Till innehållet

Kutomotie 14

Helsinki, Tali, Pitäjänmäki

kerrostalo 2017 , 4 h, kt, s/kh, 2 wc. Lasitettu terassi. Huoneistopiha

Byggd
2017
Ytarea
89 m²
Skuldfritt pris
498 000 €

Beskrivning av objektet

Erinomainen sijainti Talin ulkoilumaastojen kupeessa. Uudehko yhtiö omalla tontilla, edullinen vastike ja asunnolla upean iso, lasitettu terassi sekä oma, aidattu piha-alue! Asunto Oy Helsingin Sandran ensimmäisen kerroksen esteettömässä kulmahuoneistossa on kolmen makuuhuoneen asunto, jossa on hyvät tilat lapsiperheelle tai työtilaa kaipaavalle pariskunnalle. Neliöitä on 89 - juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Asunnon keskellä sijaitseva olohuone on huomattavan avara ja helposti kalustettavissa. Jos toiveena on saada uuteen kotiin reilun kokoinen ruokapöytä, täällä on malli valmiina! Olohuonetta vastapäätä aukeaa vaativammankin kokin toiveet täyttävä keittiö, jossa on reilusti säilytystilaa. Työtasoiksi on valittu laadukkaat kivitasot. Erikoismaininnan ansaitsee iso Huurteen kotikylmiö. Makuuhuoneet sijaitsevat olohuone/keittiön molemmin puolin. Tilavan kylpyhuoneen pohja on hyvin suunniteltu: suihku on takaosassa ja pesukoneen paikka heti oven vieressä. Saunassa on pilarikiuas ja kattoon on asennettu tähtivalot. Vessoja on kaksi. Asunnon levyiselle lasitetulle terassille laitat kesäajaksi terassikalusteet ruokailua ja oleskelua varten. Ja mahtuu terassille tomaatti- ja yrttitarhakin! Tila jatkuu asunnon omalle aidatulle piha-alueelle, jossa on jo valmiit istutukset: kaunis köynnöshortensia ja villiviini kiipeävät muuria ja kasvutukia pitkin pergolarakennelmiin. Japanin kelta-angervopensaat kukkivat makuuhuoneiden ikkunoiden alla. Yhtiö on vasta kuusivuotias, joten asuminen on huoletonta. Vastike on vain 4,70 euroa/m2. Vastikkeeseen kuuluu pesulan, netin ja kerhohuoneen käyttö. Pikaraitiotie15 kulkee Pitäjänmäentietä pitkin; siispä yhteydet joka suuntaan ovat myös julkisilla erittäin hyvät. Lapsiperheille koulut ovat lähellä ja uusi suomen- ja ruotsinkielinen puurakenteinen päiväkoti valmistuu vuoden loppuun mennessä Kutomokujalle. Yhtiön sijainti laajojen Talin ulkoilualueiden kupeessa on mitä parhain. Läheiselle golf-kentälle ajetaan talvella ladut. Talin liikuntapuistossa on jokaiselle jotakin: jalkapalloa, tennistä, padelia, keilausta, frisbeegolfia ym. Koirapuistot ja agilityrata ovat myös lähellä. Lännessä puistoalueiden takana aukeaa Iso Huopalahti sekä Turunväylän toisella puolella Laajalahti, joten lenkkimaastot rantoja pitkin ovat parhaat mahdolliset! Tervetuloa tutustumaan! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21438701
Läge
Kutomotie 14, 00380 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4 h, kt, s/kh, 2 wc. Lasitettu terassi. Huoneistopiha
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
89 m²
Total areal
89 m²
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
6
År av konstruktion
2017
Färdigställandeår
2017
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
498 000,00 €
Skuldfritt pris
498 000,00 €
Pris per kvadratmeter
5 595,51 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
418,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
418,30 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Vesimaksu on ennakko hlö/kk ja tasataan vuosittain todellisen kulutuksen mukaan.

Muut maksut

Vattenavgift
23,50 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Pesutuvan, taloyhtiönetin (perusnopeus), kerhohuoneen ja yhteissaunan käyttö sisältyy vastikkeeseen. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Osakkeiden 1983-3280 osakeryhmätunnus on OHRN7FFHW4L6FA04. Asunnon osakekirja on paperinen. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksetaan kaupanteon yhteydessä.

Ytterligare information om bostaden

Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Katso yhtiöjärjestyksen 11 § autohalliosakkeiden ja erillisten osakkeina olevien varastojen lunastuksesta.
Balkongens väderstreck
etelä, länsi, kaakko, lounas
Mer information
taloverkko
I bostaden ingår
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
C2013
Ytterligare energiklassinformation
Voimassa 5.11.2024 saakka.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö
Utförda renoveringar
-keittiön ovi- ja runkomuutokset, kulmakaappi lisätty ja alakaapiston kulmaan karuselli -iso Huurteen kotikylmiö jää-viileäkaappi ja pakastin -muutostöinä saunaan pilarikiuas ja tähtivalot saunan kattoon kylpyhuoneeseen Temalin pyykkikaappi -kylpyhuoneen ja wc:n peilikaapit, wc:n allaskaappi uusittu leveämmäksi -makuuhuoneeseen liukuovikaapistot -poistettu kahden makuuhuoneen kiinteät kaapistot -aurinkoverhot terassille -lukot terassin oveen ja sisäoviin -omalle lännen puolen pihalle istutettu villiviini ja köynnöshortensia sekä laitettu niille kasvutuet; etelänpuolen pihalle istutettu Japanin kelta-angervopensaat sekä laitettu laatoitus; lännen puolen pihalla nurmikko
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Huoneistossa on hälytysjärjestelmä. Mikäli seuraava omistaja haluaa, palvelun voi ostaa palveluntuottaja Sector Alarmilta. Yhtiö omistaa ja hallinnanjakosopimuksen perusteella hallitsee 2280/11130 suuruista määräosaa korttelin 46002 tontista numero 21. Yhtiön välittömään hallintaan kuuluvat tilat, jotka sijaitsevat 1. ja kellarikerroksessa: -väestönsuoja/irtaimistovarastot -kuivaushuone -ulkoiluvälinevarasto -tekniset tilat Asunto Oy Helsingin Sandran rakennuksen 1. kerroksessa sijaitseva jätehuone on kaikkien tontin 21 omistavien yhtiöiden yhteiskäytössä. Kiinteistön 21 yhteisomistajien käytössä olevat pesula, harraste-/kerhotilat sekä yhteissaunat sijaitsevat viereisen Asunto Oy Helsingin Kutomotie 14 omistamassa rakennuksessa.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
elementti, betoni
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Kumibitumi
Beskrivning av vardagsrummet
Tilava olohuone, jonka ikkunat lännen suuntaan omalle terassille ja pihalle.
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Beskrivning av köket
Keittiössä mittavat säilytys- ja työtilat. Työtasot kiveä. Kylmäsäilytyskalusteena Huurteen iso kotikylmiö. Muut kodinkoneet AEG: integroitu astianpesukone, induktioliesi, erillisuuni. Central -liesituuletin taloyhtiön hormiin. Parkettilattia. Kaapistojen välitila laattaa.
Beskrivning av sovrummet
Isoimmassa makuuhuoneessa seinänlevyinen liukuovikaapisto.
Antal sovrum
3
Sovrumsgolv
parketti
Sovrumsvägg
maalattu
Beskrivning av badrummet
Tilava kylpyhuone, jossa peilikaappi, allaskaappi, wc ja bidee, suihku, pesukoneliitäntä sekä tila kuivurille, kiinteät valaisimet ja pyykkikaappi. Lattialämmitys on vesikiertoinen.
Beskrivning av toaletten
Erillisessä wc:ssä peilikaappi, allaskaappi ja bidee.
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
kaakeli
Antal toaletter
1
Beskrivning av bastun
Saunan katossa pistemäiset kuituvalot. Pilarikiuas, jonka ohjausyksikkö on kylpyhuoneen oven vieressä.
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Irtaimistovarasto on samassa rapussa alemmassa kerroksessa.
Övriga lokaler
Tilava eteinen, jossa liukuovikaapisto ulkovaatteille.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
8701 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Kutomotie 4-6 lähialueineen: Osoitteissa Kutomotie 4 ja 6 suunnitellaan toimitilatonteille kaksi uutta asuinkerrostaloa vanhojen teollisuusrakennusten tilalle. Lisäksi tutkitaan suojellun toimitilarakennuksen käyttötarkoituksen muutosta osoitteessa Kutomotie 6. Ks. kartta.hel.fi->kaavoitus ja liikennesuunnittelu->voimassa ja valmisteilla olevat asemakaavat
Pihan kuvaus
Huoneiston B3 hallintaan kuuluu yhtiöjärjestyksen liitekarttaan merkitty tukimuuriin rajoittuva piha-alue. Yhtiöjärjestyksen 9 § kunnossapitovastuu: piha-alueen hoito- ja kunnossapitovastuu kuuluu ko. huoneiston osakkeenomistajalle tämän kustannuksella. Osakas vastaa myös hallitsemallaan piha-alueella sijaitsevien pergola-rakennelmien hoidosta ja kunnossapidosta. Piha-aluetta rajaava tukimuuri kuuluu yhtiön hallintaan ja niiden hoito ja kunnossapito on yhtiön vastuulla. Osakas on velvollinen selvittämään hallinnassaan olevien pihojen alla sijaitsevien rakenteiden tason sekä mahdollisten kiinteistötekniikkaan liittyvien putkien ja johtojen sijainnin ja syvyyden yhtiön hallitukselta tai isännöitsijältä ennen istutusten tekemistä tai kaivamisen vaatimaa toimenpidettä. Lännen puoleiselle piha-alueelle on istutettu tukimuuria vasten villiviini ja köynnöshortensia sekä laitettu niille kasvutuet. Etelänpuolen makuuhuoneiden ikkunoiden alla on Japanin kelta-angervopensaat ja laatoitus.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Sandra
Disponentens kontaktuppgifter
OIT Isännöinti Helsinki Oy Kristian Wikström 09 3152 3904, helsinki@oit.fi Hämeentie 3, 5. krs 00530 Helsinki
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kiinteistöhuolto Väiski
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Husbolagets garageplatser
22
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autohallipaikat ovat erillisinä osakkeina. Autopaikat sijaitsevat tontin 21 yhteisomistajien kanssa yhteiskäytössä olevassa maanalaisessa autohallissa. Autohalliin on asennettu sähköautonlatausinfra. Osakas asennuttaa omalla kustannuksellaan latausaseman.
Utförda renoveringar
2022 A-rapun pihan puolella ovenpielen vauriokorjaus. Vuositarkastuskorjausten loppuun saattaminen, SRV. Sähköautojen latausinfran asennus. 2021 Esteettömyyden parantaminen mm. talon ulko-ovilla. 2020 Vuositarkastuskorjausten aloitus. 2019 Asuntokauppalain mukainen vuositarkastus. 2018-19 Asuntokauppalain mukainen vuositarkastus, ennakkotarkastus.
Kommande renoveringar
Kunnossapitotarveselvityksessä vuosille 2023-2027 ei ole korjaustarpeita. Yhtiön strategiana on pitää rakennuksia arvoisessaan kunnossa ja kiinteistö siistinä ja viihtyisänä. Korjaukset tehdään huomioiden kiinteistön arvo. Taloyhtiö on kiinnostunut uusista taloudellisuuden ja energiatehokkuuden parantamisen tavoista.
Övrigt om husbolaget
Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo/poisto LTO.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Lähikaupat: Lidl Pitäjänmäki Höyläämötie 1 (n. 400m) ja S-Market Pitäjänmäki Takomotie 33 (n. 550m). Postin pakettiautomaatti S-Marketin yhteydessä. Pitäjänmäen kirjasto Jousipolku 1. Ratikkalinja 15:llä nopea yhteys kauppakeskus Selloon. Pitäjänmäen terveysasema Tanelintie 7.
Ytterligare information om tjänsterna
Erinomaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Talin liikuntapuisto soveltuu monipuoliseen liikuntaan ja monenlaisen lajin harrastamiseen. Puistosta löytyy kaupungin hallinnoimat jalkapallohalli sekä kolme luonnonnurmikenttää, tekonurmikenttä ja amerikkalaisen jalkapallon kenttä, sekä yksityisten toimijoiden tarjoamia liikuntapalveluita kuten Talihalli sulkapallon ja squashin pelaajille, Talin tenniskeskus, ulkopadelkenttä, Zippy köysiseikkailurata, Helsingin Golfklubi, Talin keilahalli ja kuntosali Elixia. Hiihtämään pääset yhtiön vierestä ajettuja latu-uria pitkin.
Transporter
Pitäjänmäen juna-asema Pitäjänmäentie 40: juna A ja L Helsingin ja Leppävaaran suuntiin. Uusi pikaraitiotie 15, joka liikennöi Espoon Keilaniemen ja Itäkeskuksen väliä. Kutomotien seisakkeelle kävelet nopeasti ja pääset ratikalla esim. Leppävaaran ja Huopalahden juna-asemille. Pitäjänmäentietä liikennöi paljon busseja.
Skolor
Strömbergin ala-aste Takomotie 13 (n. 750 m). Pitäjänmäen peruskoulu Viinenkuja 6. Suomalais-englantilainen The English School Valimotie 17-19 luokat 7-9 ja lukio. Helsingin ranskalais-suomalainen koulu Munkkivuoressa Raumantie 4.
Daghem
Alueella on useita päiväkoteja. Muutaman sadan metrin päähän Kutomokujalle valmistuu 2024 loppuun mennessä uusi suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt