Till innehållet

Kalastajankuja 1

Espoo, Tiistilä

rivitalo 1984 , 4-5 h+k+s

Byggd
1984
Ytarea
110 m²
Skuldfritt pris
455 000 €

Beskrivning av objektet

Meren ja luonnon läheisyydestä tyylikäs ja muuttovalmis perheasunto! Tätä avaraa ja valoisaa kaksitasoista rivitalokotia on vuosien saatossa pidetty kuin kukkaa kämmenellä. Esimerkiksi keittiö on remontoitu vuonna 2011, kylpyhuone vuonna 2015, tyylikäs tammiparketti on hiottu, harjattu ja lakattu vuonna 2020, vuonna 2021 on mittatilaustyönä toteutettu uudet portaat ja vuonna 2022 on vaihdettu keittiön taso, uusittu astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, hana sekä allas. Niin isommat kuin pienemmät remontit on toteutettu hyvällä maulla sekä laadukkailla materiaaleilla ja työn laadusta ei ole tingitty lainkaan. Asunnon sisääntulokerroksessa on iso olohuone, jonka ruokailutilasta voi halutessaan rakentaa erillisen huoneen. Olohuoneesta on käynti etelään avautuvalle suojaisalle pihalle. Keittiöön mahtuu ruokapöytä ja alakerrassa on myös wc. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, kylpyhuone sekä sauna. Etätyöskentelijää palvelee tarvittaessa yläkerran aulatila. Säilytystilaakin on lapsiperheitä ajatellen riittävästi, sillä eteisessä, alakerran wc:ssä, sekä kaikissa makuuhuoneissa on vaatekaapistot ja lisäksi yläkerrassa on erillinen vaatehuone. Taloyhtiöllä on kattava kunnossapitohistoria, sitä johdetaan ammattimaisesti ja tulevaisuuden korjaustarpeet huomioiden. Yhtiö on omalla tontilla, lämmitysmuotona on kaukolämpö ja huoneistoon on asennettu kesäpäiviä viilentämään myös ilmalämpöpumppu. Ison Omenan monipuoliset palvelut sekä metroasema ovat 15 min. kävelymatkan päässä. Matinkylässä laajat harrastusmahdollisuudet (uimahalli, jäähalli, rantaraitti) sekä uusi peruskoulu ja uusi lukio. Kaiken kruunaa meri rantoineen unohtamatta Suomenojan lintualtaita, jonne voi lähteä ihastelemaan lintujen muuttoretkeä. Tässä kodissa arki sujuu ja täällä viihdytään, joten tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan paikan päälle!

Grundläggande information

Destinationsnummer
21399786
Läge
Kalastajankuja 1, 02230 Espoo
Typ
rivitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4-5 h+k+s
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
110 m²
Total areal
110 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 110 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1984
Färdigställandeår
1984
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
2 kk kaupanteosta

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
455 000,00 €
Skuldfritt pris
455 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 136,36 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
418,00 €/kk
Erityisvastike
55,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
473,00 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
23,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
11,00 €/kk
Mer information om avgifter
DNA Welho taloyhtiönetti perusnopeus 10M/10M sisältyy vastikkeeseen. Lisänopeudet osakkaan omalla kustannuksella. Sähkötolpallinen autopaikka 11 eur/kk. Lisäksi asuntoon kuuluvalla autopaikalla on sähköauton latausasema (22 kW). Tilikauden 2023 varsinainen yhtiökokous pidetään 18.4.2024 ja hallituksen esitys hoitovastikkeeksi 1.7.2024 alkaen on 3,90 eur/m2.

Ytterligare information om bostaden

Balkongens väderstreck
etelä
Mer information
taloverkko
I bostaden ingår
parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Användning av förråd
ulkovarasto myyjän käytössä
Energiklass
C2018
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä
Utförda renoveringar
Kts. erillinen liite tehdyistä remonteista ja muutostöistä.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Yhtiökokouksessa 9.5.2023 myönnettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai olla perimättä 1-2 kuukauden hoito- ja tai pääomavastike. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Putkiremontin hankesuunnitelma on valmistunut, mutta kevään 2024 yhtiökokouksessa ei asiaa tulla edistämään. Koska mitään välitöntä korjaustarvetta ei ole, tullaan taloyhtiössä järjestämään vuoden 2024 aikana asukasiltoja, jossa tarkennetaan ja keskustellaan siitä, mitä korjauksia katsotaan tarpeelliseksi viedä läpi.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili, betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Tiilikate
Beskrivning av vardagsrummet
Parkettilattia, lasikuitutapetti
Beskrivning av köket
Parkettilattia, välitilassa laatta, seinät maalattu, pöytätaso laminaatti. Jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi (takuu päättyy 9.5.2024), astianpesukone, liesituuletin (takuu päättyy 10.4.2027).
Beskrivning av sovrummet
Kaikissa makuuhuoneissa on parkettilattia, lasikuitutapetti, liukuovikaapisto. Päämakuuhuoneesta käynti etelän suuntaiselle parvekkeelle.
Antal sovrum
3
Beskrivning av badrummet
Laattalattia, kaakeliseinät, wc-istuin, suihku ja suihkuseinä, allaskaapisto, peili, lattialämmitys.
Beskrivning av toaletten
Laattalattia, seinät maalattu, wc-istuin, bideesuihku, allaskaappi, peili, liukuovikaapisto.
Beskrivning av bastun
Laattalattia, paneloidut seinät, sähkökiuas, lattialämmitys.
Beskrivning av grovköket
Laattalattia, seinät maalattu, pesukoneliitäntä, pyykinhuoltokaappi, vaatekaapisto, kiinteä pyykinkuivausteline
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Pihalla kylmä ulkovarasto.
Övriga lokaler
Tuulikaappi: Laattalattia, seinät maalattu, naulakko. Eteinen: Parkettilattia, seinät maalattu, peiliovikaapisto. Yläkerran aula: Parkettilattia, seinät maalattu. Yläkerran vaatehuone: Lattiassa muovimatto, seinät maalattu. Portaikossa viilentävä ilmalämpöpumppu.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
6566 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki, p. 09 816 21. Vireillä oleva kaavamuutos: Kaavan nimi Tiistinlaakso. Suomenlahdentien varsi Leilitien ja Kalastajantien välillä ja Kalastajantien länsipuolella on tärkeä täydennysrakentamisen alue Matinkylän metroaseman läheisyydessä. Asemakaavan tavoitteena on mahdollistaa asumista ja palveluita. Asemakaavaehdotus tulee nähtäville arviolta syksyllä 2024.
Pihan kuvaus
Huoneistolla on käytössä etelänsuuntainen piha-alue.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Kalastajankuja 1
Disponentens kontaktuppgifter
Susanna Reichmuth/Emännöintitoimisto Aamu, p. 09 615 07
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kotikatu Oy
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 26
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Jokaisella huoneistolla on oikeus saada käyttöönsä yksi autopaikka.
Utförda renoveringar
Alla tehdyt korjaukset vuodesta 2014 alkaen. Pyydä täydellinen listaus välittäjältä. 2014: Vesikatteiden ja aluskatteiden uusiminen, kattosiltojen, turvakiskojen ja lumiesteiden asennus vesikatoille 2015: Puiden kaato, leikkipaikan kunnostus, putkiston kuntotutkimus, piha- ja pohjaviemäreiden painehuuhtelu, A5 vedeneristeet: pesu- ja löylyhuoneiden lattiat ja seinät, kodinhoitohuoneiden lattiat 2017: IV-kanavien nuohous, autopaikkojen viivojen maalaus, sähköpääkeskuksen peruskunnostus, salaojien kuntotutkimus ja kunnostus, E-talojen tarkastuskaivojen ottaminen esiin 2018: Pihakäytävien asfaltoinnin paikkakorjauksia, vesikalusteiden kuntotarkastus 2019: WC-remontti D19, kylpyhuoneremontti B9, pääsulkujen uusiminen 2021: Julkisivukatselmus, yläpohjan kartoitus, yläpohjien eristyksien korjauksia, sähköautojen latausinfran hankesuunnitelma 2022: Kosteuskartoitus A5, A3, puiden kuntotarkastus, vesikaton PTS kartoitus 2023: LVV-kuntotutkimus (Sweco), sähköautojen latausinfra, energiatodistuksen uusiminen, kurtturuusujen poisto latausinfran asennustöiden yhteydessä, aidan rakentaminen/uusinta (parkkipaikka, A-talon edusta) ja tämä saatetaan loppuun v. 2024 aikana (maalaus/elementtien vaihto) 2024: Puiden kaatoa ja huoltoleikkausta
Kommande renoveringar
2023-2024: Käyttövesiverkoston ja sadevesien ohjauksen hankesuunnittelutyö ja jätevesiverkoston tarkastus 2024: Märkätilakartoitus, jätevesiviemäreiden painevesihuuhtelu ja sadevesikaivojen sakkapesien tyhjennys, sokkelin saumojen kunnostus, ilmanvaihdon, ikkunoiden ja ovien kuntotutkimus (2024-2025), ilmanvaihdon tarvittavat säädöt ja korjaukset (2024-2025), käyttövesiverkoston toteutussuunnittelu (2024-2025) 2025: Leikkipaikan päivityksen suunnittelu 2026: Käyttövesiverkoston uusiminen, muut järjestelmän uusinnat (2026-2028), suunnitelma ikkunoiden ja ovien (+lukituksen) uusinnasta (2026-2028), ikkunoiden ja ovien ja lukituksen uusinta (2026-2028) 2028: Parvekkeiden kuntotarkastus (2028-2030), katon kuntotarkastus (2028-2030)

Tjänster och trafikförbindelser

Ytterligare information om tjänsterna
Vastapäiselle rannan puoleiselle tyhjälle tontille kaavaillaan uutta ratsastuskeskusta: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010216657.html

Länkar till ytterligare information

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt