Till innehållet

Tatartie 1

Espoo, Rastaspuisto, Karakallio

kerrostalo 1999 , 3h+kk+s

Byggd
1999
Ytarea
72 m²
Skuldfritt pris
235 000 €

Beskrivning av objektet

Kaupoilla vapautuva juuri remontoitu perheasunto pienkerrostalosta. Tästäpä koti sinulle, joka arvostat muuttovalmista kokonaisuutta. Tänä vuonna valmistuneessa sisäremontissa asennettiin mm. tyylikäs parkettilattia, uusittiin keittiö, kodinkoneet ja wc:n kaapistot. Lisäksi maalattiin seinät ja katto. Asunnon keskeisellä paikalla on valoisa ja iso avokeittiö-olohuone yhdistelmä ja lapsiperheen arkea helpottaa erillinen wc sekä vaatekaapistot eteisessä ja molemmissa makuuhuoneissa. Lasitettu lounaan suuntainen lasitettu parveke. Taloyhtiö on omalla tontilla ja maalämpö on otettu käyttöön vuonna 2020, joten asumiskustannukset pysyvät kohtuullisena myös tulevaisuudessa. Jokaisen huoneiston käytössä on yksi sähkötolpallinen autopaikka. Lähipalvelut Rastaalassa ja Karakalliossa. Lisäbonuksena Karakallion ruotsinkielinen alakoulu (Karamalmens skola). Kattavammat palvelut Sellon kauppakeskuksessa, joka on 3 km päässä. Alueella loistavat liikuntamahdollisuudet niin ulko- kuin sisäurheilua harrastaville ja mm. Leppävaaran urheilupuisto, uimahalli sekä Leppävaaran ratsastuskoulu ovat aivan nurkan takana. Julkiset liikenneyhteydet ovat mainiot koulu- tai työmatkoja ajatellen. Bussipysäkki 250 metrin päässä Rastaalantiellä ja lähin juna-asema on Kilossa. Autolla hurautat nopeasti niin Kehä I:lle, Kehä II:lle kuin myös Turuntielle. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja mennään tutustumaan paikan päälle. Yksityisnäytöt onnistuvat joustavasti ja nopeasti!

Grundläggande information

Destinationsnummer
21729451
Läge
Tatartie 1, 02620 Espoo
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h+kk+s
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
72 m²
Total areal
72 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 72 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1999
Färdigställandeår
1999
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
228 518,74 €
Velkaosuus
6 481,26 €
Skuldfritt pris
235 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 263,89 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
316,80 €/kk
Finansieringsvederlag
109,50 €/kk
Erityisvastike
14,40 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
440,70 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
DNA laajakaista (25M) sisältyy vastikkeeseen. Erityisvastike on korjausvastiketta, jota kerätään pieniin ylläpitokorjauksiin ja yllättäviin korjaustarpeisiin.

Muut maksut

Vattenavgift
20,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
16,00 €/kk
Mer information om avgifter
Lataussähkö, ennakko 20 eur/kk. Pääomavastikelainan 2 (maalämpö) huoneistokohtaiset lainaosuudet maksettavissa pankkikuluitta kesä- ja joulukuussa. Pääomavastikelainan 3 (korjaushankkeet) huoneistokohtaiset lainaosuudet maksettavissa pankkikuluitta joka kuukausi. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
lounas
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
parveke, oma sauna, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energiklass
D2018
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
maalämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä
Utförda renoveringar
2024: Uusittu keittiö kodinkoneineen, wc:n allaskaappi ja käsienpesuallas, parkettilattia ja väliovet, maalattu seinät ja katto, sälekaihtimet. Keittiön kodinkoneilla on takuu voimassa helmi-/maaliskuuhun 2026 saakka.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 23.5.2024 päätti yhtiökokous myöntää hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoitovastikkeen. Päätettiin valtuuttaa hallitus nostamaan pääomavastikkeita vastaamaan lainanhoitokuluja, mikäli korot nousevat merkittävästi ennen seuraavaa yhtiökokousta. Päätös on voimassa tästä yhtiökokouksesta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Bitumihuopa
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
parketti
Köksväggar
maalattu, muu
Köksutrustning
liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone
Spis
induktio
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuoneissa vaatekaapistot
Antal sovrum
2
Sovrumsgolv
parketti
Sovrumsvägg
maalattu
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
kaakeli
Toalettutrustning
peilikaappi, bidee-suihku
Antal toaletter
1
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Övriga lokaler
Eteisessä parkettilattia, seinät maalattu, naulakko, vaatekaappi, siivouskaappi.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
4765 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon Kaupunki, p. 09 816 21 Vireillä oleva asemakaava: Leppävaaran kartano ja ratsastuskoulu, 133200. https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/leppavaaran-kartano-ja-ratsastuskoulu Asemakaavan ja asemakaavan muutoksen tavoitteena on mahdollistaa uusi kylämäinen pientaloalue Leppävaaran kartanon ja Rastaspuiston asuinalueen välille. Lisäksi ratsastuskoulun toiminta mahdollistetaan asemakaavalla. Alue sijaitsee Karakallion kaupunginosassa.

Husbolag

Husbolagets namn
As. Oy Espoon Tatartie 1
Disponentens kontaktuppgifter
Fluxio Isännöinti Oy, Olavi Rapo Tekniikantie 2, 02150 Espoo, p. 0103390533, asiakaspalvelu@fluxio.fi
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Unce Oy
Till husbolaget hör
kuivaushuone, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 32
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Jokaisen huoneiston käytössä on yksi sähkötolpallinen autopaikka. Yhtiökokouksessa 11.5.2023 päätettiin sallia sähkö- ja hybridiautojen lataamisen taloyhtiössä. Autopaikan haltija vastaa tolpan hankinnasta ja kuluista. Hallitus sai valtuudet määrittää lataustolpan mallin esitetyistä ehdotuksista 1 tai 2.
Utförda renoveringar
2010: Ilmanvaihtojärjestelmän nuohous- ja säätötyö 2011: Katon huoltokorjaus 2014: Elementtisaumojen kunnon tarkastus, roskakatoksen maalaus 2015: Parvekkeiden sulamisvesien poistosta huolehtiminen, 5 parveketta 2016: Pihapuiden karsinta / harvennus 2018: Elementtisaumaus 2019: Ikkunapellitysten ja seinien tummentumien korkeapainepesut, katon tarkastus, IV-nuohous 2020: Piha- ja porrasvalot, maalämpö 2021: Roskakatoksen maalaus, katon tarkastus, patteriverkoston tasapainotus 2020-2022: Leikkialueen/sisäpihan kunnostus
Kommande renoveringar
Tarkastelujakson aikana 2024-2028 Kevät 2024 tai syksy 2024: Parkkipaikan kulkuväylien pensasaidan rakentaminen 2024: Katon tarkistus, lukituksen kartoitus (Iloq) ja kartoituksen perusteella päätetään lukituksen uusimisen ajankohta 2024-2025: Porrashuoneiden ulko-oven edessä olevan katoksen sisälaudoituksen pinnoitus 2025-2026: Katon korjaus 2027: A- ja C-talojen lastenvaunuvaraston kallistusten korjaus/vedenpoisto 2028: Yksittäisten kellarialueiden lattiapinnoitteiden uusiminen

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt