Till innehållet

Iivisniementie 4

Espoo, Iivisniemi

kerrostalo 1968 , 3h+k

Byggd
1968
Ytarea
76.5 m²
Skuldfritt pris
234 000 €

Beskrivning av objektet

Ylimmän kerroksen valoisa kolmio, joka tarjoaa täydelliset puitteet pariskunnalle tai lapsiperheelle. Tilavat huoneet on helppo kalustaa, ja erillisessä keittiössä on reilusti tasotilaa. Ikkunat asunnossa on talon molemmille puolille, ja kokonaisuuden kruunaa lasitettu parveke! Niin kylpyhuoneen, pikkuvessan kuin keittiönkin tasot ovat jykevää puuta, mikä luo asuntoon huolitellun ja viehättävän vaikutelman. Asunto sijaitsee aivan Kaitaan koulun ja Iivisniemen päiväkodin kupeessa, joten sijainti todellakin sopii lapsiperheelle. Myös kauemmas kulkuyhteydet ovat kunnossa, sillä metroasemalle matkaa on vain noin 300 metriä, ja omalla autolla länsiväylälle hurauttaa viidessä minuutissa. Autopaikkoja on taloyhtiön käytössä 16, paikkoja ei ole nimetty. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan oma esittelyaikasi! Asunnon myy: Sakari Still 050 550 7249 sakari.still@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21893416
Läge
Iivisniementie 4, 02260 Espoo
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h+k
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
76.5 m²
Total areal
76.5 m²
Antal våningar
4
Antal boendevåningar
4
År av konstruktion
1968
Färdigställandeår
1968
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
234 000,00 €
Skuldfritt pris
234 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 058,82 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
377,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
377,30 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
20,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Bastuavgift
10,00 €/kk
Mer information om avgifter
Pesukonemaksu 2 €/kone/kerta. Vesimaksu on ennakkoa, tasaus kerran vuodessa huoneistokohtaisen vesimittarilukeman mukaan.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
parveke
Energiklass
F2018
Allmänt skick
tyydyttävä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Yhtiökokouksessa 30.5.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopakate
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Köksnivåer
puu
Köksgolv
parketti
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Spis
induktio, erillisuuni
Kylskåp och frys
jääkaappi, pakastin
Antal sovrum
2
Sovrumsgolv
laminaatti
Sovrumsvägg
maalattu
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
kaakeli

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2507 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Kaitaan metroaseman yhteyteen asuinrakentamista: Asemakaavan muutoksella mahdollistetaan asuinkerrostaloalueen rakentaminen Kaitaan metroaseman yhteyteen. Alueen itäreunaan ja keskelle suunnitellaan puistoalueita ja korttelialueille säilytettävää puustoa. Metroaseman läheisyydessä asuinrakennusten maantasolla sijaitseviin kerroksiin suunnitellaan kivijalkapalveluita täydentämään alueen paikalliskeskuksen palvelukokonaisuutta. Valtuusto hyväksyi asemakaavan muutoksen alkuvuodesta 2021. Kaavasta on valitettu korkeimpaan hallinto-oikeuteen 10/2022. Iivisniementori: Yksityinen maanomistaja on hakenut asemakaavan muutosta, joka mahdollistaa ostoskeskuksen korttelin kehittämisen ja lisärakentamisen. Maantasokerroksiin suunnitellaan liike- ja palvelutiloja. Hyväksymiskäsittely jatkuu aikaisintaan aikaisintaan vuonna 2023. . Asemakaavoitus ei ole tällä hetkellä (6/2023) aktiivisessa valmistelussa. Hannusjärven itäpuolen täydennysrakentamisen asemakaavoitus: Hannusrannasta suunnitellaan tiivistä kaupunkimaista asuinaluetta, jossa on vahva luontoyhteys. Hannusjärven ja uusien rakennusten väliin jätetään luonnontilainen rantapuisto. Rakennusten mittakaava vaihtelee 2-12-kerroksen välillä. Kaitaantien puoleiselle osalle sijoitetaan kivijalkapalveluita täydentämään Hannusrannan, Kaitaan metrokeskuksen ja Iivisniemen palvelutarjontaa. Alueen kokonaiskerrosalaksi muodostuu noin 70 000 k-m2. Valtuusto on hyväksynyt kaavan 13.6.2022.​ Kaavasta on valitettu hallinto-oikeuteen. ​ Lisätietoja kaavoista: https://kartat.espoo.fi

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto-osakeyhtiö Säästökesä
Disponentens kontaktuppgifter
Matinkylän Huolto Oy ISA Holmström Jari jari.holmstrom@matinkylanhuolto.fi 09-804631
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy asiakaspalvelu@braleva.fi 098013044
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 16
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autopaikat taloyhtiön yhteiskäytössä, ei henkilökohtaisia autopaikkoja.
Utförda renoveringar
Taloyhtiössä pidetty tarkka kirjanpito remonteista, lisätietoja välittäjältä. Merkittävimmät remontit: 2023: Energiatodistuksen uusiminen 2022-23: Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimine vaihto 2021: Vesikatteiden uusiminen 2019: Lukituksen uusiminen (Abloy Sento) 2017: Kaikkien kylpyhuoneiden ja huoneistojen wc-tilojen peruskorjaus sekä huoneistojen ulko-ovien kunnostus 2017: Talopesulan kunnostus 2017: Vesijohtojen uusiminen, viemärien kunnostus (sukitus) tai uusiminen, sähköisten vesimittarien hankkiminen huoneistoihin 2017: Pesulan pyykinpesukoneen uusiminen 2017: Tietoverkon uusiminen (Cat6 + valokuitu) 2012: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen (puu-alumiini) 2012: Julkisivujen puuosien ja elementtisaumojen uusiminen sekä julkisivujen ja sokkelien maalaus 2006: Saunaosaston peruskorjaus 1993: Vesikatteiden uusiminen 1989: Julkisivujen ja parvekkeiden huoltomaalaus sekä elementtisaumojen uusiminen
Kommande renoveringar
2023: Jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu. 2024-2027: Palovaroittimien asennus huoneistoihin, yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö, ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto sekä jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu. 2028-2032: Lämmönvaihtimen uusiminen, salaojien ja maanpinnan alapuolisten sokkeleiden vedeneristeiden uusiminen, julkisivujen paneelien ja ritilöiden sekä pergoloiden aitojen ja kaiteiden huoltomaalaus, patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysverkoston säätö, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö, ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto sekä jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu.
Övrigt om husbolaget
saunaosasto, pesula, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, irtaimiston säilytysvarastot, askartelutila sekä tekniset tilat.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
K-Market Iivisniemi 300m, kauppakeskus Liila 1,4 km, kauppakeskus Lippulaiva 2,9 km, kauppakeskus Iso Omena 3,4 km.
Ytterligare information om tjänsterna
Merellinen etelä-Espoo tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet, meren rantaan matkaa on karvan alle kilometri ja esimerkiksi Hannusmetsän luontopolku on noin 700 m päässä. Kaitaan tekonurmelle pääsee palloa potkimaan noin 250 m päässä ja lähimpään koirapuistoon matkaa on 400 m. Lähistöllä on joitain ravintoloita, ja esimerkiksi kauppakeskus Iso Omenaan pääsee metrolla alle 10 minuutissa.
Transporter
Hyvät, Kaitaan metroasemalle alle 300 m. Myös bussit kulkee läheltä, ja autolla hurauttaa Länsiväylälle viidessä minuutissa.
Skolor
Kaitaan koulu 100 m, Iivisniemen koulu 800 m.
Daghem
Useita alueella, lähimpänä Iivisniemen päiväkoti 130 m.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt