Till innehållet

Iltaruskontie 42

Kirkkonummi, Veikkola

mökki tai huvila 1955 , 3h,k + yläkerran lämmin vintti

Byggd
1955
Ytarea
82.5 m²

Beskrivning av objektet

Tee oma tarjouksesi Huutokaupat.com -sivustolla! Tämän kohteen kaupankäynti tehdään osoitteessa huutokaupat.com - kohdenumero 5020871 ESITTELYAJAT: LA 12.10 klo 13:00-13:45 SU 20.10 klo 14:00-14:45 Remonttitaitoiselle nyt vapaa-ajan paikka Nuuksion kupeessa Kaislammella, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä! Loistosijainti lähellä palveluita ja Nuuksion kansallispuiston alueella, n. 150 m metsäpolkua pitkin, löytyy läheltä uimapaikka Kaislammen rannassa. Tontilla on alun perin vuonna 1955 rakennettu vapaa-ajan asuinrakennus sekä talousrakennuksia. Päärakennusta on laajennettu noin vuonna 2000 ja suurin osa rakennuksesta onkin laajennusosaa. Tästä vapaa-ajan asunnosta löytyy paljon omakotitalon mukavuuksia, vesi-wc:tä ei kuitenkaan ole vaan talosta löytyy Separett -käymälä joka vaatii kuitenkin uusimisen. Ullakkotila on otettu käyttöön lisätilaksi. Kaksikerroksinen päärakennus vaatii huomattavan suuren remontin mm. alapohjan, putkien sekä katon osalta. Rakennus on ollut talven 2022-2023 ilman lämmityksiä. Tutustuthan huolellisesti elokuussa 2024 valmistuneeseen kuntotarkastusraporttiin, myyntiesitteeseen asiakirjoihin sekä rakennuksiin paikan päällä ennen tarjouksen jättämistä. Ostaja vastaa kaikista lisätutkimus- sekä remontointikustannuksista. Sähköliittymä ja porakaivo löytyvät, vedenlaatua ei ole tutkittu. Nuuksion alue, yksi Suomen keskeisimmistä luontokohteista, aukeaa aivan vierestä. Kansallispuiston ulkoilureititkin siis aivan kivenheiton päässä! Veikkolan palvelut löytyvät vain noin 5 kilometrin matkan päästä ja esimerkiksi Nummelan keskustan palveluihin ja kouluihin ajat noin 20 minuuttia. Olisiko sinusta tämän paikan uudeksi huolehtijaksi? Lisätiedot Huutokaupat.com sivustolla sekä: Elisa Rinne 050 5215212 elisa.rinne@spkoti.fi Suora linkki Huutokauppaan: https://huutokaupat.com/kohde/5020871/vapaa-ajan-paikka-nuuksion-kupeessa-kaislammella * Korkeimman tarjouksen tehnyt sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen Sp-Kodin välityksellä 3 vrk kuluessa huutokaupan päättymisestä. Huutokaupassa tehty tarjous ei sellaisenaan ole vielä sitova tarjous. Ostotarjouksen hyväksynnän jälkeen kaupanteko 1-2 vk sisällä. * Tutustu kohteen tietoihin huolellisesti ja ole yhteydessä Sp-Kodin välittäjään ennen huutokauppaan osallistumista. * Huutokaupan päätyttyä Sp-Kodin välittäjä on yhteydessä korkeimman huudon tehneeseen kirjallisen tarjouksen laatimiseksi sekä kauppaprosessin loppuunsaattamiseksi. * Sp-Koti ei vastaa huutokaupan toteutuksesta Huutokaupat.com - sivustolla. ** Myyjä pidättää itsellään oikeuden hylätä tai hyväksyä korkein tarjous. *** Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Grundläggande information

Destinationsnummer
21916701
Läge
Iltaruskontie 42, 02880 Kirkkonummi
Typ
mökki tai huvila
Lägenhetsbeskrivning
3h,k + yläkerran lämmin vintti
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
82.5 m²
Total areal
82.5 m²
Ytterligare information om ytan
Vuoden 1995 rakennuslupapiirustusten mukaan rakennuksen huoneistoala on 82,5 m2 ja kerrosala 95 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennuksen todellinen pinta-ala voi siis olla ilmoitettua pienempi tai suurempi.
Antal våningar
1-2
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1955
Färdigställandeår
1955
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
1-2 kk

Priser och kostnader

Muut maksut

Fastighetsskatt
546,96e / 2024 €
Vägavgift
noin 225 e / vuosi
Mer information om avgifter
Tien auraus kuuluu tiemaksuun (ei kuitenkaan oman pihan osuuden). Sähkö: Lämmitykset eivät olleet päällä arviolta marraskuusta maaliskuuhun talvella 2022-2023. Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutuksen arvio nykyiseltä sähköyhtiöltä ollut 4000 kWh. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, sauna, ym). 4000 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä kuukausikustannusta n. 55 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus, sisältää sähkönsiirtomaksun). Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, tie perille, talviasuttava, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni, tien käyttöön liittyvä oikeus
Mer information 2
kaapistot, verhotangot, lämminvesivaraaja, istutukset
Ytterligare energiklassinformation
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Allmänt skick
välttävä
Värmesystem
sähkö
Eldstad
muu
Övrig beskrivning av eldstaden
varaava takka
Ventilation
painovoimainen, koneellinen tulo, koneellinen poisto
Vattenledning
oma, porakaivo
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Kuntotarkastuksen suurimmat korjaustoimenpiteet ja tutkimussuositukset (tutustutahan myös kuntotarkastusraporttiin); Sokkelin korkeus riittämätön (alle 300 mm) seuraavilla alueilla: Ylärinne Kohteeseen suositeltu ylä- ja alapohjarakenteiden tarkempia kuntotutkimuksia. Rakennuksessa on savuhormeja, joiden vuosittaisesta nuohouksesta tulee huolehtia asianmukaisesti. Ilmanvaihtokoneen tai sen puhaltimien uusimiseen tulee varautua (tekninen käyttöikä). Sähkölämmityslaitteiden uusimiseen tulee alkaa varautua (teknisen käyttöiän lopussa). Vesikatteella havaitun reiän tiivistäminen vesitiiviiksi. Putket jäätyneet edellisenä talvena, vaativat uusimista. Yläpohjarakenteen tarkempi kuntotutkimus ja yläpohjan riittävän tuuletuksen järjestäminen. Alapohjan vesilammikon juurisyyn poistaminen (viemärin korjaus, tarvittaessa maanpinnan muotoilujen korjaaminen) ja tarvittaessa veden pumppaaminen pois alapohjatilasta. Lahonneiden puuosien uusiminen kosteutta kestävillä rakenteilla. Perustuksien kestävyyden varmistaminen (havaittiin pakkasrapautumista). Alapohjarakenteiden tarkempi kuntotutkimus. Viemärin asennuksen korjaaminen, kannakoinnin varmistaminen ja riittävän eristyksen asentaminen. Vesijohtojen riittävän eristyksen asentaminen. Alapohjan riittävän tuuletuksen varmistaminen. Pesuhuoneen alapohjarakenteen tarkempi kuntotutkimus ja märkätilan saattaminen nykyohjeiden mukaiseksi. Pesuvedet johdetaan 2-osaisen saostuskaivon kautta maastoon. Ei vesi-wc:tä. Kiinteistöä koskevaa suunnitelmaa ja selvitystä jätevesijärjestelmästä ja käyttö- ja huolto-ohjeita ei ole tehty. Jätevesien johtamislupa on myönnetty 30.8.1995. Tiedossa ei ole täyttääkö jätevesijärjestelmä harmaiden vesien osalta nykyisen lainsäädännön vaatimukset. Myyjä ei vastaa jätevesijärjestelmän em. vaatimuksista.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu
Taktyp
harja
Takmaterial
pelti
Beskrivning av köket
Tiikkilattia, tapetoidut seinät
Köksutrustning
liesituuletin, kiinteät valaisimet
Spis
sähköliesi
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Antal sovrum
2
Beskrivning av badrummet
Pesuhuone remontoitava
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkukaappi, lattialämmitys, suihku
Beskrivning av toaletten
Ilmastointilaite vuodelta 2000, sijaitsee wc-tilassa. Wc Separett säiliöllä, ei vesi-WC:tä. Säiliö vaatii uusimisen, putkisto myös epäkunnossa.
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
kaakeli, tapetti
Toalettutrustning
bidee-suihku
Antal toaletter
1
Beskrivning av bastun
Kiuas/hormi vaatii kunnostuksen
Typ av bastuugn
puukiuas
Övriga lokaler
Lattiat tiikkiä, seinät tapetoitu

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
0,257 ha
Byggnader
saunarakennus, puuliiteri, vaja
Tomtens byggnadsrätt
https://kirkkonummi.fi/kaavoitus/
Typ av tomt
Rinnetontti
Fastighetsnummer
257-488-1-312
Fastighetens namn
Kalliorinne
Ägande av tomten
oma
Lisätietoja tontista
Loivahko rinnetontti. Naapurikiinteistöllä kiinteistörekisterin mukaiset tieoikeudet.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Kirkkonummen yleiskaava. Maaseutumainen asuntoalue (A-3). Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua.

Lisätietoa muista rakennuksista
Lisäksi grillimaja n. 8 m2 (rakennettu. n. vuonna 2010). Grillimajan katossa vuotojälkiä. Saunarakennus n. 15 m2 (rakennettu n. vuonna 1970) Talousrakennukset ovat huonossa tai purettavassa kunnossa. Talousrakennusten rakennusluvista ei ole saatu tietoa Kirkkonummen kunnan rakennusvalvonnasta. Kesäkeittiöllä ei ole haettu erillistä rakennuslupaa.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Veikkolan keskustan palvelut 4,9 km.
Transporter
Lähin linja-autopysäkki 500m.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt