Till innehållet

Portimopolku 3

Helsinki, Länsi-Herttoniemi, Herttoniemi

kerrostalo 1954 , 2h+kk

Byggd
1954
Ytarea
42 m²
Skuldfritt pris
209 000 €

Beskrivning av objektet

Mainio kaksio kivalla sijainnilla ihanassa Länsi-Herttoniemessä! Tämä sympaattinen koti sopii erinomaisesti yhdelle tai kahdelle. Huoneet ovat tilavat ja juuri tarkoitukseensa sopivat. Hyvin varustellussa keittiössä on reilusti kaappi- ja laskutilaa. Olohuoneessa on paikka niin oleskeluryhmälle kuin ruokapöydällekin. Säilytystilaa on makuuhuoneen liukuovikaapistossa, takit ja kengät voit jättää kätevästi eteiseen. Vaaleasävyinen kylpyhuone on remontoitu putkiremontin yhteydessä. Halutessasi voit sijoittaa sinne pyykinpesukoneen. Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa ja sinne kuljetaan jalan. Taloyhtiö sijaitsee mäen päällä rauhallisen kadun varrella. Läpikulkuliikennettä ei ole. Taloyhtiössä on sauna, talopesula ja ulkoiluvälinevarasto. Sijainti on mainio. Kotiovelta pääset Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueen luontopoluille kuntoilemaan (talvella hiihtämään) tai vaikka ulkoiluttamaan koiraa. Myös lähipalvelut ovat kattavat. Lähikauppa ja ravintolat ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Metrollekin on matkaa vajaa kilometri, liityntäbussin pysäkille on 250 metriä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään huoneistoon. Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä. Tuija Salojoki Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 592 4642 tuija.salojoki@spkoti.fi IG&FB @tuijasalojoki.lkv

Grundläggande information

Destinationsnummer
21987336
Läge
Portimopolku 3, 00800 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h+kk
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
42 m²
Total areal
42 m²
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
4
År av konstruktion
1954
Färdigställandeår
1954
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
sopimuksen mukaan, noin 2-3 kk kaupanteosta

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
198 949,20 €
Velkaosuus
10 050,80 €
Skuldfritt pris
209 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 976,19 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
289,80 €/kk
Finansieringsvederlag
138,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
428,40 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
20,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
20,00 €/kk
Bastuavgift
12,00 €/kk
Mer information om avgifter
Taloyhtiön häkkivarastot ovat erikseen vuokrattavia tiloja. Häkkivarasto 5 euroa/kk. Erilliset vuokrattavat varastotilat 10 euroa/kk. Työtilavuokra 1 on 100 euroa/kk ja työtilavuokra 2 on 90 euroa/kk.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
kaapeli-tv
Energiklass
E2018
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Tiilikate
Beskrivning av vardagsrummet
Seinät maalattu, lattia laminaattia.
Beskrivning av köket
Jääkaappi/pakastin, keittotaso, kalusteuuni, liesituuletin, astianpesukone. Seinät maalattu, lattia laminaattia.
Beskrivning av sovrummet
Seinät maalattu, lattia laminaattia. Kaapisto.
Beskrivning av badrummet
Suihku, suihkuverhotanko, peilikaappi, käsienpesuallas, wc, kylpyhuonekaappi, pesukoneliitäntä. Seinät ja lattia laatoitettu.
Övriga lokaler
Eteinen: naulakko. Seinät maalattu, lattia laminaattia.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2795 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
32 571,26 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2060
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Helsingin kaupunki asemakaavoitus, p. 09 310 1691 Länsi-Herttoniemen suojelu ja täydennysrakentaminen: Tavoitteena on mahdollistaa täydennysrakentaminen Länsi-Herttoniemen nykyisten viheralueiden reunoille ja tontin haltijoiden niin halutessa myös tonteille. Rakennukset sovitetaan ympäristöönsä, kaupunkikuvaan ja reitistöihin. Erilaisia täydennysrakentamisen keinoja tutkitaan kaavatyön aikana. Tavoitteena on myös ajantasaistaa alueen vanhentuneet asemakaavat vastaamaan nykytilannetta ja tavoitteita. Samalla tutkitaan olemassa olevien rakennusten ja puistojen suojelemista. Suunnitteluperiaatteiden jälkeen kaupunki laatii asemakaavaluonnoksen. Kysy välittäjältä tai kts. kartta.hel.fi Herttoniemi, Fastholman ja teknisen huollon alue: Kaavan laatiminen mahdollistaa sen, että aluetta voi jatkossakin käyttää lumi- ja puutarhajätekuormien hallittuna läjitys- ja kierrätysalueena ja samalla varmistaa teknisen suunnittelun avulla toiminnan yhteensovittaminen alueen luontoarvojen kanssa. Alue sijaitsee Vanhankaupunginlahden Natura-alueen ja tulevan Fastholman luonnonsuojelualueen välissä. Suunnittelualue yhdistyy idässä Länsi-Herttoniemen asemakaava-alueeseen. Suunnittelualueen rajaus saattaa tarkentua suunnittelun edetessä. Aluetta suunnitellaan teknisen huollon alueena ja virkistysalueena, jossa lumenvarastoinnin tekniset järjestelyt päivitetään ja aluetta kehitettäisiin muuhun kaupungin kunnossapidon kierrätystoimintaan soveltuvaksi. Alue on hyvin metsäinen ja suosittu virkistysalue, jonka turvalliset ja toimivat ulkoilureitit voidaan varmistaa kaavassa. Kysy välittäjältä tai kts. kartta.hel.fi Ullakkorakentamisen alueellinen poikkeamishakemus: Kysy välittäjältä tai kts. kartta.hel.fi

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto-Oy Herttuanhovi
Disponentens kontaktuppgifter
10+ Isännöinti Oy, isännöitsijä Ilkka Piirto, 0207 181 890
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Cosci-tuning Oy
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, mankeli, vinttikomero, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 10
Utförda renoveringar
2022 IV-hormien korjaus ja koneellisen poiston asennus, 2020-21 Ilmanvaihtokorjauksen suunnittelu, 2019 Lämmönvaihtimen uusinta, 2014 Piha-alueiden peruskorjaus, 2013 Porrashuoneiden maalaus, 2011 Uuden jäteaseman käyttöönotto , Julkisivuremontti, 2009 LVIS- saneeraus, 2006 Liitytty Welhon kaapelitelevisioverkkoon, 2006 Lukitusuudistus, 2004 Ulko-ovien uusiminen, 2002 Ikkunat uusittu, 2000 Lämmönjakokeskus, 1998 Parvekeremontti,1993 Tiilikatto
Kommande renoveringar
Kyllä. 2023 yhtiökokouksessa hyväksytty kunnossapitotarvesuunnitelma: 2023 Kellarin seinien kosteuden seuranta, Maalämpö selvitystyö, Parvekkeiden huoltokorjauksia tarpeiden mukaan, Valaistuksen huoltokorjaus (ulko- ja sisävalaistus), 2024 Ikkunoiden huoltotoimenpiteitä tarpeen mukaan, Lukituksen uusinta, 2025 Katon kuntotarkastus
Beslut om renoveringar
Ei päätettyjä remontteja
Övrigt om husbolaget
Kellarissa olevat uudet teräsverkkohäkit ovat erikseen vuokrattavissa olevia varastokomeroita. Numeroitu 1-21. Ne eivät ole asuntokohtaisia varastokomeroita.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Alepa, Cafe Erätori, Kahvila Verso, Ravintola Pikkuhukka, K-Supermarket Hertta, Lähipalvelukeskus Hertsin monipuoliset palvelut, leikkipuistoja, hyvät ulkoilumahdollisuudet, Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualue, Kivinokan uimarannat.
Transporter
Metroasemalle n. 1 km, liityntälinja 81, pysäkki n. 250 m.
Skolor
Hertsikan ala-aste, Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio, Helsingfors stad Brändö gymnasium
Daghem
Helsingin kaupunki päiväkoti Herttoniemi, Helsingfors stad daghemmet Killingen, Päiväkoti Herttoniemen Montessori-leikkikoulu.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt