Till innehållet

Aamutie 12

Espoo, Olari

rivitalo 1984 , 4h+k+rt+kph/wc+ask.h+pukuh.+s+kph+wc/khh+at

Byggd
1984
Ytarea
127 m²
Skuldfritt pris
470 000 €

Beskrivning av objektet

HYVÄLLÄ SIJAINNILLA VIIHTYISÄSSÄ PIENTALOKORTTELISSA SIJAITSEVA ISOLLEKIN PERHEELLE SOPIVA RIVITALOHUONEISTO AUTOTALLILLA. ALAKERRASTA KÄYNTI VIIHTYISÄLLE AIDATULLE VIHERPIHALLE. Huoneistossa on kaunista avaraa yhtenäistä tilaa oleiluun, ruokailuun ja ruuanlaittoon. Olohuone-ruokailutila-keittiö-tilaan mahtuvat reilun kokoiset huonekalut. Monista ikkunoista tulee luonnonvaloa ympäri vuoden. Keittiö on remontin tarpeessa. Tila on hyvä ja siihen saa toteutettua hienon uuden keittiön. Ruokailutilan kohdalle sijoitettu ilmalämpöpumppu pitää ylläkerran miellyttävän viileänä kesähelteilläkin. Makuuhuoneet ovat mitoitukseltaan perhe-elämälle sopivat. Päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Kahdessa muussa makuuhuoneessa vaatekomerot. Makuuhuoneiden lähellä on kylpyhuone, jossa suihku, wc ja lavuaari kaapistoineen. Asunnossa on toinenkin suihku alakerran tyylikkään saunaosaston kylpyhuoneessa ja toinenkin wc-kodinhoitotilan yhteydessä. Arkielämä on siksi tässä kodissa sujuvaa ja helppoa. Saunaosaston vieressä on tilava ja laadukkaasti paneloitu pukuhuonetila, josta käynti suoraan pihalle. Alakerrassa on lisäksi ikkunallinen askarteluhuone, joka on toiminut hyvänä etätyötilana. Tervetuloa tutustumaan tähän isoon ja hyväpohjaiseen asuntoon hyvälaatuisessa ympäristössä kattavien palveluiden läheisyydessä. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21976369
Läge
Aamutie 12, 02210 Espoo
Typ
rivitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4h+k+rt+kph/wc+ask.h+pukuh.+s+kph+wc/khh+at
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
127 m²
Total areal
127 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s+var+at/var. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 127 m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan asuinhuoneiston pinta-ala on 90m2. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Antal våningar
1-2
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1984
Färdigställandeår
1984
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
30.6.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
460 120,95 €
Velkaosuus
9 879,05 €
Skuldfritt pris
470 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 700,79 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
533,40 €/kk
Finansieringsvederlag
207,01 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
740,41 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 8.3.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä tarvittaessa ylimääriänen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa.

Muut maksut

Vattenavgift
25,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Edellä mainittu vesimaksu on ennakkovesimaksu. Yhtiössä on käytössä huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuvia vesi- sähkö- ja lämpölaskutuksia. Mittari(t) on luettava omistajan/asukkaan vaihtuessa. Jos mittarien luenta jää tekemättä, jää tasauslasku edellisestä lukemasta asti uuden omsitajan maksettavaksi ja uusi omistaja sopii edellisen omistajan kanssa kustannusten jaosta. Veimaksun tasauslaskutus tehdään 1-2 kertaa vuodessa.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, antenni
Ytterligare energiklassinformation
Kohteesta on vanhentunut 29.5.2013 laadittu energiatodistus, jonka mukaan energia luokka oli silloin D2007.
Allmänt skick
tyydyttävä
Värmesystem
kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtojärjestelmä katolla huippuimuri
Utsikt
Viihtyisä vehreä näkymä pientaloalueelle.
Utförda renoveringar
2021 Takapihan terassi uusittu 2017 Alakerran kylpyhuoneen, saunan ja wc:n remontti, pukuhuoneen seinien ja katon panelointi sekä autotallin sisämaalaus 2011 Ilmalämpöpumppu asennettu ja osaan alakerran lattioista laitettu laminaatti 2010 Yläkerran kylpyhuoneen remontti sekä sisäseinien ja kattojen maalauksia 2010 (noin) jääkaappi ja pakastin uusittu Muita muutostöitä, joiden vuosiluvut eivät tiedossa: Portaat hiottu ja maalattu Liesittuuletin, hella ja astianpesukone uusittu noin kolmen vuoden sisällä Laminaattilattia yläkerran yhteen makuuhuoneeseen
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Yhtiöllä on luotollinen tili ja sen limiitti on 3363,73 euroa isänöitsijäntodistuksen mukaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
tiili
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Tiiliprofiilipeltikate
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone-ruokailutila: Säleverhot, seinät maalattu tai maalattu lasikuitutapetti ja lattia parkettia.
Beskrivning av köket
Keittiö: Iso jääkaappi ja iso pakastin, uuni keraamisella liedellä, astianpesukone, liesituuletin, puutasot, välitila kaakelia, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuone: 1: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Käynti vaatehuoneeseen. Makuuhuone 2: Liukuovikomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Makuuhuone 3: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia.
Antal sovrum
3
Beskrivning av badrummet
Saunaosaston kph: Suihku, ikkuna, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö).
Beskrivning av toaletten
Yläkerran Kph/wc: Suihku, suihkukaappi, wc-istuin, lavuaari, lavuaarikaapisto, peili, pyyheliinalämpötanko, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö). Alakerran wc/khh: Wc-istuin, bidee-suihku, lavuaari, lavuaarikaappi, peilikaappi valolla, työtaso, seinäkaappia/hyllyä, paikka pesukoneelle, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö).
Beskrivning av bastun
Löylyhuone: Sähkökiuas, ikkuna, seinät paneelia ja lattia laattaa.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Asunnossa oleva askarteluhuone on alunperin kirjattu varastoksi. Se on lämmin ja ikkunallinen tila ja sitä on käytetty etätyötilana. Autotalli on tilava ja ikkunallinen. Lisäksi taloyhtiössä on irtaimistovarastot.
Övriga lokaler
Askarteluhuone: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Pukuhuone: Säleverhot, seinät paneloitu ja lattia laminaattia. Vaatehuone: Tankoja, hyllyjä, seinät maalattu ja lattia muovimattoa. Eteinen: Peililiukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Tuulikaappi: Seinät maalattu ja lattia laminaattia. Autotalli: Ikkuna, seinät maalattu ja lattia betonia.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2116 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Aamutie 12
Disponentens kontaktuppgifter
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki Puh. 09 801 3044 Päävastuullisena isännöitsijänä toimii Mika Komusaari mika.komusaari(at)braleva.fi Puh. 010 327 6455 mika.komusaari(at)braleva.fi Puh. 010327 6455
Underhåll
huoltoyhtiö
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Yhtiöllä on 10 sähköistettyä autopaikkaa, jotka ovat B-talon asukkaiden käytössä. A-talaon kaikkiin asuntoihin kuuluu autotalli. Autotallin edustalla on tilaa pysäköidä.
Utförda renoveringar
2002 Ulko-ovet uusittu 2004 Vesikatto huollettu 2005 Märkätiloja saneerattu 2007 Jätekatos uusittu 2009-2010 Loput märkätilat saneerattu 2011 Ikkunoiden kunnostus ja räystäslautojen maalaus 2012 Seinien ja sokkeleiden korjaus ja maalaus 2015 Lämmönsiirtimen uusinta, pihan asfaltointi ja piha-aitojen uusiminen 2016 Piha-aitojen maalaus ja korvausilmaventtiileiden hankinta (asukkaan hankinta) 2017 Valesokkeliremontti 2018 Kattourakka ja kahden asunnon ilmanvaihdon korjaus 2019 Huippuimurin moottorin uusiminen B7 2020 Autosähköpistokkeiden uusiminen 2021 Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus ja ilmastointikanavien puhdistus, mittaus ja säätö 2022 A-talon päädyn piha-alueen kunnostus ja talkoilla tehty aitojen maalaus
Kommande renoveringar
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista 2023-2027 2023 Roskakatoksen maalaus, sokkelin korjaus, A-talon päädyn yleisen viheralueen perusparannussuunnittelu ja sadevesiviemäreiden (salaojien) huuhtelu ja kuvaus 2024-2025 Sisäpihan ulko-ovien uusiminen 2023-2026 Yhtiössä suoritetaan normaaleja ylläpitäviä huoltotoimia
Övrigt om husbolaget
Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jää: B-rakennuksen kellarissa 66m2:n suuruinen varasto, jossa sijaitsee yhtiön lämmönjakohuone ja sähkökeskus sekä huoneistokohtaiset varastotilat.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
S-Market ja suurikokoinen Olarin Prisma sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Lisäksi Olarissa on joitakin paikallispalveluita. Kattavat kaupalliset, terveys- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät Iso Omenan kauppakeskuksesta ja sen ympäristöstä, jonne kävelyetäisyys.
Transporter
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä II:lle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot. Kävelyetäisyys Matinkylän metroasemalle.
Skolor
Alueella ja alueen läheisyydessä useita kouluja
Daghem
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt