Till innehållet

Riihitontuntie 15

Espoo, Niittykumpu

kerrostalo 2025 , 1h+kt

Byggd
2025
Ytarea
30 m²
Skuldfritt pris
224 300 €

Beskrivning av objektet

ENNAKKOMARKKINOINTI LAADUKAS A-ENERGIALUOKAN UUDISKOHDE NIITTYKUMMUN PALVELUIDEN JA METRON LÄHELLÄ. HYVIN VARUSTELTUJA HUONEISTOJA KOOLTAAN 30 - 93,5 M2. KAIKISSA LASITETTU PARVEKE JA NIISSÄ ILMALÄMPÖPUMPULLE TILAVARAUS. TALOYHTIÖSSÄ LISÄKSI KUNNOLLISET YHTEISET TILAT MUKAANLUKIEN KURAETEINEN. KATOLLA AURINKOPANEELIT. AUTOHALLISTA OSTETTAVISSA OMILLA OSAKESARJOILLAAN AUTOPAIKKOJA, JOISSA VARAUS SÄHKÖAUTON LATAUSMAHDOLLISUUDELLE. KÄYNTI AUTOHALLIIN SISÄKAUTTA. Asunto Oy Espoon Vuoritontusta löytyy asuntoja kaikenikäisille hyvää asumistasoa arvostaville. Pohjaratkaisut on suunniteltu arjen tarpeet ja toiveet huomioon ottaen sekä kotona viihtymisen ja etätyöskentelyn mahdollistaen. Asunnot ovat raikkaita ja valoisia sekä lasitetut parvekkeet tilavia. Pääset itse tekemään valintoja materiaalivaihtoehdoista uuteen kotiisi vielä tässä vaiheessa. Vuoritontussa on kunnolliset yhteiset tilat asukkaiden käyttöön: Vaunu- ja pyörävarasto, pesutilat ja kuivaushuoneet, kerhohuone sekä saunaosasto. Lisäksi ulko-oven lähellä on kuraeteinen, jossa saat puhdistettua kengät ja tassut ennen kotiin menoa. Taloyhtiölle toteutetaan hieno vehreä korttelipiha, joka on suunniteltu rohkaisemaan asukkaita nauttimaan ulkona olemisesta. Korttelipihalla on mm. lasten leikkipaikka, kuntoilualue, oleskelupaikkoja ja viljelylaatikoita asukkaiden käyttöön. Ihmisten toiveita on tässäkin asiassa kuunneltu ja niitä nyt myös toteutetaan. Maksat kaupanteossa vain 20% asunnon myyntihinnasta ja loppuosan asunnon valmistuessa. Kohteessa on valinnainen vuokratontti. Taloyhtiö omistaa osan tontista ja loppuosa on vuokraosuutta. Osa tontin hinnasta sisältyy siis asunnon hintaan. Voit maksaa loppuosan pois tai maksaa siitä tontinvuokravastiketta. Valinta on sinun. Soita tai ota sähköisesti yhteyttä, niin perehdytään asioihin huolellisesti yhdessä! Vuoritontun kaikki vapaat asunnot ja autohallipaikat ovat varattavissa minulta. Mikäli nykyinen asuntonne on vielä myymättä, saat samalla minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Yhteydenotot ja esitteet: Timo Kettunen Kiinteistönvälittäjä, LKV timo.kettunen@spkoti.fi Puh. 0504450998 https://spkoti.fi/kohteemme/asunto-oy-espoon-vuoritonttu/ RS-Kohde Rakentaja Lujatalo Oy Rakentaja pitää oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Grundläggande information

Destinationsnummer
21469657
Läge
Riihitontuntie 15, 02200 Espoo
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
1h+kt
Antal rum
1 Rum
Boendeytans areal
30 m²
Total areal
30 m²
Antal våningar
7
Antal boendevåningar
8
År av konstruktion
2025
Färdigställandeår
2025
Blir ledigt
heti (uudiskohde)

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
89 800,00 €
Velkaosuus
134 500,00 €
Skuldfritt pris
224 300,00 €
Pris per kvadratmeter
7 476,67 €/m²
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
17 794,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
75,60 €/kk
Lisätietoa tontin lunastuksesta
Ennakkomarkkinointi, muutokset mahdollisia. Rakennus sijaitsee osittaisella valinnaisella vuokratontilla. Yhtiö omistaa tontista osan ja osa (30/100-määräosaa) on valinnaista vuokratonttia. Vuokraosuuden osalta , ostaja voi valita, lunastaako tonttiosuuden omaksi asuntokaupan yhteydessä vai lunastaako tontin myöhemmin, kerran vuodessa ennalta määrättynä ajankohtana. Jos asunnon ostaja ei lunasta tonttia, tulee hänen maksaa tontinvuoravastiketta kuukausittain, tontinvuokrausvastike ei pienennä tontinlunastushintaa. Sekä tontin lunastushinta että tontinvuokravastike ovat sidottuja elinkustannusindeksiin. Perusindeksiluku on 4/2023 elinkustannusindeksin pisteluku. Tontin lunastusvaiheessa, varsinaisen lunastushinnan lisäksi maksettavaksi tulee myös kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatusmaksu tai kiinteistövaihdannan palvelun asiointimaksu sekä varainsiirtovero.
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
17 794,00 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Skötselvederlag
153,00 €/kk
Finansieringsvederlag
556,83 €/kk
Tontin vuokravastike
75,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
785,43 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Ennakkomarkkinointi, muutokset mahdollisia. Pääomavastike arvioitu 25 vuoden yhtiölainalla, josta yksi vuosi on lyhennysvapaata. Koron osuus laskettu 4,9 %:n kokonaiskorolla. Yhtiölle tullaan hakemaan rahoitusta loppukesästä 2024, jolloin tarkennetaan huoneistokohtaiset lainaosuudet/myyntihinnat ja laina-aika sekä lasketaan lopullinen lyhennyksen osuus ja arvioidaan pääomavastike uudelleen. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos joku osakas ei maksa asuntokohtaista lainaosuuttaan taloyhtiölainasta, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Tontinvuokravastike: Perusteena vuokrasopimuksen mukainen vuosivuokra lisättynä arvioidulla indeksikorotuksella. Tonttivuokravastike tarkistetaan hallinnan luovutushetkellä vastaamaan sen hetkistä perittävää vuokraa. Jyvitetty osakemäärä 269.

Muut maksut

Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Vesimaksu: 27,00 euroa/henk./kk. Kulutetusta vedestä suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennakkomaksua, jonka perusteena on huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärä. Mediavastike 6,00 euroa /hsto/ kk Maksuerätaulukko Asunnot - 1. erä (20 % myyntihinnasta) erääntyy maksettavaksi kaupan teossa. - 2. erä ja 3. erä (1,4% velattomasta hinnasta) erääntyvät maksattavaksi kun huoneiston hallinta luovutettavissa ostajalle.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
itä
Mer information
taloverkko
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energiklass
A2018
Allmänt skick
uusi
Värmesystem
aurinkolämpö, kaukolämpö

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
tasakatto
Takmaterial
kumibitumikermi
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
parketti
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
liesikupu
Spis
keraaminen, erillisuuni
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Sovrumsgolv
parketti
Sovrumsvägg
maalattu
Beskrivning av badrummet
sähköinen mukavuuslattialämmitys, kytketty asunnon sähköihin.
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Huoneistojen kohtaiset varastotilat taloyhtiön 1. kerroksessa.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1893 m²
Ägande av tomten
valinnainen vuokratontti
Uthyrare av tomten
FIM Vuokratontti Ky
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki p. 0981621.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Espoon Vuoritonttu
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autohallipaikat myydään omina osakkeinaan Kiinteistö Oy Tonttulaakso Pysäköinti - nimisestä pysäköintiyhtiöstä.
Övrigt om husbolaget
huoneistonkohtaiset varastotilat, talopesula, kuivaushuone, 2 kpl sauna, 2 kpl pukuhuone, 1 wc, 2 kpl, urheiluvälinevarasto, lastenvaunujen varasto, kerhohuone, väestönsuoja, jätehuone.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Kauppakeskus Niitty, Tapiolan urheilupuisto sekä Tapiolan ja Matinkylän kauppa- ja palvelukeskittymät.
Transporter
Metroasema kävelyetäisyydellä. Alueella lisäksi tiheät useat ja useat bussilinjat. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Skolor
Niittykummun koulu, Mattilidens skola.
Daghem
Niittykummun päiväkoti sekä Mattbergets daghem och förskola.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt