Till innehållet

Disankatu 4

Helsinki, Kruunuvuorenranta

kerrostalo 2020 , 5h, avokeittiö, kph, s, wc, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 5H+KT+s)

Byggd
2020
Ytarea
90.5 m²
Skuldfritt pris
429 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa tutustumaan tunnelmalliseen 5h, avokeittiökerrostaloasuntoon Kruunuvuorenrannassa! Tässä asunnossa on tilaa koko perheelle, sillä se käsittää neljä makuuhuonetta, tilavan kylpyhuoneen, saunan ja erillisen WC:n. Avokeittiö isolla saarekkeella on ihanteellinen niin ruoanlaittoon kuin yhdessäoloon, ja ruokailutilaan mahtuu isokin ruokapöytä, jonka ääreen istahtaa jakamaan päivän kuulumiset. Lasitettu parveke jatkaa oleskelutilaa entisestään! Taloyhtiö sijaitsee Saaristofregatinpuiston kainalossa kumpuilevassa maastossa, josta löytyy niin puustoa kuin kallioista maisemaa. Hitas-taloyhtiö on valmistunut vuonna 2020, ja nyt myynnissä olevan huoneiston osalta sävymaailma ja materiaalivalinnat on valittu harmoniseksi tehden asunnosta kodikkaan ja ajattoman pitkäksi aikaa! Kehittyvä Kruunuvuorenranta on osa rakastettua Laajasaloa ja yksi Helsingin kaupungin kaavoituksen pääpainopisteistä. Alueelle vuonna 2026 valmistuva Kruunusillat ja sen myötä 2027 alkava raitiovaunuliikenne kutsuu alueelle asukkaita, jotka haluavat asumiselta luonnonläheisyyttä saaristomaisessa ympäristössä, mutta kuitenkin lyhyen etäisyyden kantakaupunkiin! Alueesta kehittyy varsinainen helmi tulevine kouluineen, saunakylineen ja liikekeskuksineen. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta asua unelmiesi kodissa meren ja luonnon läheisyydessä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän ihanaan kotiin Kruunuvuorenrannassa! Sovithan oman esittelyaikasi, sinua palvelee: Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20247300
Läge
Disankatu 4, 00590 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
5h, avokeittiö, kph, s, wc, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 5H+KT+s)
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
90.5 m²
Total areal
90.5 m²
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
4
År av konstruktion
2020
Färdigställandeår
2020
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
429 000,00 €
Skuldfritt pris
429 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 740,33 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
678,75 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
678,75 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
25,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
55,00 €/kk
Mer information om avgifter
Hoitovastike sisältää lämmityksen (kaukolämpö) sekä tontin vuokravastikkeen ja 10M taloyhtiönlaajakaistamaksun. Vesimaksu 25 €/hlö/kk on ennakkoa, joka tasataan kulutuksen mukaan kerran vuodessa. Hallituksella valtuus tarvittaessa periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja / tai rahoitusvastike. Hallituksella valtuudet tarvittaessa jättää perimättä kahden kuukauden hoitovastikkeet.

Ytterligare information om bostaden

Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Hitas, yhtiöjärjestys 7§, 8§, 9§, 10§ ja 11§.
Typ av balkong
lasitettu
Mer information
valokuitu
I bostaden ingår
parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energiklass
C2013
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtotapa: Huoneistokohtainen ilmanvaihto
Utsikt
Läpitalon päätyhuoneistosta maisemat ympäristöön sekä sisäpihalle. Ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan. Parvekkeen ilmansuunta lounas/etelä.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Väggmaterial
Seinät pääosin maalatut, kylpyhuoneessa ja erillisessä wc:ssä laattaa.
Golvmaterial
Lattiat pääosin parkettia, kylpyhuoneessa ja erillisessä wc:ssä laattaa.
Takmaterial
Bitumikermi
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone yhdistyy saumattomasti avokeittiöön sekä ruokailutilaan. Olohuoneesta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Beskrivning av köket
Kaunis suomalaisen Novartin avokeittiö isolla saarekkeella. Varusteluna: Keraaminen liesi, liesituuletin, kalusteuuni, astianpesukone, 2x jääkaappi/pakastin.
Beskrivning av sovrummet
Neljä makuuhuonetta, joissa kaikissa kiinteää kaappitilaa.
Beskrivning av badrummet
Tyylikkään kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna. Varusteluna: suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, allaskaappi, peilikaappi, bidee-suihku, wc-istuin. Sähköinen lattialämmitys.
Beskrivning av toaletten
Arkeen toimivuutta tuo erillis- wc, jossa varusteluna: allaskaappi, peili, bidee-suihku, wc-istuin.
Beskrivning av bastun
Viehättävä sauna kylpyhuoneen yhteydessä. Sähkökiuas.
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Asunnolle kuuluu lämmin irtaimistovarasto noin 2,6m2.
Övriga lokaler
Eteisessä runsaasti kiinteitä kaapistoja.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1893 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
79 400,00 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2080
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Asemakaava. Kruunuvuorenrannan ja Laajasalon alueella on useita merkittäviä kaavahankkeita meneillään. Tutustu kaavoitukseen ja tarvittaessa kysy kaavoituksesta tai välittäjältä lisätietoja. Helsingin kaupunki p. 09 310 22111 tai https://kartta.hel. /# Laajasalo, Kruunuvuorenranta, Stansvikinkallion itäosa lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441. Kruunuvuorenranta, Kultakruununkaari, Haakoninlahdenpuisto lisätietoja antaa: Suvi Huttunen, arkkitehti, p: (09) 310 37335.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Pojamankallio
Disponentens kontaktuppgifter
Kiinteistö-Tahkola / Päivi Sartopuro paivi.sartopuro@kiinteistotahkola.fi p. 020 748 0088
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kotikatu Laajasalo
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 1
Husbolagets garageplatser
23
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Pysäköintitalo on kylmä ja autopaikat varustettu lämmityspistorasioilla. Pysäköintitalon autopaikkojen määrästä n. 20% soveltuu sähköauton lataukseen. Yksi liikuntaesteisille mitoitettu autopaikka sijaitsee vastapäisellä tontilla nro 49275/1. Autopaikkamaksu 55 euroa / kk. Suunnitteilla sähköautojen latausvalmiuden asennuttaminen. 5.4. saadun tiedon mukaan autopaikkoja ei ole vapaana.
Utförda renoveringar
Taloyhtiössä suoritettu uudelle talolle normaaleja huolto ja kunnossapitotöitä.
Kommande renoveringar
Rakennus on valmistunut v. 2020 ja lähivuosina tultaneen suorittamaan vain uudelle kiinteistölle ominaisia pienehköjä huoltokorjauksia.
Övrigt om husbolaget
Yhtiökokous suunnitteilla pitää 14.5.2024 As Oy Pojamankallio on savuton kohde, eikä yhtiön välittömässä hallinnassa olevissa tai osakkaiden hallitsemissa tiloissa saa tupakoida. Kruunuvuorenrannassa taloyhtiön osakkailla on oikeus käyttää maksuttomasti Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:n ylläpitämiä yhteiskäyttötiloja, joita on mm. kuntosali, puuverstas, 2x juhla/asukastilaa, sekä suunnitteilla oleva saunakylä huikein merimaisemin. https://www.hel.fi/fi/uutiset/kruunuvuorenrannan-yhteiskerhotiloissa-kuntoillaan-nikkaroidaan-ja-juhlitaan Helsingin kaupunki on laskuttanut tonttivuokria virheellisesti vuosina 2020-2022. Virhe johtuu määräaikaisen tonttivuokran alennuksen (20%) poistamisesta. Näin ollen yhtiöltä on peritty rakennusaikaista tonttivuokraa vuosina 2020-2022, vastikerästi näiltä vuosilta yhteensä 48649,27 €. Hki-kaupungin kanssa neuvoteltu 2 vuoden koroton maksuaika maksulle. Tuleville vuosille tonttivuokran ja vuokrarästien osuudet hoitovastikkeesta ovat seuraavasti: 2024 3,787 €/m2/kk(+ indeksikorotus tonttivuokraan 2024). 2025 2,685 €/m2 kk (+ vuosittaiset indeksikorotukset tonttivuokraan 2024 ja 2025) Tonttivuokrassa huomioidaan edelleen 10% alennus keskeneräisestä raitioyhteydestä. Tämä alennus poistuu raitioliikenteen käyttöönottoa seuraavana vuonna.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Laajasalossa on toimivat peruspalvelut, koulut ja päiväkodit. Kehittyvä Kruunuvuorenranta tuo sillan mukana raitiovaunuyhteyden kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027 ja Kruunuvuorenrantaan rakentuu jatkuvasti lisää uusia liiketiloja, asuntoja sekä palveluita kuten uusi koulu ja saunakylä. Alueella myös syksyllä 2023 valmistunut monipuolinen liikuntapuisto. Liikuntapuistoon sijoittuu tekonurmikenttä (50x70m), tenniskentät (tulossa), kuntoilualue, lähiliikunta-alue, liikunnallinen leikkialue, monitoimiareena sekä skeittipaikka sekä talvella luistelukenttä. Kruunuvuorenrannan lähikauppa, K-market Kruunuvuorenranta sijaitsee n. 650m päässä ja HSL lauttayhteys keskustaan sen vieressä. Etäisyys moderniin kauppakeskus Saareen n. 2,7 km, jossa ruokakaupat K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali sekä apteekki, Alko sekä erikoisliikkeitä. Alepa, noin 2,4 km päässä. Laajasalon Kruunuvuorenranta on ainutlaatuinen yhdistelmä merellistä saaristoluontoa ja korkeatasoista urbaania arkkitehtuuria. Kruunuvuorenranta rakennetaan Kruunuvuorenselälle, vastapäätä kantakaupunkia. Vuoden 2030 alkupuolelle mennessä Kruunuvuorenrantaan rakennetaan koti 13 500 asukkaalle ja sinne syntyy noin 800 työpaikkaa. Kaikkialta Kruunuvuorenrannasta on korkeintaan muutaman sadan metrin matka merenrantaa kiertäville ulkoilureiteille tai luontopoluille.
Ytterligare information om tjänsterna
Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä merellisiä puistoreittejä. Rantaviivaa on huikeat 25km, metsäpolut ja puistotiet houkuttelevat liikkumaan jalkaisin, pyörällä ja lumisena talvena hiihtäen. Laajasalossa on hyvät harrastus- ja sekä liikuntamahdollisuudet.
Transporter
Kruunuvuorenrannasta on hyvät yhteydet Herttoniemen metroasemalle bussilla sekä kantakaupunkiin HSL:n lautalla vain 20 minuutin matka. Lauttaliikenteen on tarkoitus jatkua Kruunusiltojen valmistumiseen asti ja lautta kulkee vuoden ympäri. Kruunusillat-raitiotie yhdistää alueen osaksi kantakaupunkia vuonna 2027.
Skolor
Tahvonlahden ala-aste n. 1,4 km, Laajasalon peruskoulu (ala-sekä ylä-aste) n. 2,6 km. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 6,2 km.
Daghem
Kruunuvuorenrannassa on kaksi uudehkoa päiväkotia, pk Hopealaakso n. 260 m, pk Borgströminmäki noin 1,4 km, pk Yliskylä n. 3,3 km. Luomupäiväkoti Kirsikka noin 3 km. Ruotsinkielinen pk Pilten Yliskylässä n. 3,5 km sekä lähimmät englanninkieliset päiväkodit Herttoniemenrannassa n. 3-4km.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt