Till innehållet

Wiikintie 6

Kirkkonummi, Finnsbacka

rivitalo 1976 , 3h,k,wc,kph,vh

Byggd
1976
Ytarea
74 m²
Skuldfritt pris
149 000 €

Beskrivning av objektet

Katutasossa oleva Rivitalo/ luhtitalo tyyppinen asunto rauhallisissa maisemissa. Kotia on osittain pintaremontoitu, ja on hyvin pidetty sekä värimaailmakin on harmooninen. Tämä valoisa 74 m²:n asunto sijaitsee aivan lähellä juna-asemaa, josta on hyvät kulkuyhteydet lähikaupunkeihin. Koulu on aivan kivenheitön päässä sekä ruokakaupat, jossa teet helposti päivittäiset ostokset. Kodissa on erinomainen pohjaratkaisu, joka tekee tilasta tehokkaan ja toimivan. Avarasta olohuoneesta on käynti etelänsuuntaiselle, asuntokohtaiselle takapihalle, jossa voit nauttia aurinkoisista päivistä. Asunnolla on huoneistokohtainen lämminvarasto. Vastapäisessä talossa on yhtiön saunatilat, jotka on remontoitu sekä yhtiössä on tehty kattavasti remontteja mm juuri julkisivuremontti. Sovi esittely aikasi! Johanna Koivumäki 0505900270 tai johanna.koivumaki@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21730995
Läge
Wiikintie 6, 02400 Kirkkonummi
Typ
rivitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h,k,wc,kph,vh
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
74 m²
Total areal
74 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneiston pinta-ala on isännöitsijäntodistuksen mukaan 74 m2. Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-ala on 74 m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
1976
Färdigställandeår
1976
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
129 132,24 €
Velkaosuus
19 867,76 €
Skuldfritt pris
149 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 013,51 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
347,80 €/kk
Finansieringsvederlag
242,10 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
589,90 €/kk

Muut maksut

Typ av vattenavgift
oma mittari
Parkeringsavgift
8,00 €/kk
Bastuavgift
15,00 €/kk
Mer information om avgifter
Lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen. Asiakirjojen mukaan vesimaksu menee kulutuksen mukaan. Jos lainaosuutta 19867,76e ei makseta kaupanteossa pois, hoitovastikkeen lisäksi maksetaan rahoitusvastiketta 242,10e/kk. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon omalta pankiltaan.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
kaapeli-tv, oma sopimus
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Användning av förråd
ulkovarasto myyjän käytössä
Energiklass
E2013
Ytterligare energiklassinformation
Viimeinen voimassaolopäivä: 27.7.2024
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö
Utsikt
Takapiha on etelään päin.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Yhtiössä on teetetty keväällä 2023 julkisivusaneeraus johon on otettu 50 000 € limiittilaina, urakoitsijana toimii Bfont Oy. Yhtiössä vakituisesti asuvat henkilöt kuuluvat ryhmätapaturmavakuutuksen piiriin. Vakuutus kattaa vahingot taloyhtiön piha-alueella ja yhteisissä tiloissa (ei huoneistoissa) vakuutusehtojen mukaisesti. Mikäli osakas haluaa maksaa huoneistokohtaisen lainaosuuden pois. tulee maksuajankohtaa ja toimenpiteitä kysyä taloyhtiön kirjanpitäjältä. Lainaosuutta ei saa maksaa taloyhtiölle ilman lainaosuuslaskua. Osakkaan maksettavaksi tulevat mahdolliset rahalaitoksen perimät ylimääräisen lainanlyhennus kulut. Nostamattomien lainojen, luotolliset remonttitilien ja hoitolainojen huoneistojen osuuksia ei ole mukana kohdassa " osuus yhtiön lainoista". Taloyhtiöllä voi olla luotollinen remonttitili, konvertoidaan rahoitusvastike- tai hoitolainaksi. Mahdollinen rahoituslaina voidaan myös konvertoida rahoitusvastikelainaksi. Em asiat tulee ottaa huomioon asunnon velkaosuutta määritettäessä. Yhtiössä on käytössä huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuva vesilaskutus. Mittarit luettava omistajan/ asukkaan vaihtuessa. Jos mittaria ei lueta, jää tasauslasku edellisestä lukemasta asti omistajan maksettavaksi ja uusi omistaja sopii edellisen omistajan kanssa kustannuksen jaosta. Yhtiökokous päätti antaa hallitukselle valtuudet periä/ jättää perimättä enintään yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen suuruinen summa yhtiön rahatilanteen niin vaatiessa/salliessa. Yhtiökokous päätti rahastoida osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset ja tulouttaa osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset ja tulouttaa osakkaiden maksamat pääomavastikkeet. Yhtiöllä luotollinen tili sitä koskien ja että siitä aiheutuu ostajalle kustannuksia, kun velkaosuus jyvitetään huoneistoille.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, kivi
Taktyp
Harja
Takmaterial
Pelti
Beskrivning av vardagsrummet
Kestävää kulustusta.
Vardagsrumsgolv
laminaatti
Vardagsrumsväggar
maalattu, tapetti
Köksnivåer
puu
Köksgolv
laminaatti
Köksväggar
kaakeli, tapetti
Köksutrustning
liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Spis
sähköliesi, erillisuuni
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Antal sovrum
2
Sovrumsgolv
laminaatti
Sovrumsvägg
maalattu, tapetti
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
kaakeli
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Ulkokylmävarasto
Övriga lokaler
Toinen makuuhuoneista pelkästään maalattu.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
6929 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Kirkkonummen kunta.

Husbolag

Husbolagets namn
As Oy Finnsbacka Bostads Ab
Disponentens kontaktuppgifter
Arja Karkola/ Kirkkonummen huolto: Tallinmäki 4, 02400 Kirkkonummi, 09-221 9090
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kirkkonummen huolto
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Utförda renoveringar
- A-, B-,C- ja D-talon panelointi uusittu (kaakko) 1994 - Antenniverkko saneerattu 1998 - Elementtisaumat uusittu 1998 - Kaakkoissivun ikkunat ja ovet uusittu 1999 - Julkisivujen maalaus 2001 - Ulko-ovien uusinta - B-C talojen välinen orapihlaja-aita muutettu puurakenteiseksi 2005 - Putkiston kuntotutkimus 2007 - Rakennuksen kuntoarvio 2008 - Kattojen huoltokorjaus ja vaakarännien uusiminen 2009 - Salaojituksen, sokkelieristeiden ja sadevesijärjestelmien uusiminen 2010 - A-talon orapihlaja-aita muutettu puurakenteiseksi 2010 - Putki- ja kylpyhuoneremontti 2013 – 2014 - Salaojajärjestelmien huuhtelu 2014 - Rappujen ja rappujen kaiteiden saneeraus lukuun ottamatta B ja D-talon päätyjä 2014 - Postilaatikot lukkoineen vaihdettiin 2014 - D-talon länsipäädyn salaojaputken lisäys 2014 - Yhtiön lukot vaihdettiin 2014 - D-talon ryömintätila siivottu 2015 - Länsipäätyjen (12 kappaletta) ikkunat uusittu 2015 - Pyykki- ja tuuletustelineet maalattu 2015 - Numerovalaisimien uusiminen ja roskakatoksen valojen uusiminen 2015 - Opastaulun lisääminen 2015 - A ja C-talojen parvekkeen tasojen maalaus 2015 - Yhtiön aitojen maalaukset aloitettiin 2015 - Yhtiön eteläpuolen ikkunat huollettu 2016 - Yhtiön pohjoispuolen ikkunat vaihdettu 2016 - Yhtiön huoltorakennusten ikkunat vaihdettu 2016 - Yhtiön puiden kuntoarvio 2016 - Vaarallisten puiden kaataminen ja kantojen jyrsiminen 2016 - Parkkipaikat ja pihatiet kunnostettu 2016 - Parkkipaikalta ja saunalta johtaviin rinteisiin asennettu portaat 2016 - Liesivahdit kaikkiin asuntoihin 2017 - Länsipuolen aidat, korotus/maalaus ja porttien uusiminen 2018 - Sadevesijärjestelmän (katto) uusiminen 2018 - Asunnon D 45 vesivahingon aiheuttamat korjaukset 2018 - Palovaroittimien hankinta koko taloyhtiöön 2018 - Puiden kaatoa ja yleistä pihojen kunnostamista 2019 - D 46 vesivahingon aiheuttamat korjaukset, myös asunnossa D 40 2019 - Julkisivujen ja luhtikäytävien kuntotutkimus 2019 - Julkisivujen ja luhtikäytävien uusiminen, hankesuunnittelu 2020-2021 - Kosteusvaurioiden kartoitus huoneistoissa 2021 - Alapohjien tuuletuksen parantaminen 2022 - Patteriverkoston säätö ja patterien termostaattien uusiminen 2022 -Julkisivujen kunnostaminen 2023
Kommande renoveringar
KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2023-2027 Piha ja P-alue/ Pihasuunnitelma ja sen mukaiset toimenpiteet. Julkisivut ja parvekkeet/ sekä luhtikäytävien vedenohjauksen parantaminen Luhtikäytävien uusiminen. Ikkunat ja ulko-ovet/ Ulko-ovien ja ikkunoiden (osa uusittu jo aiemmin) uusiminen julkisivuhankkeen yhteydessä. Katto/ Katon maalaus. Yleiset tilat/ P-paikan valaistus. Vesi- ja viemärijärjestelmä/ Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus. Ilmanvaihto/ Painovoimaisen ilmanvaihdon tehostamistoimenpiteet suunnitelmien (julkisivusaneeraus-) mukaisesti. Sähkö- ja tietojärjestelmä/ P-paikalle autojen sähkölatauksen valmius Valokuitukaapeloinnin vieminen huoneistoihin asti.
Övrigt om husbolaget
Kerhohuone.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Sale ruokakauppa palvelee vain 600 metrin päässä. K_Citymarket vain 650 metrin matkan etäisyydellä. Lidl-palvelee vain 900 metrin päässä.
Transporter
Juna-asema noin 600 metriä.
Skolor
Koulu aivan lähellä noin 100 metriä matkaa vieressä myös lukio.
Daghem
Päiväkoti vain 800 metrin etäisyydellä.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt