Till innehållet

Kaukoilantie 93 B

Vihti, Nummela Veikkoinkorpi

omakotitalo 1949 , 4h+k+kph

Byggd
1949
Ytarea
91 m²
Skuldfritt pris
175 000 €

Beskrivning av objektet

Älä anna ulkokuoren hämätä! Tämä lähes puolen hehtaarin tontilla sijaitseva omakotitalo on remontoitu sisätiloiltaan täysin vuosien 2022-2024 aikana. Kaikki sisäpinnat on avattu, purueristeet vaihdettu villaan v. 2006 ja sisäpinnat remontoitu tyylillä. Myös mm. putket ja sähköt on uusittu ja kiinteistö on liitetty kunnallistekniikkaan. Ulkoa päin talo on kuitenkin vielä alkuperäisessä asussaan ja vaatii mm. ulkoverhouksen uusimisen sekä pihatöitä. Nummelan keskustan palvelut vain muutaman minuutin päässä, mutta kuitenkin oma rauha pihalla jota ympäröi puusto joka puolelta. Tämä koti tarjoaa mahdollisuudet näihin molempiin. Sijainti mukavasti tien päässä, eikä ohikulkua ole muulla liikenteellä. Tämä kaksikerroksinen koti on kokenut kokonaisen muutoksen sisältä viimeisen muutaman vuoden aikana, mutta pääset kuitenkin vielä tekemään tästä omanlaisesi. Alakerrasta löydät ruokailutilaan avoimen vuonna 2023 uusitun keittiön. Olohuoneen sekä keittiötilojen lattia on upeaan vaaleaan sävyyn sävytettyä lankkua. Kodin ullakkotila on otettu käyttöön noin vuonna 2006. Muutoslupa ullakkotilamuutokselle on haettu v.2002 ja tämä katselmoidaan Vihdin Kunnan puolesta Vastuu päättyy katselmuksella. Yläkerran yhden huoneen viimeistely jää ostajalle. Tästä makuuhuoneen yhteydessä olevasta tilasta mahdollista tehdä esimerkiksi kylpyhuone (putket valmiina) tai vaikkapa walk-in closet. Yläkerrassa on lisäksi makuuhuone, tilava aulatila sekä tilaa makuupaikoille tai vaikkapa säilytykseen. Lattia on tyylikästä vinyyliä ja huoneiden osalta tämä on loistava kohde toteuttaa suunnitelmia ja unelmia. Otathan yhteyttä ja sovitaan esittelyaika; Riikka Lehervo 044 700 7136 riikka.lehervo@spkoti.fi Elisa Rinne 050 521 5212 elisa.rinne@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20260260
Läge
Kaukoilantie 93 B, 03100 Nummela
Typ
omakotitalo
Lägenhetsbeskrivning
4h+k+kph
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
91 m²
Total areal
91 m²
Ytterligare information om ytan
Asuinrakennuksen kerrosala Vihdin kunnan antaman rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 65m2. Rakennusta on kuitenkin laajennettu ullakkotilaan vuonna 2006. Rakennuslupahakemuksen mukainen laajennuksen kerrosala on 35 m2. Alkuperäisen rakennuksen sekä laajennuksen yhteenlaskettu kerrosala on noin 100 m2. Laskennallinen arvio huoneistoalasta on saatavissa olevien tietojen perusteella noin 91 m2. Ajalle tyypilliseen tapaan asuinrakennuksesta ei löydy alkuperäisen rakennusvuoden 1949 rakennuslupadokumentteja, joten pinta-alatiedot ja rakennus- ja käyttöönottoajankohta saattavat poiketa todellisesta merkittävästi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Antal våningar
1-2
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1949
Färdigställandeår
1949
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
175 000,00 €
Skuldfritt pris
175 000,00 €
Pris per kvadratmeter
1 923,08 €/m²

Muut maksut

Fastighetsskatt
252,81e / v. 2024 €
Vägavgift
90e / vuosi
Mer information om avgifter
Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut 11700 kWh. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, ym). 11700 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä kuukausikustannusta n. 176 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus, sisältää sähkönsiirtomaksun). Vesimaksu: Vihdin Veden hinnaston mukaisesti Jätehuolto: Roskn Rollin hinnaston mukaisesti (vuokra-astia). Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni, tien käyttöön liittyvä oikeus
Mer information 2
verhotangot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu
Energiklass
G2018
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistus voimassa 8.4.2034 asti.
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Kaikki sisäpinnat avattu ja uusittu eristeineen vuosien 2022-2024 aikana. Kattavat remontin aikaiset kuvat nähtävissä esittelyssä. Talon ulkoverhous vaatii kuitenkin vielä uusimisen ja sadevesien ohjausta tulee parantaa.
Värmesystem
puu, Ilmalämpöpumppu
Eldstad
takka
Ventilation
painovoimainen
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Utförda renoveringar
Tehdyt remontit v.2022-2024 Lattiat sekä seinät avattu sisäpuolelta. Villat sekä pinnat uusittu. Sisäkatot maalattu (kaikki muut tilat paitsi wc) Makuuhuoneen katto paneloitu Puulattia hiottu sekä sävytetty petsillä ja lakattu Yläkerran ja eteisen lattiaan vaihdettu vinyylilattia Portaat hiottu ja maalattu Takka maalattu Seinät maalattu Keittiö kokonaan uusittu Maatöitä aloitettu tekemään pihassa Yläkerran wc-tilalle tehty pohjatyöt Ikkunat uusittu vuonna 2000.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Varainsiirtovero 3%. Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat sähköiset panttikirjat 2kpl, yhteensä 175 000€ euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu
Rakennusmateriaali: Rakennuksen alapohjana on osittain kellari (maanvarainen betonilaatta) ja osittain tuulettuva puurakenteinen alapohja. Kellari kattaa rakennuksen pinta-alasta noin puolet.
Taktyp
harja
Takmaterial
konesaumattu katto
Beskrivning av vardagsrummet
Lankku lattia + lakka päällä
Vardagsrumsgolv
muu
Vardagsrumsväggar
maalattu
Beskrivning av köket
Laminaattitaso puupinnoitteella. Keittiö uusittu tyylikkäästi juuri tämän päivän tarpeita ajatellen v. 2023. Keittiö avautuu ruokailutilaan sekä aulaan, mikä toimii loistavasti arjessa esimerkiksi lapsiperheelle. Lattia on lankkua, jossa kaunis kuultovalkea petsaus sekä lakkaus.
Köksnivåer
puu, laminaatti
Köksgolv
muu
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
astianpesukone
Spis
induktio, erillisuuni
Kylskåp och frys
jääkaappi, pakastin
Antal sovrum
2
Sovrumsgolv
vinyyli
Sovrumsvägg
maalattu
Beskrivning av badrummet
Kylpyhuone uusittu n. vuonna 2005.
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkuseinä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
4900 m²
Byggnader
talousrakennus, vaja, varasto
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
927-451-3-6
Fastighetens namn
Töyrylä
Ägande av tomten
oma
Lisätietoja tontista
Lähes puolen hehtaarin tontti. Talo sijaitsee tontin tasaisella osalla ja tontti on osittain loivaa rinnettä, joka on porrastettu. Piha-alueelta löytyy mm. kasvimaa, marjapensaita, omenapuu.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Kohde sijaitsee Vihdin kunnan strategisella yleiskaava alueella, tuotanto ja varastotoiminnan alue. Alueella ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua. Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella. Aluetta koskevat toimenpiteet on suunniteltava ja toteuttaa siten, etteivät ne heikennä pohjaveden laatua tai heikennä pohjavesiesiintymän antoisuutta.

Lisätietoa muista rakennuksista
Talousrakennus (vanha sauna) on rakennettu v. 1983, rakennuksen kerrosala on 13m2. Tiedot perustuvat Digi- ja Väestötietoviraston rakennusrekisterin tietoihin. Rakennusta ei löydy Vihdin Kunnan rakennusrekisteristä. Talousrakennus on alkuperäisessä kunnossaan ja vaatii uusisimisen / remontin.
Ranta
oikeus vesialueisiin

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
K-Citymarket Nummela 3,1km, Prisma Nummela 3,2km, Lidl 2,8km, K-market Nummela 2km, K-Supermarket Nummela 2,7km (postipalvelut), Nummelan terveysasema 1,7km, Vihdin Kunnan kirjasto 2,7km, Yleisurheilukenttä 2,2km
Transporter
Linja-autoasema 3,0km, Helsingin keskustaan 46km, Nummelasta hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin ja Turkuun.
Skolor
Kuoppanummen Koulukeskus 2,3km, Nummelan Harjun koulu 2,4km, Nummelan koulu 3,1km, Etelä-Nummelan koulukeskus 4,2km
Daghem
Kuoppanummen päiväkoti 2,3km, Pajuniityn päiväkoti 3,3km, Etelä-Nummelan päiväkotikeskus 4,2km

Länkar till ytterligare information

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt