Till innehållet

Turumankatu 20

Helsinki, Kruunuvuorenranta, Laajasalo

kerrostalo 2022 , 3h, avokeittiö, kph, sauna, erillis-wc, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 3h+kt+kph+s+wc)

Byggd
2022
Ytarea
70.5 m²
Skuldfritt pris
360 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa Kruunuvuorenrantaan – moderniin ja houkuttelevaan asuinalueeseen, jossa kaupunki kohtaa luonnon harmonisella tavalla. Vuonna 2022 rakennettu, täysin nykyaikainen kolmio tarjoaa sinulle täydellisen kodin tasapainon kehittyvän alueen ja saariston rauhan välillä. Astuessasi sisään tähän valoisaan kotiin kohtaat huolella suunnitellun tilan, jossa kaikki toiminnot ovat oikeilla paikoillaan. Avokeittiön rinnalle mahtuu iso ruokapöytä ja oleskelutila jatkuu tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Lattialämmitys- ja viilennys luovat optimaalisen asumismukavuuden ympäri vuoden, kun taas erilliset makuuhuoneet tarjoavat yksityisyyttä ja rauhaa oleskelutilasta. Iso kylpyhuone omalla saunalla kutsuu rentoutumaan arjen kiireiden keskellä, luoden luksusta jokaiseen päivään. Jatkossa kun alueelle suunniteltu puistoalue on valmis, avatessasi parvekkeen oven sinua tervehtii upea näkymä puistoalueelle. Lisäksi vain muutaman askeleen päässä, odottaa lauttayhteys kantakaupunkiin, mikä tekee kaupungissa liikkumisesta helppoa ja vaivatonta. Vuodesta 2027 pääset kotikulmilta raitiovaunulla kantakaupunkiin vain vartissa. Kruunuvuorenranta ei ole vain asuinalue – se on elämäntapa. Täällä yhdistyvät meren läheisyys, vehreät puistot ja jatkossa moderni kaupunkiasuminen ainutlaatuisella tavalla. Alueelle rakentuvat palvelut, saunakylä ja uimaranta ovat vain muutamia seikkoja, jotka tulevat kasvattamaan alueen arvostusta ja viihtyisyyttä valmistuessaan. Kruunuvuorenranta on paikka, missä unelmien kaupunkitarinat toteutuvat meren ja luonnon syleilyssä. Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi. Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21539543
Läge
Turumankatu 20, 00590 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h, avokeittiö, kph, sauna, erillis-wc, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 3h+kt+kph+s+wc)
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
70.5 m²
Total areal
70.5 m²
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
7
År av konstruktion
2022
Färdigställandeår
2022
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
360 000,00 €
Skuldfritt pris
360 000,00 €
Pris per kvadratmeter
5 106,38 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
493,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
493,50 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
20,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
90,00 €/kk
Mer information om avgifter
Vesimaksu 20 €/hlö/kk on ennakkoa, joka tasataan kulutuksen mukaan. Hallituksella valtuudet periä tai olla perimättä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito-/rahoitusvastike.

Ytterligare information om bostaden

Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Hitas, kts yhtiöjärjestys 16 §, 17 §, 18 §, 19 § ja 20 §.
Typ av balkong
lasitettu
I bostaden ingår
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
B2018
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtojärjestelmä: Keskitetty koneellinen. Huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys/-viilennys.
Utsikt
Läpitalon huoneistosta näkymät sisäpihalle sekä olohuoneesta tulevan Haakoninlahdentien puiston suuntaan. Tällä hetkellä Haakoninlahden puiston alue on vielä sora-aluetta, mutta alueelle suunnitellaan rakennettu vehreä ja viihtyisä puisto. Lähettyville tulee myös palvelukortteli alueen asukkaille. Tulevan puiston alue on tällä hetkellä sorapohjaista kenttää, jossa esim. autopaikkoja. Rakentaminen pyritään toteuttamaan vuosien 2025-2026 aikana, samaan aikaan alueelle rakentuvan koulun kanssa.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Väggmaterial
Seinät pääosin maalatut, kylpyhuoneessa ja erillisessä wc:ssä kaakelia.
Golvmaterial
Lattiat pääosin tammiparkettia, kylpyhuoneessa ja erillisessä wc:ssä laattaa.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Kumibitumikermi
Beskrivning av vardagsrummet
Tilava olohuone, josta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Beskrivning av köket
Vaaleassa avokeittiössä varusteluna: Jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, liesituuletin.
Beskrivning av sovrummet
Kaksi makuuhuonetta mukavasti toisista erillään tuoden rauhaa nukkumiseen sekä esim. työskentelyyn.
Beskrivning av badrummet
Tilavassa kylpyhuoneessa varusteluna: suihkusyvennys, suihku, pesukoneliitäntä, peilikaappi, allaskaappi, kylpyhuonekaapisto, bidee-suihku, wc-istuin lattialämmitys.
Beskrivning av toaletten
Wc-istuin kylpyhuoneen yhteydessä, jonka lisäksi erillis-wc tuo arkeen toimivuutta. Varusteluna: Peilikaappi, allaskaappi, bidee-suihku, wc-istuin.
Beskrivning av bastun
Viehättävä pieni sauna kylpyhuoneen yhteydessä.
Typ av bastuugn
sähkökiuas

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
922 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
86 160,53 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2080
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia/alueen kehittämissuunnitelmia (Laajasalon renessanssi) ja täydennysrakentamista mm. kaupunkibulevardi, Kruunuvuorenrannan alue, täydennysrakentamista Laajasalontielle sekä Koirasaarentielle, Kruunusillat, Yliskylänlahti, Nuottaniemen huvilat, Stansvikinkallion itäosa - jne. Tutustu alueen kaavoitukseen; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Lisätietoja anta Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Ariadne
Disponentens kontaktuppgifter
Kiinteistö-Tahkola / Hanna Laitinen hanna.laitinen@kiinteistotahkola.fi p. 020 748 1017
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy
Husbolagets garageplatser
24
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autopaikkoihin on 6 henkilön jono, 20.2.2024 saadun tiedon mukaan.
Kommande renoveringar
KUNNOSSAPITOTARVE SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA Yhtiö on valmistunut vuonna 2022 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhtiössä tullaan suorittamaan vastuukorjauksia.
Övrigt om husbolaget
Hissi, irtaimistokomerot, saunaosasto terasseineen, kerhohuone, yhtiön kasvihuone (B-talon alakerrassa), lämpimät ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, talopesula (A-talon 1. krs), kuivaushuone, maanalainen autopaikoitus sähköpistokkeilla (hissillä asuinkerroksiin), väestönsuoja, kaapeli-TV. Yhtiö valmistunut 31.01.2022. Yhtiötä sitoo Helsingin kaupungin 49. kaupunginosan korttelin 49274 tonttien 1-11 välinen kiinteistöjen yhteisjärjestelyjä koskeva rasitesopimus sekä siinä sovitut oikeudet ja velvollisuudet.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Kruunuvuorenrannan lähikauppa, K-market Kruunuvuorenranta sijaitsee n. 350m päässä ja lauttayhteys keskustaan sen vieressä n. 250m päässä. Laajasalossa on toimivat peruspalvelut, koulut ja päiväkodit. Alue kehittyy jatkuvasti ja Kruunuvuorenrantaan suunnitellaan palvelukeskusta, johon tulee lisää kauppoja ja palveluita lähivuosina. Etäisyys moderniin kauppakeskus Saareen n. 3,1 km, jossa ruokakaupat K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali sekä apteekki, Alko sekä erikoisliikkeitä. Alepa, noin 1,5 km päässä.
Ytterligare information om tjänsterna
Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä merellisiä puistoreittejä. Rantaviivaa on huikeat 25km, metsäpolut ja puistotiet houkuttelevat liikkumaan jalkaisin, pyörällä ja lumisena talvena hiihtäen. Laajasalossa on hyvät harrastus- ja sekä liikuntamahdollisuudet. Kehittyvä Kruunuvuorenranta tuo sillan mukana raitiovaunuyhteyden kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027 ja Kruunuvuorenrantaan rakentuu jatkuvasti lisää uusia liiketiloja, asuntoja sekä palveluita kuten uusi koulu, saunakylä sekä syksyllä 2023 valmistunut monipuolinen liikuntapuisto. Liikuntapuistoon sijoittuu tekonurmikenttä (50x70m), tenniskentät (tulossa), kuntoilualue, lähiliikunta-alue, liikunnallinen leikkialue, monitoimiareena sekä skeittipaikka sekä talvella luistelukenttä.
Transporter
Todella kätevät kulkuyhteydet sekä julkisilla, että omalla autolla. Bussipysäkki sijaitsee noin 250 m päässä ja bussilla pääset suoraan Herttoniemen metroasemalle. HSL lauttaliikenne kulkee keskustaan ympäri vuoden Kruunuvuorenrannasta, etäisyys laiturille n. 250 m. Kesäkäytössä olevien kaupunkipyörien pysäkkejä alueella. Raideliikenne aloittaa kulkemisen arviolta 2027 Kruunusiltojen valmistumisen myötä ja pikaraitiovaunumatka kantakaupunkiin vie noin 15min.
Skolor
Tahvonlahden ala-aste n. 700 m, Laajasalon peruskoulu (ala-sekä ylä-aste) n. 2,5 km. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 6.6 km.
Daghem
Kruunuvuorenrannassa on kaksi uudehkoa päiväkotia, pk Borgströminmäki noin 1,6 km, pk Hopealaakso n. 550 m, pk Yliskylä n. 2,5 km. Luomupäiväkoti Kirsikka noin 2,3 km. Ruotsinkielinen pk Pilten Yliskylässä n. 3,7 km sekä lähimmät englanninkieliset päiväkodit Herttoniemenrannassa n. 3-4km.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt