Till innehållet

Laivalahdenkaari 42

Helsinki, Herttoniemenranta

kerrostalo 1999 , 2h+kk+s

Byggd
1999
Ytarea
58 m²
Skuldfritt pris
379 000 €

Beskrivning av objektet

Tarjolla hyvän asumisen puitteet: ihastuttavan kaunis ylimmän kerroksen koti esteettömin merimaisemin! Ikkunapintaa ja parveke koko asunnon leveydeltä; pehmeä ilta-auringon valo luo miellyttävän tunnelman jokaisena vuodenaikana. Lasitettu parveke on niin iso, että vain mielikuvituksesi rajaa, mitä sinne haluat loihtia; ehkä istutat tomaatteja, salaattia ja laitat ruukkupuutarhan. Ja riippumaton, jossa nautit vapaahetkistä katsellen sataman elämää! Väljät neliöt luovat viihtyisyyttä ja kaikki tarpeellinen mahtuu vaivatta. Avokeittiön ja olohuoneen välillä on kiva saareketaso aamiaista ja nopeaa ruokailua varten. Keittiössä on hyvät säilytystilat ja riittävästi työtilaa. Ilmalämpöpumppu on asennettu kesähelteitä ajatellen. Makuuhuoneen tilanjako on esimerkki hyvästä suunnittelusta: huone on jaettu kahtia tyylikkäällä kolmiosaisella liukuovella. Halutessasi voit laittaa verhot liukuoven eteen, jolloin tilojen erillisyys korostuu. Oma sauna kruunaa kokonaisuuden. Vaatehuone sekä makuuhuoneen kaapistot tarjoavat riittävästi säilytystilaa. Herttoniemenrannan etelä- ja länsipää katselee Tullisaarenselälle. Lännessä vastarannalla on Kulosaari ja etelässä Tullisaaren puiston laajat viheralueet. Rantaa pitkin kävelet nopeasti Tuorinniemen läheiselle uimarannalle. Fillarilla teet mukavia retkiä Mustikkamaalle ja Korkeasaareen eikä täältä kauaa pyöräile keskustaankaan. Lähikauppa on kadun toisella puolella, erinomainen nepalilainen ravintola Mantra alakerrassa ja Hertsin monipuolinen kauppakeskus sekä metro varttitunnin kävelyn tai 10 minuutin bussimatkan päässä. Tervetuloa! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Nästa visning

17.6.2024 kl. 16:30-17:10

Grundläggande information

Destinationsnummer
21519503
Läge
Laivalahdenkaari 42, 00810 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h+kk+s
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
58 m²
Total areal
58 m²
Antal våningar
5
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
1999
Färdigställandeår
1999
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
378 146,72 €
Velkaosuus
853,28 €
Skuldfritt pris
379 000,00 €
Pris per kvadratmeter
6 534,48 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
324,80 €/kk
Finansieringsvederlag
49,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
374,10 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
22,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Autopaikat parkkialueilla P40 ja P27 27 euroa/kk. Autohallipaikka P10 67,00 euroa/kk. Huoneistoon kohdistuva pääomalaina RL1 lämmönvaihdin- ja julkisivulaina, jonka pääoma on 853,28 euroa/31.5.2024. Pääomavastike on 0,85 euroa/m2/kk, yhteensä 43,20 euroa/kk. Laina päättyy 31.12.2025. Korontarkastuspäivä on 22.11. Pankki veloittaa ylimääräisestä lyhennyksestä oman kulunsa ja isännöitsijäntoimisto Retta lainaosuuslaskelmasta oman kulunsa. Hallituksella on valtuudet tilanteen niin vaatiessa/salliessa joko kerätä yksi-kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tilikauden aikana tai jättää keräämättä. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Osakekirja on paperinen. Osakeryhmätunnus on OHH4Y5Z6MX8WT331. Uuden omistajan on haettava omistuksen sähköistä rekisteröintiä viimeistään kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Rekisteröinti kannattaa kuitenkin tehdä mahdollisimman pian, jotta uusi omistaja saa osakkaan oikeudet taloyhtiössä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisesta osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvasta kustannuksesta sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Velattomasta kauppahinnasta maksetaan 1,5 % varainsiirtovero kaupanteossa.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
länsi
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Mer information 2
ilmalämpöpumppu
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
F2013
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
ilmanvaihto koneellinen poisto
Utsikt
Ylimmän kerroksen esteettömät näkymät Laivalahden satamaan ja merelle länteen.
Utförda renoveringar
HUONEISTON MUUTOSTYÖT 2024: -makuuhuoneen liukuoviaukon kavennus ja uuden liukuoven vaihto -makuuhuoneen jakaminen kahtia kolmiovisella lasiseinällä ja verhokisko lasiseinän yläkiskon viereen -uusi liesitaso 2022: Ilmalämpöpumpun asennus Kylpyhuone ja sauna: -suihkuseinän asennus -allaskaapin vaihto, altaan ja hanan vaihto -peilikaapin vaihtaminen peiliin Lattiamateriaalin uusinta vinyylikorkkilankuksi. Keittiö: -kaapistojen ovet uusittu -tasojen vaihto -altaan ja hanan vaihto -välitilan uudelleen laatoitus -liesikuvun vaihto uuteen integroituun Savo P-24 malliin 2018 Keittokomeron ja olohuoneen välisen seinän avaaminen
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Taloyhtiö osallistuu osakkaan omaehtoisessa kylpyhuoneremontissa vesieristyksen ja sen tekemisen korvaamiseen. Korvaussumma on maksimissaan 1500 euroa ja se maksetaan kuittia vastaan korkeintaan viidentoista vuoden välein huoneiston hyväksytyn loppukatselmuksen jälkeen. Osakkaan on varmistettava korvauksen saamisen edellytykset isännöitsijältä viimeistään tehdessään muutostyöilmoitusta. Osakas vastaa huoneistoon asennetun ilmalämpöpumpun ylläpidosta ja korjauksista niistä aiheutuvine kustannuksineen. Osakas vastaa myös kaikista ilmalämpöpumpun ja sen käytöstä yhtiölle, sen omistamalle rakennukselle tai toiselle osakkeenomistajalle mahdollisesti aiheutuvasta haitasta tai vahingosta. Omistajavaihdoksen yhteydessä ilmalämpöpumpusta aiheutuvat vastuut ja velvoitteet siirtyvät kokonaisuudessaan uudelle osakkaalle.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Bitumikermi
Vardagsrumsgolv
vinyylikorkki
Vardagsrumsväggar
maalattu
Beskrivning av köket
Keittiön ja olohuoneen välillä saareketaso.
Köksnivåer
puu
Köksgolv
vinyylikorkki
Köksväggar
maalattu, osalaatoitus
Köksutrustning
liesikupu, astianpesukone
Spis
induktio, erillisuuni
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Antal sovrum
1
Sovrumsgolv
vinyylikorkki
Sovrumsvägg
maalattu
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Övriga lokaler
Eteisessä vaatekaapisto. Eteisestä käynti vaatehuoneeseen.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
3317 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
122 517,25 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2060
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Helsingin kaupunki asemakaavaosasto 09 310 1691 www.kartta.hel.fi->aineistot->kaavoitus ja liikennesuunnittelu->voimassa oleva asemakaava ja suunnitelmat

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Laivalahdenkaari 42
Disponentens kontaktuppgifter
Retta Isännöinti Olli Vesterinen, olli.vesterinen@retta.fi 010 228 2000 Sibeliuksenkatu 18 04400 Järvenpää
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Cosci-Tuning Oy
Till husbolaget hör
urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 37
Husbolagets garageplatser
11
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Yhtiön autopaikat on vuokrattu Herttoniemen Pysäköinti Oy:ltä. Paikat ovat alueilla P10: 10 paikkaa, P27: 27 paikkaa ja P40 (halli):11 paikkaa. Yhtiö omistaa Herttoniemen Pysäköinti Oy:n osakkeet 41671-42526 (856 osaketta). Yhtiön pihalla on kaksi inva-paikkaa.
Utförda renoveringar
2023 Pihan aitojen korjaus/uusinta. 2021 Sisäpihanpuolen osittainen ikkunaremontti. 2020 Parvekelasihuolto. Julkisivun puuosien uusiminen/huoltomaalaus. Julkisivujen kunnossapitokorjaus. 2019 Lämmönsiirrin ja patteriverkoston säätö. Julkisivun metalliosien maalaus. 2018 Elementtisaumausten uusiminen. B-C-rappujen välisen maanalaisen viemärin korjaus. 2018 Kiinteistön peruskuntoarvio. 2017 Kukkalaatikoiden uusiminen meren puoli. Lukituksen uusiminen Sento. C-portaan yhden parvekelinjauksen päätysaumojen uusinta. 2016 Porrashuoneiden ala-aulojen maalaus. Leikkipaikan pihavalaistuksen lisäys. A-rapun viemärin korjaus. Porrashuoneiden valaistuksen uusinta ledeiksi. 2015 Ilmanvaihtolaitteiden puhdistus ja säätö. Sisäpihanpuolen kukkalaatikoiden uusinta.
Kommande renoveringar
Kunnossapitotarveselvitys vuoden 2024 yhtiökokoukselle: Ikkunat, parvekeovet tai parvekkeet: kunnossapitokorjaus, suositeltu aurinkosuojakalvot 2024 Ilmanvaihtojärjestelmä: kunnossapitokorjaus, suositeltu nuohous 2024 Salaojat ja -kaivot: kunnossapitokorjaus, suositeltu salaojien kuvaus/huuhtelu 2024 Vesi- ja viemäriputket: kunnossapitokorjaus, suositeltu pohjaviemäreiden kuvaus/huuhtelu 2024 Hissit: tutkimus/tarkastus, suositeltu hissien kuntoarvio 2024 Energiatodistus: energiatodistuksen uusiminen 2024 Kiinteistön peruskuntoarvio: tutkimus/tarkastus, suositeltu kuntoarvion päivitys 2024 Maalaus: kunnossapitokorjaus, suositeltu porrashuoneiden maalaus 2025 Piharakennukset, jäteastiat, aidat, tukimuurit, portaat ym: kunnossapitokorjaus, suositeltu muurin korjaus 2025 Kunnossapitotarveselvitys ei ole korjausohjelmaesitys. • Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen.
Övrigt om husbolaget
Kiinteistössä ei ole väestönsuojaa. Lähin yleinen suoja on Sorsavuorenpuiston kalliosuoja osoitteessa Laivalahdenkaari 27.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Laivalahdenkaarella kadun vastakkaisella puolella lähikauppa K-Market. Herttoniemessä Lidl, kauppakeskus Hertsissä Prisma, apteekki, Tokmanni, kirjasto, kuntosali, ravintoloita ja kahviloita.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt