Till innehållet

Jukolantie 8

Lieto, Vierunpuisto

rivitalo 2025 , 4h, avok., s

Byggd
2025
Ytarea
91 m²
Skuldfritt pris
339 000 €

Beskrivning av objektet

Upouusi rivitaloasunto Liedon Vierunpuistossa! As Oy Liedon Kultarinne I on uusi, hieno rivitaloyhtiö, joka rakennetaan todella suositulle Liedon Vierunpuiston asuinalueelle. Taloyhtiö muodostuu neljästä laadukkaasta asunnosta, joiden kaikki asuintilat ovat käytännöllisesti yhdessä tasossa. Asuntojen sisäänkäyntien yhteyteen rakennetaan myös omat varastot ja jokaisen asunnon käytössä on kaksi autopaikkaa, toinen autokatoksessa sekä toinen pihalla. Katospaikassa on varaus sähköauton latausasemalle. Asunnoista kaksi on 91,0 m² (4h, avok., s) ja kaksi 75,5 m² (3h, avok., s). Pohjaratkaisut on suunniteltu ajatuksella, jotta asunnoista löytyisivät kaikki tarvittavat tilat ja perheen arki olisi sujuvaa. Olohuone ja keittiö muodostavat avoimen kokonaisuuden, josta on myös käynti takapihan katetulle terassille. Takapihat ovat aurinkoisesti lounaan suuntaan. Tilava kylpyhuone toimii samalla hienosti kodinhoitotilana ja saunan sekä pesuhuoneen välissä on näyttävä lasiovi ja -seinä. Lisäksi riittävästä säilytystilasta on huolehdittu, sillä 91 m² asunnoissa on kaikissa makuuhuoneissa kaapistot ja 75,5 m² asunnon molemmissa makuuhuoneissa on omat vaatehuoneet. Laadukkaat kalusteet ja pintamateriaalit pääsee valitsemaan juuri omien mieltymysten mukaisesti sovitun valikoiman useista eri vaihtoehdoista. Asunnosta on siis mahdollista suunnitella täysin omien toiveiden mukainen. Asunnon ja käyttöveden lämmityksen hoitaa ekologinen sekä taloudellinen maalämpö ja asunnon kaikissa tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka varmistaa asumismukavuuden. Kesähelteiden varalle oma asunto on mahdollista varustaa myös viilennyksellä, joka toteutetaan ilmalämpöpumpulla. Lisäksi taloyhtiöllä on arvokas oma tontti. As Oy Liedon Kultarinteen sijainti on erinomainen, sillä kaikki Liedon keskustan palvelut, kuten ruokakaupat, koulut ja päiväkoti, ovat vain parin kilometrin sisällä mukavan kävelymatkan päässä. Lisäksi Hämeentietä pitkin pääsee vaivattomasti myös Turun suuntaan niin omalla autolla, kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Hämeentien bussipysäkille on matkaa vain muutama sata metriä. Kohde toteutetaan perinteisesti, paikalla rakentaen ja rakentajana toimii Rakentajat Varheenmaa Oy. Rakennusliikkeelle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla. Ennakkomarkkinointi. Arvioitu valmistuminen kesällä 2025. Kohde rakennetaan RS-kohteena. Myynti ja lisätiedot: Mari Hynnä Kiinteistönvälittäjä LKV 050 3892677 mari.hynna@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Grundläggande information

Destinationsnummer
21550503
Läge
Jukolantie 8, 21420 Lieto
Typ
rivitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4h, avok., s
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
91 m²
Total areal
91 m²
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
2025
Färdigställandeår
2025
Blir ledigt
muu ehto (uudiskohde)
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
Arvioitu valmistuminen kesällä 2025

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
135 600,00 €
Velkaosuus
203 400,00 €
Skuldfritt pris
339 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 725,27 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Skötselvederlag
191,10 €/kk
Finansieringsvederlag
655,90 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
847,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Hoito- ja pääomavastikkeet ovat arvioita. Pääomavastike ennen lyhennysten alkamista 655,90 €/kk ja lyhennysvapaan jälkeen 1 217,10 €/kk. Yhtiövastike yhteensä lyhennysvapaan jälkeen 1 408,20 €/kk. Korkotason/viitekoron muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu. Pääomavastiketta kerätään kaikilta asunnoilta, joiden osakkeisiin kohdistuu rakennusaikaista yhtiölainaa. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,928 % kokonaiskorkoa (marginaali 1,25 % + arviointihetken, 13.2.2024, 12 kk euriborkorko 3,678 %) ja laina-ajan ollessa 2 + 20 vuotta. Lainaosuutensa suorittaneilta ei kerätä pääomavastiketta.

Muut maksut

Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Veden, sähkön ja lämmitysenergian mittaus sekä kulutus huoneistokohtaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna
Energiklass
B2018
Allmänt skick
uusi
Värmesystem
maalämpö
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Vesikiertoinen lattialämmitys
Utsikt
Katettu terassi takapihalla lounaan suuntaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone ja avokeittiö yhtä avointa tilaa, josta myös käynti takapihan katetulle terassille. Lattia valinnan mukaan vinyylilankkua tai vastaavaa ja seinät maalattu.
Beskrivning av köket
Moderni avokeittiö ja laadukkaat Noblessan kalusteet. Mahdollisuus valita useista eri väri- ja materiaalivaihtoehdoista. Lattia valinnan mukaan vinyylilankkua tai vastaavaa ja seinät maalattu. Varusteet: Kaksi korkeaa jääkaappipakastinta, induktioliesi, kalusteuuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin) ja integroitu mikro.
Beskrivning av sovrummet
3 kpl. Lattiat valinnan mukaan vinyylilankkua tai vastaavaa ja seinät maalattu.
Beskrivning av badrummet
Noblessan kalusteet valittavissa sovitusta valikoimasta. Suihku, pesuallas, wc-istuin, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa. Mahdollisuus valita useista eri vaihtoehdoista.
Beskrivning av toaletten
1 kpl. Lattia ja seinät laattaa.
Beskrivning av bastun
Tyylikäs lasiovi ja -seinä kylpyhuoneen suuntaan. Seinät ja katto paneloitu, lattia laattaa.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Kaikissa makuuhuoneissa ja eteisessä kaapistot. Asunnon yhteydessä etupihalla puolilämmin varasto.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1786 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Liedon kaupunki
Pihan kuvaus
Takapihat lounaan suuntaan ja etupihat koilliseen.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Liedon Kultarinne I
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 5
Antal bilplatser
4
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Jokaisella asunnolla on yksi autokatospaikka ja yksi pihapaikka. Autokatospaikoissa sähköpistokkeet sekä varaus sähköauton latausasemalle. Vieraspaikkoja 1 kpl.
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiössä langaton 5G-liittymä, josta jako huoneistoihin. Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Mahdollisuus viilennykseen ilmalämpöpumpulla.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt