Till innehållet

Kotitorpankuja 3 B

Espoo, Nuuksio

omakotitalo 1955 , 6h,k,s,khh,vhx3

Byggd
1955
Ytarea
100 m²
Skuldfritt pris
229 000 €

Beskrivning av objektet

ESITTELY TI 21.5. KLO 16:30-17:00. TERVETULOA! Tilava, kokonaisalaltaan noin 277 m2, koti joka on sijoitettu kauniisti kallion päälle. Kodissa on reilusti tilaa isommallekin perheelle ja alue on mukava lapsiakin ajatellen. Asuinkerroksesta löydät tilavan olohuoneen, keittiön, ruokailutilan sekä kaksi-kolme makuuhuonetta. Olohuoneessa myös kaunis varaava takka. Kellarikerroksessa (ei virallinen asuinkerros) sijaitsevat tilavat pesutilat, kodinhoitohuone sekä askarteluhuone ja yläkerrassa vielä kaksi makuuhuonetta sekä vaatehuoneet. Tämä koti on vuosien 2020-2023 välillä kokenut suuren remontin, mm. katto, käyttövesiputket, julkisivut, ikkunat, salaojat yms. on uusittu. Ennen remonttia rakennuksessa todettiin alapohjan kosteusvahinko, jonka seurauksena tehty myös laaja perustusten kosteudenhallinnan remontti. Talo on nyt kuntotarkastettu 7/2023. Paljon remontteja on siis tehty, mutta ostajalle jää vielä sisätilan pintoja laitettavaksi oman maun mukaan sekä talon lopputarkastaminen. Lopputarkastusprosessi on laitettu myyjän toimesta vireille 8/2023 ja mm. LVI -työt ovat vielä vaiheessa viimeisimmän luvan saamiseksi. Koska vesi- ja jätevesijärjestelmä sijaitsevat liian lähellä toisiaan, ja alueella on mahdollista liittyä kaupungin vesi -ja viemäriverkostoon, suositellaan liittymistä myös lupa-asioiden loppuun saattamiseksi. Tarjousten perusteella saatu arvio kunnallistekniikkaan liittymisestä putkitöineen noin 32 000 euroa (sis. HSY maksun noin 10 000 euroa). Lisätiedot sekä esittelyt: Elisa Rinne 050 5215212 elisa.rinne@spkoti.fi Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi

Nästa visning

21.5.2024 kl. 17:00-17:30

Grundläggande information

Destinationsnummer
21508634
Läge
Kotitorpankuja 3 B, 02860 Espoo
Typ
omakotitalo
Lägenhetsbeskrivning
6h,k,s,khh,vhx3
Antal rum
6 Rum
Boendeytans areal
100 m²
Övriga utrymmen
177 m²
Total areal
277 m²
Ytterligare information om ytan
Asuinrakennuksen huoneistoala 100 m2, kerrosala 111m2 ja bruttoala 277 m2, perustuen remontin yhteydessä arkkitehdin tekemään viitteelliseen laskelmaan sekä Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisterin tietoihin. Rakennusrekisterin mukaan kellarin pinta-ala on 72 m2. Asunto on kolmessa kerroksessa. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja saattaa poiketa ilmoitetusta merkittävästi.
Antal våningar
1-3
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1955
Färdigställandeår
1955
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
229 000,00 €
Skuldfritt pris
229 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 290,00 €/m²

Muut maksut

Sähkölämmityskulut
435 €/kk
Fastighetsskatt
528,84e / vuosi €
Vägavgift
184,30 e / vuosi
Mer information om avgifter
Sähkö: Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut noin 30677 kWh. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, sauna, ym). 30677 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä kuukausikustannusta n. 350 - 435 euroa. Jätehuolto: Roskn Rollin hinnaston mukaisesti (vuokra-astia). Tien aurausmaksu jaetaan naapureiden kesken. Aurausmaksu määräytyy aurauskertojen mukaan, talvikaudelta 2022-2023 maksu oli 184,30 € per talous. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Varainsiirtovero 3%.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, tien käyttöön liittyvä oikeus
Mer information 2
lämminvesivaraaja, istutukset
Energiklass
D2018
Ytterligare energiklassinformation
Viimeinen voimassaolopäivä 16.8.2033.
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Asuinrakennus remontoitu laajasti vuosien 2020-2023 välillä.
Värmesystem
sähkö
Eldstad
takka
Övrig beskrivning av eldstaden
nuohottu keväällä 2023
Ventilation
koneellinen poisto
Vattenledning
oma, porakaivo
Avlopp
oma, saostuskaivo, umpisäiliö
Utförda renoveringar
Asuinrakennuksen laajennus v. 1991, lopputarkastus tekemättä. Kuistin purkaminen v. 2021, lopputarkastus tekemättä. - Perustusten kosteudenhallinnan remontti vuonna 2022 - Ulkoverhous on uusittu vuonna 2022 - Salaojaputket vuonna 2022 - Ikkunat ja ulko-ovet ovat uusittu vuonna 2022 - Vesikatto vuonna 2022 - Käyttövesiputket 2022
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat kirjalliset panttikirjat 6 kpl, yhteensä 97 143,07€ euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan. Kirjalliset panttikirjat tulee muuttaa sähköisiksi, ja ostaja vastaa tästä aiheutuvista kustannuksista. Asuinrakennukseen on vuonna 2022 tehty laaja perustusten kosteudenhallinnan remontti, jossa sokkeleiden juuriin on tehty betonoimalla vastakallistukset, bitumikermieristys ja kallioon on tehty vedenpoistourat. Myös alapohjan puurakenteet on korjattu remontin yhteydessä. Portaiden puupilareiden alapäissä havaittiin kosteuden aiheuttamia vaurioita kuntotarkastuksessa, jotka ovat tiettävästi jääneet huomiotta kerroksen kosteudenhallintaan tehdyn kunnostuksen yhteydessä. Puupilareiden vaurioituneet osat on kuntotarkastuksen jälkeen vaihdettu. Pihalla tulosähkön maakaapeli tulee koteloida asianmukaisesti. Omakotitalon laajennukselle on haettu lupa v. 1990, mutta loppukatselmusta ei ole pidetty. Myyjä on laittanut vireille lupaprosessin loppuunsaattamisen jonka ostaja hoitaa loppuun. Tällä hetkellä tiedossa olevat puutteet lupaprosessin loppuun saattamiseksi; - LVI: Talousvesikaivon ja umpisäiliön välillä pitäisi olla 30-50 m (riippuu maaperästä, maaperäkartan mukaan hiekkamoreenia eli hyvin vettä läpäisevää eli pitäisi olla 50m), lisäksi talousvesikaivon ja saostussäiliön välillä pitäisi olla 20-50 m ja saostussäiliöiden jälkeinen purku 20 m päässä talousvesikaivosta. Nyt ne ovat noin 10 m päässä toisistaan eli vastoin yleisesti käytettyjä ohjeellisia suojaetäisyyksiä. Suositellaan kiinteistön liittäminen HSY:n vesijohto ja viemärijärjestelmään tulevaisuudessa. - iv-kanavat ullakolla pitäisi lämpöeristää 100mm ja liesituulettimen kanava ullakolla lämpöeristys 50mm + paloeristys EI30 - Keittiössä alumiininen haitariputki pitäisi vaihtaa peltikanavaksi. - Vesijohtojen painekoepöytäkirja ja ilmanvaihdon mittaus- ja säätöpöytäkirja tulisi olla lopputarkastuksessa.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, betoni
Rakennusmateriaali: Perusmuuri on alkuperäisosalla betonirakenteinen ja laajennusosalla harkkorakenteinen. Alapohjana on alkuperäisosalla puurakenteinen tuulettuva alapohja ja laajennuksessa alapohjana on alapuolelta lämmöneristetty maanvastainen betonilaatta. Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja puuverhoiltuja.
Taktyp
harja
Takmaterial
profiilipeltikate
Vardagsrumsgolv
laminaatti
Vardagsrumsväggar
maalattu, tapetti
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
laminaatti
Köksväggar
kaakeli
Köksutrustning
liesituuletin, astianpesukone
Spis
sähköliesi
Antal sovrum
4
Sovrumsgolv
laminaatti, lauta
Sovrumsvägg
tapetti
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
wc-istuin, suihku
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
kaakeli
Toalettutrustning
peilikaappi
Antal toaletter
1
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Grovköksgolv
laatta
Grovköksvägg
kaakeli, maalattu
Grovköksutrustning
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattiakaivo, pyykkikaapit, pöytätaso
Beskrivning av förvaringsutrymmena
kolme vaatehuonetta
Beskrivning av övriga förvaringsutrymmen
vaatehuone

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
0,1438 ha
Byggnader
saunarakennus
Typ av tomt
Rinnetontti
Fastighetsnummer
49-441-12-344
Fastighetens namn
Blåkulla
Ägande av tomten
oma
Lisätietoja tontista
Kallioinen rinnetontti, joka porrastettu. Kaunista kalliota osittain näkyvissä.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Alueella on voimassa Espoon pohjoisosien yleiskaava. Pientalovaltainen asuntoalue (AP). Alue varataan ensisijaisesti asuinpientaloille. Alueella sallitaan lisäksi työtilojen rakentaminen edellyttäen, että ne eivät aiheuta haittaa asumiselle. Alueella ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua.

Lisätietoa muista rakennuksista
Purkukuntoinen vanha saunarakennus.
Ranta
ei rantaa

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt