Till innehållet

Katajaharjuntie 2-4

Helsinki, Lauttasaari

kerrostalo 1963 , 4-5h, avok, kph, s, khh/wc, lasit.p. (yj: 5 h+kt+s)

Byggd
1963
Ytarea
90.5 m²
Skuldfritt pris
896 000 €

Beskrivning av objektet

Uusi 2022 valmistunut koti upeilla merinäkymillä! Tämä läpitalon oleva ylimmän kerroksen kulmahuoneisto sijaitsee rauhallisessa päässä Lauttasaarta hyvien liikenneyhteyksien ääreltä. Kaikki tässä kodissa on uutta rakenteita myöten. Kodin sydän on avarat oleskelutilat, josta on käynti isolle lasitetulle parvekkeelle. Olohuonetta avartaa ja valaisee isot ikkunat länteen ilta-aurinkoon. Kodin selkeän avaran pohjan ansiosta kodin sisustaminen onnistuu helposti monilla eri vaihtoehdoilla. Avokeittiö on varusteltu moderneilla laitteilla ja tarjoaa hyvin säilytystilaa. Kodissa on kolme makuuhuonetta ja tarvittaessa hyvänkokoiselle neljännellekin makuuhuoneelle on mahdollisuus. Kylpyhuone on skandinaavisen tyylikkään vaalea ja sen yhteydessä viihtyisä sauna, jossa laadukas Harvian kiuas. Kodissa on kaksi wc:tä joista toinen on tilavassa kodinhoitohuoneessa. Kodin ympärivuotista viihtyvyyttä lisää Ilmalämpöpumppu, mikä takaa viihtyisät olosuhteet kuumimpinakin kesinä. Taloyhtiötä on rakennettu 1963 ja sitä pidetty kunnossa toteuttamalla säännöllisesti remontteja. Viimeisimpinä toimenpiteinä yhtiössä on tehty mm. linjasaneeraus, sähkösaneeraus ja pihan kunnostus. Tämä koti on yksi yhtiön vuonna 2022 tehdyn lisärakentamisen kodeista, jolloin taloyhtiöön rakennettiin kokonaan uusi kerros lisää. Merellinen Lauttasaari on täynnä aktiviteetteja ympäri vuoden. Upeat ulkoilumaastot, meri ja luonto, hyvät pyöräilyreitit sekä erinomaiset liikenneyhteydetluovat täydellisen ympäristön kaupunkiasumiselle. Bussipysäkki on talon vieressä ja metrollekin kävelymatka vain joitain satoja metrejä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa esittelyajan tähän ainutlaatuiseen kotiin!

Grundläggande information

Destinationsnummer
21966603
Läge
Katajaharjuntie 2-4, 00200 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4-5h, avok, kph, s, khh/wc, lasit.p. (yj: 5 h+kt+s)
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
90.5 m²
Total areal
90.5 m²
Antal våningar
6
Antal boendevåningar
6
År av konstruktion
1963
Färdigställandeår
1963
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
896 000,00 €
Skuldfritt pris
896 000,00 €
Pris per kvadratmeter
9 900,55 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
416,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
416,30 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
21,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Vesimaksu on ennakko, huoneistossa mittarit. Huoneistossa on kaksi ilmalämpöpumppua (sähkö) joita voi käyttää tarvittaessa viilennykseen kesäisin. Autopaikat 50€/kk, kylmävesitasaus 3,77€/m3, lämminvesitasaus 11,38€/m3, saunamaksu 10€ kpl, Vesiennakko per hlö 21€/kk.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
I bostaden ingår
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv, oma sopimus
Energiklass
E2007
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Huoneisto on uusi, lisärakentamishanke, yksi kokonainen kerros lisää yhtiöön. Rakennusvalvonta on hyväksynyt huoneiston käyttöön 18.10.2022 / 3.1.2023.
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
huoneistossa on kaksi ilmalämpöpumppua
Utsikt
Ikkunat ovat kolmeen ilmansuuntaan. Valoisa koti isoine ikkunoineen. Osasta ikkunoista ja parvekkeelta upeat näkymät merelle länteen Koivusaaren suuntaan ja toisista pohjoiseen Lauttasaaren suuntaan. Yhden makuuhuoneen ikkuna etelään.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Myyjä on asettanut asunto-osakeyhtiölle 2 % vakuuden vuositakuutöiden osalta ja toimittanut asunto-osakeyhtiölle todistuksen suorituskyvyttömyysvakuutuksesta.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
tiili
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopa
Beskrivning av vardagsrummet
Lattia: yksisauvainen tammiparketti Seinät: maalattu
Beskrivning av köket
Integroidut Mielen kodinkoneet: jääkaappi/pakastin, astianpesukone, kalusteuuni, induktiotaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, kvartsitaso (Ylämaan graniitti / Calacatta gold), kaapistot (tammiviilu), kiinteä led-valaistus. Katso tarkemmat erittelyt Asuntojen pintamateriaalit ja kodinkoneet -liitteestä Lattia: Yksisauvainen tammiparketti Seinät: Maalattu, välitila: lasi (pure white)
Beskrivning av sovrummet
Lattia: yksisauvainen tammiparketti Seinät: maalattu
Beskrivning av badrummet
Kylpyhuone/wc: sadesuihku, suihkuseinä, käsisuihku, peilikaapit, allaskaapit vetolaatikoilla, seinäkiinnitteinen wc-istuin, lattialämmitys (sähkö), kiinteä led-valaistus. Lattiat laattaa, Seinät saniteettitiloissa laattaa
Beskrivning av toaletten
Erillinen wc/ kodinhoitotila: seinäkiinnitteinen wc-istuin, lattialämmitys (sähkö), pesukoneliitäntä, paikka pesutornille lattiat laattaa, seinät laattaa
Beskrivning av bastun
Lattiat laattaa, seinä paneelia
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Kellarikomero sisäänkäyntikerroksessa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisessä liukuovikaapisto alumiinikehyksellä ja peilillä

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
3408 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Lisätietoa: Helsingin kaupunki. Asemakaava. Lisätietoa: Helsingin kaupunki. Koivusaaren alueella vireillä kaavamuutos, jossa tavoitteena rakentaa uusi asuntoja työpaikka-alue. Katajaharjun alueella mahdollisuus lisä- ja täydennysrakentamiseen. Lisätietoja:ttps://kartta.hel.fi/. Mikäli em. kaavamuutos toteutuu, uudisrakennuksilla saattaa olla vaikutusta nykyisten rakennusten maisemiin/näkymiin. Lähialueen kaavasta tietoa myös https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-jaliikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/uutta-helsinkiarakentamassa/koivusaari

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto oy Katajanharjutie 4
Disponentens kontaktuppgifter
Aavatalo Oy, Pohjoinen Hesperiankatu 15 B 22b, 00260 Helsinki, 010 311 3300, info@aavatalo.fi. Isännöitsijä: Vesa Maja, vesa@aavatalo.fi
Underhåll
huoltoyhtiö
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 18
Husbolagets garage
14
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Piha-autopaikat vuokrattavissa yhtiöltä. Autotallit omina osakkeina. Autopaikkoihin on tällä hetkellä jonoa, mutta asukaspysäköinti mahdollisuus Katajaharjuntiellä.
Utförda renoveringar
2023 parvekelasit. 2022 julkisivujen pesu, lisäkerroksen rakentaminen, hissien uusiminen ja esteettömyys. 2021 lukituksen uusiminen (iLOQ). 2020 linjasaneeraus (sisältäen käyttövesi- ja viemäriputkiston uusiminen, märkätilojen peruskorjaus, sähkö- ja tietoliikenneverkon uusiminen, lämmitysverkoston perussäätö ja tasapainotus, yleisten tilojen kunnostus, saunojen ja pesutuvan peruskorjaus, uudet irtainvarastot), porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, hulevesiliittymä, autotallien ovien uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2017 linjasaneerauksen hankesuunnitelma. 2015 piharemontti. 2012 salaojien uusimisen suunnittelu ja kilpailutus, pihasuunnittelu. 2010 LVV-kuntotutkimus. 2009 kuntoarvio. 2008 kaukolämpölaitteisto uusittu, valoaukkojen kuilut kunnostettu (A- ja C-porras). 2007 käyttövesiputkiston ja patteriverkoston linjasäätöventtiilien uusiminen, asennettu Bauer-vedenkäsittelyjärjestelmä. 2006 A- ja B-portaiden hissien lukkoradat uusittu. 2005 kellarikerroksen ikkunoiden uusiminen. 2003 mineriittiseinien uusiminen, ilmanvaihtohormien nuohous. 1999 parveke- ja levyseinäremontti. Ks.tarkempi listaus taloyhtiössä tehdyistä remonteista korjaushistoriasta.
Kommande renoveringar
Korjaustarveselvitys 2023-2027: 2024 pihan toimivuuden parantaminen. 2025 porraskäytävien portaiden hionta. Lisäksi 5.6.2023 pidetyssä varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin käynnistää autopaikkojen latausjärjestelmän suunnittelu.
Beslut om renoveringar
Kyllä
Övrigt om husbolaget
Hissi, kaksi saunaa,talopesula, kuivaushuone, mankeli, ulkoiluvälinevarastot, irtainvarastot, väestönsuoja, taloyhtiölaajakaista.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Ruokakaupat: K-Market Oliivi n. 0.35km K-Market Kasinonranta n. 1.3km S-Market Lauttasaari n. 1.4km
Ytterligare information om tjänsterna
esimerkkejä lähipalveluista: Terveysasema / Lauttasaari, neuvola n. 1.4km Lauttasaaren liikuntapuisto n. 0.6km Telkänkujan venekerho n. 0.25km Vaskilahden venekerho n. 0.6km Koivusaaren pursiseura n. 0.7km Pyrkän tenniskentät n. 0.4km Lauttasaaren skeittiparkki n. 0.6km Open Padel Lauttasaari n. 0.5km
Transporter
Liikenneyhteydet: Metro, Koivusaari n. 0.35km
Skolor
Lauttasaaren yhteiskoulu n. 0.7km Lauttasaaren ala-aste n. 0.85km Drumsö långstadieskola n. 1.3km
Daghem
Päiväkodit: Päiväkoti Lokki n. 0.65km Päiväkoti Lauttasaari n. 0.75km

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt