Till innehållet

Lammaspolku 14

Vantaa, Pähkinärinne

kerrostalo 1980 , 2h,k,s

Byggd
1980
Ytarea
57 m²
Skuldfritt pris
99 000 €

Beskrivning av objektet

Pähkinärinne tunnetaan viehättävästä ympäristöstään, joten sijainti on varmasti monille ihanteellinen mm. lammen läheisyyden takia. UUSI lasitettu parveke ja oma sauna lisäävät asumismukavuutta merkittävästi, Erityisesti neliöitä on mukavasti ja asumismukavuutta mm. vaatehuone ja huoneiden koon takia. Keittiö vaatii päivittämistä muttei sen tarvitsema ratkaisu tarvitse olla esteenä ostolle. Avarat näkemät ikkunoista tekee asunnosta valoisan ja sen ettei tarvitse olla pimennossa verhojen takana. Käykää paikan päällä tarkistamassa alueen palvelut ja ympäristö. Lähiostoskeskuksen palvelut ovat lähellä suoraan ulko-oven edessä, on hyvä varmistaa, että ne vastaavat omia tarpeitanne ja elämäntyyliänne. Muistakaa sopia oma esittelyaikanne ja valmistautua kysymään minulta kattavasti kaikesta, mikä teitä asunnossa kiinnostaa. Tervetuloa esittelyyn.

Grundläggande information

Destinationsnummer
21578422
Läge
Lammaspolku 14, 01710 Vantaa
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h,k,s
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
57 m²
Total areal
57 m²
Antal våningar
5
Antal boendevåningar
8
År av konstruktion
1980
Färdigställandeår
1980
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
99 000,00 €
Skuldfritt pris
99 000,00 €
Pris per kvadratmeter
1 736,84 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
250,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
250,80 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Julkisivuremontin jyvitettyä osuutta ei ole vielä rahoitusvastikkeena.

Muut maksut

Vattenavgift
22,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
25,00 €/kk
Mer information om avgifter
Tähän asuntoon kohdistuu laina, joka on 64 363,14 €. Laina on mahdollista maksaa kokonaan pois tai maksaa rahoitusvastikkeena 1.11.2024 lähtien, joka on 482,72 €/kk. Vaikka osakas ilmoittautuu nyt pääomavastikkeen maksajaksi, voi hän myöhemmin maksaa jäljellä olevan lainaosuutensa pankin lainasopimuksen sallimana aikana. Pääomavastike muuttuu jatkossa vuosittain koron muutoksen ja lyhennyssuunnitelman muutoksen vaikutuksesta ja se päätetään vuosittain yhtiökokouksessa. Nyt esitetty maksu on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka 2025. Korko on laskettu ensimmäiselle vuodelle 5,0 %:n mukaan. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
itä
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, oma sauna, antenni
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, naulakko
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä, kylmäkellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
C2007
Ytterligare energiklassinformation
Voimassa 25.5.2023. Päivitetään uudeksi kun julkisivu remontti valmistuu.
Allmänt skick
tyydyttävä
Mer information om skick
Kylpyhuone ja sauna remontoitu.
Värmesystem
kaukolämpö
Utsikt
Avarat näkymät naapuri kiinteistön ylitse.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
tiili, betoni
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopa
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
maalattu, tapetti
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
laatta
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
liesituuletin
Spis
sähköliesi
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Sovrumsgolv
laminaatti
Sovrumsvägg
maalattu
Beskrivning av badrummet
Rättipatteri
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Muuta kauppaan kuuluvaa
Makuuhuoneessa verhokisko.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1868,2 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Vantaan kaupunki p. 09 839 11.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Pähkinäterho
Disponentens kontaktuppgifter
Talonuotit Oy Raiviosuonmäki 4 , 01620 Vantaa p. 09 512 9120 Jorma Liimatainen asiakaspalvelu@talonuotit. fi
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Keimolan ja Kivistön kiinteistöpalvelut Oy 1.10.2022 alkaen.
Till husbolaget hör
kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 33
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Sähköpistokepaikkoja 33 kpl. Kaavahakemuksen mukainen autopaikkamäärä 48 kpl (100%) . Kaava käsittelyssä.
Utförda renoveringar
2023 JS urakka aloitettu maalis-huhtikuussa 2023. 2022 JS hankkeen jatkosuunnittelu. 2021 Julkisivuhankkeen suunnittelu. 2020 Julkisivuhankkeen toteutussuunnittelun tarjouskilpailu . 2019 Vesivahinkokorjauksia, viemäreitten pesu, putkien kuntotutkimus tarjoukset . 2018 Vuosi huoltokorjauksia, parvekkeitten kukka lautojen uusiminen . 2017 Vuosi huoltokorjauksia. 2016 Kiinteistön piha-alue on aidattu, IV-kanavat on nuohottu ja ilmanvaihto on säädetty. 2015 Julkisivujen kuntotutkimus on suoritettu (HSSR) . 2014 Porrashuonevalaistus on uusittu Led-tekniikaksi ilman painikkeita (Sähkömikri Oy) . Kiinteistön antenniverkko on korjattu digiaikaan (MT Huolto Oy) . Julkisivujen kuntotutkimus on tilattu HSSR: Itä. 2013 Vuosihuoltokorjauksia . 2012 Kylpyhuonekorjauksien toinen vaihe on tehty. Lukostojen uusimishanke on käynnistetty tilaamalla työ (Avain Asema Oy) . 2011 Kylpyhuonekorjausien ensimmäinen vaihe on tehty loppuun . Kaikki loput julkisivusaumat on uusittu. 2010 Länsi sivun ikkuna- ja julkisivuelementtien saumaus. Kylpyhuonekorjaukset aloitettu . 2009 Parvekealusta varastojen teko. 2009 Märkätilojen korjaustarkastus. 2008 Asbestin purkaminen kellaritiloista ja VSS:n ympäristöstä. 2008 Lämmönjakopaketin vaihto. 2006 IV-kanavat nuohottu. 2005 Ikkunakorjaus valmis 7/2005. 2005 Vesikaton uusinta. 2003 Hissin nostokone uusittu. 2003 Porrashuone maalattu. 1999 Julkisivusaneeraustyöt. 1992 Ikkunoiden maalaus.
Antal affärslokaler
1
Affärslokalernas yta
94,0 m²
Övrigt om husbolaget
Osakeluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitokselle 25.9. 2023. Huoneistotieto . fi - Sähköinen taloyhtiöpalvelu on otettu käyttöön 1.7 . 2022 alkaen : Osakas voi palvelun kautta mm. hallinnoida omia tietojaan, seurata vastikkeiden maksutilannetta ja lainaosuuden määrää sekä vastaanottaa taloyhtiön asiakirjoja ja tiedotteita. YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 16.2 .2023: Tilaisuuden alkuun klo 17 alkaen osakkailla oli mahdollisuus esittää asiantuntijoille kysymyksiä julkisivuparvekehankkeen osalta . Päätettiin julkisivu-urakkaan (sis. parvekkeiden purku) ryhtymisestä, urakan rahoituksesta ja urakoitsijasta. Urakoitsijaksi valittiin Suomen Saneraustalo Oy, lisäksi hallitukselle myönnettiin valtuus avata JS- hankkeelle enintään 3. 600.000, 00 euron korjaus limiitti tili, joka on voimassa max. 24 kk:tta, jonka jälkeen tili on muutettava lainaksi. YHTIÖKOKOUS 14.6.2023: Päätettiin hallitukselle valtuudet pääomavastikkeiden, lainanlyhennysten ja hankeosuuksien käsittelyyn. Päätettiin niiden rahastoinnista tarvittaessa enintään maksettujen pääomavastikkeiden ja/tai suoritettujen lainanlyhennysten ja/tai hankeosuuksien määrällä lainanlyhennysrahastoon. ASBESTILAINSÄÄDÄNTÖ Uusi asbesti lainsäädäntö on astunut voimaan 1.1.2016. Tämä on huomioitava huoneistojen muutostöitä suunnitellessa/ tehdessä. OSAKKAIDEN ILMOITETTAVA REMONTEISTA Osakkaan on ilmoitettava yhtiölle kunnossapitotyöstä kirjallisesti etukäteen ja liitettävä asianmukaiset selvitykset.Ilmoitus on tehtävä esimerkiksi purkutöistä, keittiö- ja kylpyhuoneremontista sekä lattian pintamateriaalien asennuksesta. Yhtiö ylläpitää huoneistokohtaista rekisteriä kunnossapitotyöilmoituksista. Yhtiö voi myös valvoa korjaustyötä ja periä siitä kohtuullisen korvauksen osakkaalta. Tapetointi- ja maalaustöistä ei tarvitse ilmoittaa. Uusi As Oy Laki / Huoneistoremontit sekä Muutostyöhakemus löytyvät osoitteesta huoneistotieto . fi

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt