Till innehållet

Sammonkatu 13

Joensuu, Niinivaara

omakotitalo 1980 , 5h, avokeittiö, khh, kph, s, allasosasto, autokatos

Byggd
1980
Ytarea
187 m²
Skuldfritt pris
339 000 €

Beskrivning av objektet

Uniikki arkkitehdin suunnittelema v. 1980 valmistunut kuntotarkastettu omakotitalo arvokkaalla 1580 m2:n puutarhatontilla Niinivaaran Tikkarinteellä sairaalan läheisyydessa. Talossa mm. avaruutta ja valoa tuovat korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat. 3 erillistä makuuhuonetta ja alakerran takkahuone toimii 4. asuin-/työhuoneena. Tilava uima-allasosasto muunneltavissa vaikkapa kotikylpyläksi tai erillisiksi tiloiksi tarpeen mukaan. Kellarissa myos todella hyvät varastotilat. Talo liitetty kaukolämpöön, mikä takaa edulliset lämmityskulut näihin neliöihin. Kaukolämpö n. 2500 €/v. Energialuokka C. Isot parvekkeet avautuvat kauniille takapihalle lounaaseen. Viihtyisä ja rauhallinen asuinympäristö kävelymatkan päässä keskustasta, palvelujen äärellä. Tämä kokokonaisuus on tutustumisen arvoinen! Nykyisten omistajien muuttaessa taloon v. 2002, on teetetty iso peruskorjaus, jolloin mm. saunaosasto ja pesutilat uusittu, keittiö remontoitu, sähköjä ja käyttövesiputkistoa saneerattu. Vuoden 2002 ison remontin jälkeen on uusittu mm. lämmönjakokeskus, kaukolämpöremonttia, julkisivumaalaukset ja kattoremontti v. 2017. Kaikki tehdyt/teetetyt huoltotoimet ja remontit on kirjattu ylös erilliseen huoltoraporttiin, joka nähtävillä esittelyssä. Lisätiedot ja esittelyt vain sopimuksen mukaan, joten sovithan omasi! Voidaan harkita myös pieni asunto osana kauppahintaa vaihdossa pääkaupunkiseudulta / Joensuusta. Talo vapautuu tarvittaessa nopeasti.

Grundläggande information

Destinationsnummer
9524055
Läge
Sammonkatu 13, 80200 Joensuu
Typ
omakotitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
5h, avokeittiö, khh, kph, s, allasosasto, autokatos
Antal rum
6 Rum
Boendeytans areal
187 m²
Total areal
187 m²
Ytterligare information om ytan
Kerrosala 218m2, kokonaisala 279m2
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1980
Färdigställandeår
1980
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
339 000,00 €
Skuldfritt pris
339 000,00 €
Pris per kvadratmeter
1 812,83 €/m²

Muut maksut

Fastighetsskatt
744,72 €
Mer information om avgifter
Vesi- ja jätevesimaksut kulutuksen mukaan, jätehuolto sopimuksen mukaan, kaukolämmön kulutus ollut keskimäärin n. 26MWh/vuosi = n. 2400 €/v (vuoden 2023 hintojen mukaan). Talous- ja käyttösähkö kulutuksen mukaan (uusitulle katolle mahdollisuus asentaa aurinkopaneelit). KaapeliTV:n kk-maksu n. 10 €/kk.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, tie perille, kaapeli-tv, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy
Mer information 2
kaapistot, kiinteät valaisimet, pyykinkuivausteline, jätesäiliö, istutukset
Köpet omfattar inte
irtaimisto
Energiklass
C2018
Ytterligare energiklassinformation
Ilmalämmitys- ja koneellinen tulo toimivat hyvin, mutta ovat alkuperäiset. Ne uusimalla energiakustannuksissa mahdollisuus säästää arviolta kolmannes.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Eldstad
takka, muu
Övrig beskrivning av eldstaden
sisä- ja ulkotakka, puuliesi khh:ssa
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Kaukolämpö ilmalämmityksenä, alakerrassa vesikiertoinen lattialämmitys ja patterit
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Anslutningar som övergår
kaapelitv (elisa), kaukolämpö (Savon Voima)
Utförda renoveringar
2002: Sisätilojen uudistaminen ja osittainen putkisaneeraus Sisätilojen uudistamiseen liittyvät sähkötyöt Alakerta: - Ikkunalasi ja lasiovi takkahuoneeseen, seinärakenne - Takkahuoneen seinän tasoitus- ja maalaus - Kodinhoitohuoneen kalustuksen uusinta - Kodinhoitohuoneen uudet hanat - Kodinhoitohuoneen seinien pinnoitus ja maalaus - Saunaosaston uusinta sisältäen - vesieristeet - uudet kaadot - saunan laajennus, uudet paneloinnit ja lauteet - saunaan uusi "heti valmis" -kiuas - pesutilaan uudet putkivedot, hanat - pesutilan laatoitus (pukeutumishuone otettu osaksi pesutilaa) - saunan ja pesutilan sisäkaton uusinta - kellarin seinien ja kattojen maalaus - Lämmönjakohuoneen seinien ja katon maalaus - Vanhan oven korvaaminen lasitiiliseinäkkeellä Porrastilat: - Lasioven ja seinäkkeen rakentaminen allastilan ja porrashuoneen väliin - Alakerran porrastilan huoltomaalaus Keskikerros: - Keittiökalustuksen uusinta - Keittiö, seinän laatoitus - Liesituulettimen uusinta - Keittiöhanojen uusinta - wc-tilan seinän vesieritys ja laatoitus - wc-lavuaarin ja hanan uusinta - vaatekaappien ovien uusinta - Lattian hionta ja lakkaus Yläkerta: - Makuuhuoneen tapetointi - Käytävään uusi lattiamateriaali - wc-tilan seinän vesieritys ja laatoitus - wc-lavuaarin ja hanan uusinta - Ilmanvaihtokanaviston puhditustyö remontin jälkeen 2004: Ilmanvaihtokanaviston puhditustyö. 2007: Yläkerran makuuhuoneen tapetointi ja seinien maalaus. 2008: Valmet ilmalämpölaitteen muuntajan vaihto, 2009: Lattialämmityksen sulkuventtiiboxien huolto, 2010: Sanimat-300 viemäriverkon pumpun kytkimen vaihto, Julkisivumaalaukset. 2011: Autokatoksen tasakaton uusinta, 2012: Ikkunapuitteiden huoltomaalaus siltä ja ulkoa, Ulkoovien huoltomaalaus. 2013: Kaukolämpö lämmönjakokeskuksen uusinta (3-piirinen, yksi vapaana). 2014: Takan ja takkahuoneen seinän maalaus. 2016: Ilmanvaihtokanaviston puhdistus. 2017: Eteisremontti, eteisen ja varaston katto, tuloilmanputken eristys, varaston valaistuksen uusinta, Kattoremontti Harjakatto, Ruukki Tiilikainen Pural, Tekninen takuu 50 vuotta. 2019: Keittiön hanan uusinta. 2020: Tonttiliittymän nousun päivitys, uusi etäluettava vesimittari, Bosch Astianpesukone ja yläkerran WC-pöntön sisustan uusiminen, jätevesipumppukotelon tiivistys, keittiön liesituulettimen koneiston uusinta (Valmet Kotilämpökoneen poisto) AEG jääkaappi 155 cm. 2021: Pihalaatoituksen ja kaukolämmön tuloputkiston uusinta osana Sammonkadun pyöräkatu ja kaukolämpöremonttia, IV- huolto- ja puhditustyö, Keskikerroksen wc:n saneeraus. Keittiön tasojen hionta+ öljyäminen, laatoituksen osittainen uudistaminen, putkiston kotelointi.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, kivi, betoni
Taktyp
harjakatto
Takmaterial
peltikatto
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
puu
Beskrivning av köket
Puutasot koivua.
Köksnivåer
puu, metalli
Köksgolv
laatta
Köksväggar
kaakeli, puu
Köksutrustning
astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Spis
keraaminen, erillisuuni
Kylskåp och frys
jääkaappi, pakastin
Antal sovrum
3
Sovrumsgolv
parketti, laminaatti
Sovrumsvägg
puu, tapetti
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
lattialämmitys, suihku
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
kaakeli, maalattu
Antal toaletter
3
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
heti valmis -sähkökiuas
Grovköksgolv
kivi, laatta
Grovköksvägg
maalattu
Grovköksutrustning
pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pyykkikaapit, pöytätaso
Beskrivning av övriga förvaringsutrymmen
jäähdytetty kellari, ulkovarasto, ullakko, muu erillinen varasto

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1580 m²
Byggnader
talousrakennus
Tomtens byggnadsrätt
Joensuun kaupunki, rakennusvalvontaa
Typ av tomt
Rinnetontti
Fastighetsnummer
167-5-596-7
Ägande av tomten
oma
Lisätietoja tontista
Kaunis puutarhatontti. Paljon istutuksia: mm. omenapuita, luumupuita, kriikunapuita, mansikkamaa, musta- punaherukka ja karviaispensaita, vadelmaa, perennoja, narsisseja jne. Tontti aidattu kivi/lauta-aidalla.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Joensuun kaupunki, kaavoitus

Lisätietoa muista rakennuksista
Talousrakennuksen/pihavaraston kokonaisala 19m2.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Andra objekt