 2021 päätetty, että hallitus kilpailuttaa ja teettää yhtiölle PTS-tutkimuksen. Parvekelaseille tilataan kattava tarkastus ja hallitus kilpailuttaa ja tilaa työt tarkastuksen perusteella. Yhtiöllä on oikeus vuokrasuhteen aikana kerran vuodessa kunkin vuoden marraskuun viimeisenä päivänä, tai sitä seuraavana arkipäivänä ostaa vuokrananatajalta kiinteistökauppana yhtiön ennalta ilmoittama määräosa vuokra-alueesta. Lunastushinta on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin. Sopimus tontilla 837-301-28-8 (aik. 837-301-928-2) sijaitsevan, suojeltavan savupiipun kunnossapito ym. kustannuksista Härmälänrannan muiden yhtiöiden kanssa on allekirjoitettu 14.12.2011 ( korvaa 3.1.2008 allekirjoitetun sopimuksen). Sopimus korttelin Tampere-301-932- 6,8,9,10,11 ja 12 välisestä yhteisjärjestelystä on allekirjoitettu 2.12.2011.

Tjänster och trafikförbindelser

Transporter
TKL, ratikka (yhteyden valmistuttua).

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt