Till innehållet

Länsituuli 10

Espoo, Tapiola

kerrostalo 2021 , Oh-rt+kt+2mh+s+kph/khh/wc+erillis-wc+iso lasitettu parveke+var

Byggd
2021
Ytarea
82.5 m²
Skuldfritt pris
650 000 €

Beskrivning av objektet

ELEGANTTI TILAVA KOLMIO ISOLLA LASITETULLA PARVEKKEELLA TASOKKAASSA HISSILLISESSÄ KERROSTALOSSA TAPIOLAN YDINKESKUSTAN YLÄPUOLELLA. KÄYNTI SISÄKAUTTA OSTOSKESKUKSEEN METROASEMALLE, BUSSITERMINAALIIN JA PARKKIHALLIIN. Huoneistossa on kaunista avaraa yhtenäistä tilaa oleiluun, ruokailuun ja ruuanlaittoon. Keittiössä on upeat kivitasot ja tyylikkään sävyiset kalusteet. Työskentely- ja säilytystilaa on runsaasti. Ruuanlaitto on mahdollista ilman ahtauden tunnetta. Keittiön viereen olohuoneen puolelle mahtuu ruokailuryhmä jopa kahdeksalle henkilölle. Olohuoneessa on tilaa kunnolliselle sohva- ja TV-kalusteille. Olohuoneen jatkeena on suurikokoinen lasitettu eteläparveke, johon voit loihtia oman viihtyisän oleskelutilasi ja vehreän parvekepuutarhasi. Parvekkeella on vekkiverhot valmiiksi asennettuina ja myös hyödyllinen varastotila. Tällä parvekkeella viihtyvät sekä ihmiset että kasvit. Makuuhuoneessa on tilaa tavanomaista leveämmälle parivuoteelle. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatekomeroita ja vaatehuone. Myös toinen makuuhuone on reilun kokoinen ja siellä on vaatekomeroita. Huone sopii niin työ-, lasten- tai vierashuoneeksi. Säilytystilaa on lisää eteisessä, jossa on isot peililiukuovikaapistot vaatteille ja siivoustarvikkeille. Kylpyhuone on tyyliltään ja sävyiltään hienostunut ja ainutlaatuinen. Suihkunurkkaus on tilava, ja kauniit allaskalusteet ja seinä-wc-istuin ovat laadukkaita. Kylpyhuoneesta on näkymä lasiseinän takana olevaan tyylikkääseen vaaleaan löylyhuoneeseen, jossa leveälankkuiset lauteet ja Tulikiven valkoinen kiuas. Kylpyhuoneessa lisäksi tilaa pesutornille ja pyykeille. Asuminen on huoletonta ja helppoa vuonna 2021 valmistuneessa rakennuksessa. Hoitovastikekin on edullinen. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kaupunkikotiin rauhallisessa ympäristössä kattavien palveluiden yläpuolella. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21916094
Läge
Länsituuli 10, 02100 Espoo
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
Oh-rt+kt+2mh+s+kph/khh/wc+erillis-wc+iso lasitettu parveke+var
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
82.5 m²
Total areal
82.5 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+kt+s. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 82,5m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Antal våningar
5
Antal boendevåningar
10
År av konstruktion
2021
Färdigställandeår
2021
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
30.4.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
220 606,77 €
Velkaosuus
429 393,23 €
Skuldfritt pris
650 000,00 €
Pris per kvadratmeter
7 878,79 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
325,88 €/kk
Finansieringsvederlag
1 526,25 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 852,13 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Vastikkeiden suuruudet taloyhtiössä: - Asunnot hoitovastike 3,95 euroa/m2/kk - Pääomavastike RL1 1.7.2023 alkaen 18,50 euroa/m2/kk. Lainan pääomavastike sisältää vain korkoja. - Isännöitsijätoimiston mukaan lainanlyhennysten maksu alkaa 31.12.2024 ja arvio tulevasta rahoitusvastikkeesta 1. vuotena on noin 38,30€/m2/kk (lyhennys noin 19,80€/m2 ja korko noin 18,50€/m2) eli noin 3159,75€/kk. Isännöitsijätoimisto painottaa sitä, että kyseessä on arvio ja tulevan pääomavastikkeen määrä on riippuvainen korkotason muutoksista. Lyhennyksiä aletaan veloittamaan rahoitusvastikkeessa 1.7.2024 alkaen. Ensimmäinen lyhennys on 31.12.2024

Muut maksut

Vattenavgift
20,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Maksujen suuruudet taloyhtiössä - Saunamaksu 20,000 euroa//talous/kk (1krt/vko) - Vesimaksuennakko 20,00 euroa/kpl/kk. Ennakkovesimaksut tasataan vastaamaan todellisia kustannuksia huoneistokohtaisen mittauksen perusteella vuosittain. - Käyttömaksu, pesutupa max 3h/vrk/hsto 2,00 euroa/h - Käyttömaksu, kerhohuone 5,00 euroa/h - Käyttömaksu, kerhohuone + saunavuoro 10€/h Ylimääräiset lyhennykset pankin kuluitta kesä- ja joulukuussa. Lainaosuuslasku tilattava viimeistään lyhennyskuukauden alussa. Muuna aikana pankki perii kulut sen hetkisen hinnaston mukaisesti. Lainaa on mahdollista maksaa alkuperäisistä yksiköistä laskettuna osissa 25%, 50%, 75% tai 100%. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 13.4.2023 päätettiin antaa hallitukselle valtuutus periä tai olla perimättä talousarviosta poikkeavasti 1 kk:n hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa sekä annettiin valtuutus muuttaa pääomavastiketta kokotilanteen muuttuessa. Yhtiökokouksessa päätettiin myös, että lainanlyhennysrahastoa kartutetaan enintään lainanlyhennysten määrällä ja että pääomavastikkeet tuloutetaan siltä osin kuin tuloutus ei johda yhtiölle tuloveron suorttamisvelvollisuuteen.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
etelä
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energiklass
C2013
Ytterligare energiklassinformation
Isännöitsijän vahvistuksen mukaan energiatodistus koskee koko rakennusta, jossa sijaitsevat yhtiöt Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli ja Kiinteistö Oy Ratinkartano. Energiatodistus on Kiinteistö Oy Ratinkartanon nimellä.
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Kohde on valmistunut vuonna 2021 ja pidetty siistinä.
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto
Utsikt
Kaupunkimainen näkymä Tapiolaan. Näkymä myös Keilaniemeen viistosti parvekkeelta.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Tontin 49-12-2-7 pinta-ala on isännöitsijäntodistuksen mukaan 2728m2. Tontin omistavat Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli ja Kiinteistö Oy Espoon Raitinkartano omistussuhteessa 50/50. Yhtiöillä on sopimuksia liittyen tonttiin ja sen naapurikiinteistöihin liittyvään infraan ja alueen yhteistoimintaa. joista sovitaan yhteisjärjestelysopimuksessa ja hallinnanjakosopimuksessa. Taloyhtiö on täysin savuton. Tupakointikielto koskee kaikkia taloyhtiön tiloja ja myös sähkötupakointia.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Kumibitumikermi
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone-ruokailutila: Seinät maalattu ja lattia isoa laattaa. Käynti isolle upealle eteläparvekkeelle lasiliukuovista.
Beskrivning av köket
Keittiö: Erilliset jääkaappi ja pakastin, integroitu erillisuuni ja mikro, viinikaappi, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, kivitasot, välitila lasia, seinät maalattu ja lattia isoa laattaa.
Beskrivning av sovrummet
Master Bedroom: Vaatekomerot, käynti vaatehuoneeseen, säleverhot, seinät maalattu ja lattia isoa laattaa. Makuuhuone: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia isoa laattaa.
Antal sovrum
2
Beskrivning av badrummet
Kph/khh/wc: Peili, käsienpesuallas, bidee-suihku, allaslaatikosto, lämpötanko pyyheliinoille, seinäkaapit, seinä-wc-istuin, suihkuseinä, suihku, pesukoneliitäntä, komero, lasiseinä löylyhuoneeseen päin, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Beskrivning av toaletten
Erillis-wc: Peili, lavuaariallas, allaslaatikot, seinäkaapit, komero, bidee-suihku, seinä-wc, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Beskrivning av bastun
Sauna: Tulikiven näyttävä valkoinen kiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa.
Övriga lokaler
Vaatehuone: Tankoja, hyllyjä, seinät maalattu ja lattia laattaa. Eteinen: Isot peililiukuovikomerot, joissa tilaa vaatesäilytykselle ja siivoustarvikkeille. Seinät maalattu ja lattia laattaa.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2728 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli
Disponentens kontaktuppgifter
Marko Ruokanen Retta Services Oy, Retta Isännöinti Ahventie 4 B 38, 02170 Espoo marko.ruokanen@retta.fi puh. 010 228 2000
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Tapiolan Lämpö Oy Mäntyviita 2, 02110 Espoo asiakaspalvelu.tl@tl-konserni puh. 020 7505 300
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Aimo Park Finland Oy:n hallinnoimasta Tapiola Parkin pysäköintilaitoksesta voi vuokrata autopaikan käyttöoikeuden. Taloyhtiöllä ei ole nimettyjä autopaikkoja eikä vierapaikkoja. Lisätiedot ja hinnat osoitteesta info@aimopark.fi tai www.aimopark.fi.
Utförda renoveringar
Kohde on valmistunut vuonna 2021.
Kommande renoveringar
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista: Kunnossapitotarpeet määräytyvät huoltokirjan perusteella. Rakentajan takuukorjaukset ovat huoneistossa vielä osin kesken. Esimerkiksi kylpyhuoneen saumat tulee vielä korjata, ja parvekkeen kotelo tulee maalata uudelleen. Lisäksi jotain pienempiä korjauksia kuten parvekkeen laudoitukseen ja sisäovien karmien muutamiin läikkiin.
Övrigt om husbolaget
Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Kerhohuone, pesutupa, sauna, huoneistokohtaiset varastot ja kuivaushuone. Hallinnanjakosopimuksen mukaan asuinrakennus- ja liikerakennusyhtiöllä on yhteinen keskitetty jätetila. Irtaimistovarastot sijaitsevat liikerakennuksen 0. ja 1. kerroksissa. Asuinrakennuksen teknisiä tiloja, ulkoiluvälinevarastoja ym. sijaitsee liikerakennuksen M-, 1- ja 2-kerroksissa. Asuinrakennuksen pihat sijaitsevat liikerakennuksen katolla 4. kerroksessa. Taloyhtiössä käytössä moderni One4All-asukassovellus.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Taloyhtiön alapuolella ja vastapäätä sijaitsevat kauppakeskus Länsituuli ja Ainoa, joissa sijaitsee mm. tasokkaat ruokakaupat, ravintolamaailma, kahviloita, lääkäriasemia, apteekki, Stockmann, monipuolisia liikkeitä sekä pakettipalvelujen noutopistekeskittymä. Kävelyetäisyydellä myös Tapiolan kirjasto, Kulttuurikeskus, Espoon kaupunginteatteri, Westendin uimaranta ja Otsolahden venesatama.
Transporter
Kohteesta pääsee sisätiloja pitkin metroasemalle, bussiterminaaliin ja parkkihalliin. Nopea ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä I:lle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Skolor
Alueen läheisyydessä useita kouluja alakouluista yliopistoon.
Daghem
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt