Till innehållet

Virkatilantie 4 B1

Espoo, Niipperi

omakotitalo 2007 , 3h, rt, avokeittiö, khh, ph, s, wc + käyttöullakko

Byggd
2007
Ytarea
88 m²
Skuldfritt pris
375 000 €

Beskrivning av objektet

Kodikas omakotitalo Niipperissä – luonnonläheistä asumista perheille! Tervetuloa tutustumaan viehättävään, vuonna 2007 valmistuneeseen omakotitaloon Niipperin perheystävällisessä ympäristössä. Paikalla rakennettu talo tarjoaa asuintilaa 88 m² sekä tilavan käyttöullakon, jonka lattiapinta-ala on noin 59 m². Käyttöullakko ei kuulu viralliseen asuinpinta-alaan, mutta tarjoaa runsaasti lisätilaa esimerkiksi varastointiin tai harrastetilaksi. Talon nykyaikaiset tekniset ratkaisut, kuten koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, sekä viilennystä tarjoava ilmalämpöpumppu takaavat mukavan sisäilman ympäri vuoden. Lämmitysjärjestelmänä toimii sähkö sekä energiatehokas ilmalämpöpumppu, ja tunnelmaa tuo varaava takka. Kodin tilat on suunniteltu toimiviksi: avokeittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen ja viihtyisän kokonaisuuden, johon luonnonvalo siivilöityy kauniisti. Kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna sekä erillinen wc täyttävät perheen päivittäiset tarpeet. Autokatos sekä autotalli tuo luksusta arkeen, kun päivän voi aloittaa ilman ikkunoiden raappaamista. Niipperi tunnetaan erityisesti lapsiperheiden suosimana alueena, jossa on pienen kyläyhteisön tunnelmaa. Alueelta löytyy useita päiväkoteja ja Juvanpuiston kouluun (1-9 lk) on vain 700 metrin päässä. Luonnonläheisyys ja erinomaiset ulkoilumahdollisuudet tekevät alueesta täydellisen aktiiviselle perheelle tai pariskunnalle. Niipperin palvelut, kuten K-Supermarket (350 m) ja S-Market (800 m), ovat lähellä, ja suuremmat ostoskeskukset, kuten Sello ja Jumbo, ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä. Alueelta on bussiyhteyksiä runsaasti Leppävaaraan, Espoon keskukseen sekä Helsinkiin. Bussipysäkki on vain 150 metrin päässä, ja omalla autolla on helppo liittyä Kehä 3:selle. Tämä koti tarjoaa täydellisen tasapainon rauhallisen ympäristön ja hyvien peruspalveluiden välillä – tervetuloa tutustumaan! Sinua palvelee, Hanna Daw Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi Instagram: hannadaw

Grundläggande information

Destinationsnummer
21747636
Läge
Virkatilantie 4 B1, 02920 Espoo
Typ
omakotitalo
Lägenhetsbeskrivning
3h, rt, avokeittiö, khh, ph, s, wc + käyttöullakko
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
88 m²
Övriga utrymmen
59 m²
Total areal
147 m²
Ytterligare information om ytan
Muut tilat sisältää käyttöullakon jonka lattiapinta-ala on noin 59 m2. Käyttöullakkoa ei lasketa viralliseksi asuinpinta-alaksi.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
2007
Färdigställandeår
2007
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
375 000,00 €
Skuldfritt pris
375 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 261,36 €/m²

Muut maksut

Fastighetsskatt
329,16 €
Mer information om avgifter
Molemmat osapuolet vastaavat hallitsemansa kiinteistöosuuden kiinteistöverosta, rakennus-, huolto-, puhtaanapito-, ym. ylläpitokustannuksista. Kiinteistöille johtavan yhteisen tien kunnostuksesta ja ylläpidosta aiheutuvista kuluista vastaavat osapuolet yhteisesti. Sähkönkulutus (lämmitys & käyttösähkö) määräytyy oman käytön ja tottumuksen mukaisesti. Nykyisellä perheelle (4hlö) vuosittainen sähkönkulutus on ollut n. 19 000 kWh eli noin 230 euroa kuukaudessa. Vesimaksu (käytön mukaan) nykyisellä perheellä (4hlö) n. 75 e/kk ja jätemaksut n. 40 e/kk.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni
Energiklass
D2018
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Talo on valmistunut 2006 ja on pääosin hyvässä kunnossa, tavanomaista kulumista havaittavissa. Kuntoa tarkasteltiin tarkemmin kuntotarkastuksessa 31.1.2024. Kuntotarkastuksen mukaiset olennaisimmat epäkohdat ja riskit. -Asennukset käyttöullakolla ilman lupaprosessia (lupaprosessin haku on nyt aloitettu ja myyjä vastaa lupaprosessin loppuunsaattamisesta) - Viemäriputkien heikko kannakointi alapohjatilassa (kannakointi korjattu kuntotarkastuksen jälkeen)
Värmesystem
sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu
Övrig beskrivning av eldstaden
Varaava takka olohuoneessa
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Varaava takka
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto, viilennys/jäähdytys
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Utförda renoveringar
Ilmalämpöpumpun asennus 09/2018 Katon puhdistus ja maalaus kesä 2019 Sivupihan maan tasoitus ja nurmikon istutus kesä 2019 Varastorakennuksen julkisivun korjaus ja maalaus kesä 2019 Etupihan maan tasoitus, osittainen harsotus, hiekoitus (kivituhka) sekä sepelin levitys etu- ja sivupihan talon reunoille + kivilohkareilla koristelu kesä 2019 Julkisivujen maalaus 2020 Aitojen kunnostus/osittainen uusiminen + maalaus 2021-2022 Lattialämmitystermostaattien vaihtoja 2021-2023 Ilmanvaihtosuodattimien uusimisia 2020-2023 Silikonisaumojen vaihto yläkerran vessaan 2023 Alavessan lavuaarin putken uusiminen 2023 Viemäriputkien kannakointi 2024 Käyttöullakon rakennusluvan hakeminen aloitettu 2024 Palotikkaiden asennus talon kumpaankin päätyyn 2024

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
Rakennusmateriaali: Rakennustapa: Paikalla rakennettu Perustamistapa: Teräspaaluperustus Perusmuurit: Betonia Alapohjarakenteet: Tuuletettu betonirakenteinen alapohja Ulkoseinärakenteet: Puuranka ja mineraalivillaeristys Julkisivupinnoite: Maalattu lauta
Väggmaterial
Pääosin maali, kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä laattaa, sauna puupaneeli.
Golvmaterial
Pääosin laminaattia, keittiössä, eteisessä, kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä laattaa.
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Betonitiili
Beskrivning av vardagsrummet
Valoisa ja kodikas olohuone, josta luonnollinen jatkumo ruokailutilaan ja avokeittiöön. Olohuoneesta käynti terassille/takapihalle.
Beskrivning av köket
Tyylikäs keittiö, jossa varusteluna rosteriset kodinkoneet: Keraaminen liesitaso, erillisuuni, Festivo- kylmiöpakastin, astianpesukone. Tummat alakaapit ja vaaleat yläkaapit tuovat ryhdikkyyttä ja kontrastia keittiöön.
Beskrivning av sovrummet
Kaksi makuuhuonetta, joissa kiinteää kaappitilaa ja suojaisat pihanäkymät.
Beskrivning av badrummet
Mukavankokoisessa pesuhuoneessa varusteluna kaksi suihkua, lattialämmitys, ikkuna.
Beskrivning av toaletten
Siistikuntoinen ja laatoitettu erillis-wc, jonka varusteluna: käsienpesuallas, allaskaappi, peili, bidee-suihku, wc-istuin. Seinät kaakelia ja laattalattia.
Beskrivning av bastun
Tyylikäs sauna jossa varusteluna sähkökiuas, seinät puupaneelia ja lattia laattaa.
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av grovköket
Arkea helpottava kodinhoitohuone johon sisäänkäynti myös suoraan pihalta. Varusteluna: pesukoneliitäntä (tilaa pesutornille), pesuallas, säilytystilaa, pöytätaso. Seinät kaakelia/maalattu ja laattalattia.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Kaapistot, käyttöullakko, pihavarasto.
Övriga lokaler
Käyttöullakko on otettu käyttöön ennen nykyisiä omistajia ja tehty lämpimäksi tilaksi ilman rakennusluvan hakemista. Käyttöullakolla on tällä hetkellä kaksi erillistä huonetta, aula sekä wc. Nykyinen omistaja on aloittanut rakennuslupaprosessin käyttöullakon luvittamiseksi, joskin, käyttöullakko ei vastaa asuinpinta-alaan vastaavia kriteerejä eikä sitä tulla laskemaan asuinpinta-alaksi.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
491 m²
Tontin tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
1) Kulkuyhteyttä varten tarvittava alue (049-1999-K448) Oikeutetut: 49-81-102-5 Rasitetut: 49-81-102-8 2) Johtorasite (049-1999-K449) Oikeutetut: 49-81-102-5 Rasitetut: 49-81-102-8 Rajaukset: Vesi-, viemäri- ja sähköjohdot
Byggnader
autokatos
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
49-81-102-5
Ägande av tomten
oma
Lisätietoja tontista
Tontin kokonaispinta-ala on 983 m2, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahteen noin 491 m2 osaan hallinta-alue A ja Hallinta-alue B. Molemmat osapuolet vastaavat hallitsemansa kiinteistöosuuden kiinteistöverosta, rakennus-, huolto-, puhtaanapito-, ym. ylläpitokustannuksista. Kiinteistöille johtavan yhteisen tien kunnostuksesta ja ylläpidosta aiheutuvista kuluista vastaavat osapuolet yhteisesti.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

AO, Erillispientalojen korttelialue. Espoon kaupunki p. 09 816 21

Lisätietoa muista rakennuksista
Pihassa vanha varastorakennus.
Ranta
ei rantaa

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Niipperi on lapsiperheiden suosima omakoti- ja rivitalovaltainen kaupunginosa, jossa on pienen kyläyhteisön tuntua. Alueella toimii useita kouluja ja päiväkoteja, joten lasten matka opintielle ei ole pitkä. Juvanpuiston leikkipaikka 600m. Alue lumoaa luonnonläheisyydellään ja tarjoaa loistavat puitteet ulkoilulle ja harrastamiselle. Niipperistä löytyy muutamia lähikauppoja (K-supermarket Niipperi 350m, S-market Juvankartano 800m), ja kattavien palveluiden ääreen Selloon tai Jumboon hurauttaa omalla autolla noin kahdessakymmenessä minuutissa. Myös bussilinjoissa riittää valinnanvaraa ja niiden avulla matkanteko Leppävaaraan, Espoon keskukseen ja Helsinkiin sujuu mukavasti.
Transporter
Omalla autolla helppo pääsy kehä 3:selle sekä julkisilla kulkevalle useita bussilinjoja. Bussipysäkki n. 150m.
Skolor
Juvanpuiston koulu (1-9lk) 700m
Daghem
Niperts daghem 700m, Juvanpuiston lastentalon päiväkoti 650m, Niipperin päiväkoti 1,4km

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt