Till innehållet

Yläkaskenkuja 17 B

Helsinki, Töyrynummi, Tapaninkylä, Suutarila

omakotitalo 1956 , 4h, k, askarteluhuone, 2xwc, kph, s, kuisti

Byggd
1956
Ytarea
121 m²
Skuldfritt pris
393 000 €

Beskrivning av objektet

Kodikas ja tunnelmallinen rintamamiestalo viehättävällä pientaloalueella Töyrynummessä. Yläkaskenkujan varrelta löytyy ryhdikäs ja runsaasti remontoitu omakotitalo, joka sopii niin lapsiperheille kuin tilaa kaipaavalle pariskunnallekin. Sisääntulokerroksessa on avara olohuone ja maalaisromanttinen keittiö, johon mahtuu isokin perhe pöydän ääreen ruokailemaan. Olohuoneen vierestä löytyy viehättävä makuuhuone, jonka lisäksi kaksi isoa makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassa yläkerrassa. Kellarikerroksessa on harrastetilaa sekä tilava kylpyhuone kodinhoitonurkkauksineen. Tunnelmallisen saunan kruunaa heti valmis kiuas ja kellarin uloskäynnistä on mukava mennä vilvoittelemaan omalle pihalle saunan jälkeen! Varaava takka ja ilmalämpöpumppu keskikerroksessa pitävät lämpötilan miellyttävänä vuoden ympäri! Nykyinen perhe on asuttanut taloa jo lähes 20 vuotta ja heidän aikanaan talo on läpikäynyt mittavat uudistukset. Niin sähköt, käyttövesiputket, viemärit kuin salaojitus, julkisivu ja kattokin on uusittu matkan varrella sisätilojen lisäksi. Tähän kotiin voi siis muuttaa ilman isompia remonttihuolia, joskin vanhaan taloon asettuvalle aina kaikenlaista pientä puuhaa riittää. Oma 615m2 tontti on helppohoitoinen ja pihassa kasvaa omena- päärynä ja luumupuukin ja tilaa riittää terassin lisäksi hyvin myös trampoliinille! Rauhallinen pientaloalue on lapsiperheiden suosiossa. Heti kujan päästä alkaa mukavat ulkoilumaastot ja alueelta löytyy hyvät päiväkodit, koulut ja harrastusmahdollisuudet. Tervetuloa tutustumaan; asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten ole yhteydessä välittäjään ja sovi oma esittelyaikasi. Sinua palvelee: Hanna Daw Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021 Puh. 0400 810 002 / hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20278139
Läge
Yläkaskenkuja 17 B, 00740 HELSINKI
Typ
omakotitalo
Lägenhetsbeskrivning
4h, k, askarteluhuone, 2xwc, kph, s, kuisti
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
121 m²
Ytterligare information om ytan
Rakennusluvasta saadun tiedon mukaan asuintilojen pinta-ala on 94 m2, joka koostuu keskikerroksesta ja yläkerroksesta. Helsingin kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen (epävirallinen) mukaan, huoneistoala on 112 m2 ja kerrosala 120 m2. Välitysliike on pyrkinyt selvittämään kiinteistön pinta-alaa rakennusvalvonnalta sekä kaavoituksesta, mutta pinta-aloissa on dokumentaation mukaan eriäväisyyksiä. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Ostajan tueksi ja markkinoinnissa käytetty 3D pohjakuvamittaus on epävirallinen eikä välttämättä vastaa todellisuutta eikä ota huomioon asuinneliöiksi laskettavia mittausstandardeja. Sen perusteella keskikerroksen ja yläkerran neliöt ovat noin 121m2. Kellarikerrosta n. 50m2, ei lasketa asuinneliöihin. Ostaja on tietoinen, että kiinteistön hinta ei perustu asunnon neliöihin tai pinta-alaan vaan kiinteistön kokonaisuuteen.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1956
Färdigställandeår
1956
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
393 000,00 €
Skuldfritt pris
393 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 247,93 €/m²

Muut maksut

Fastighetsskatt
710 €/vuosi €
Vägavgift
60 €/vuosi
Mer information om avgifter
Sähkön kulutus (keskiarvo vuosilta 2022 ja 2023) 18 000 kWh/vuosi. Puhtaanapito 12 €/kk, HSY jäteastian tyhjennys joka 4. viikko.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni, kosteusmittaus tehty
Energiklass
E2018
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Hyvä/tyydyttävä. Kiinteistöä on säännöllisesti ylläpidetty ja mittavia rakenne- ja peruskorjauksia on tehty 2000-luvulla. Kuntotarkastus on tehty 24.4.2024 ja saatavilla välittäjiltä.
Värmesystem
sähkö, Ilmalämpöpumppu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Hybridikattila uusittu v. 2021
Eldstad
muu
Övrig beskrivning av eldstaden
Varaava takka
Ventilation
painovoimainen
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Utförda renoveringar
2023: Ulko-ovet maalattu, yläkerran laminaatit uusittu 2021: Sähkökattila vaihdettu hybridivaraajaan (valmius asentaa VILP tai aurinkopaneelit tms.) 2020: Julkisivun huoltomaalaus öljymaalilla. 2012: Keskikerroksen lattiat vaihdettu lautaan. 2012: Julkisivut, ulkoverhous: mineriitti purettu ja vaihdettu lautaan. Eristeet vaihdettu sahanpurusta ekovillaan. 25mm tuulensuojalevy lisätty. Ilmarako lisätty. 2009: Ilmalämpöpumppu asennettu 2010: Salaojat uusittu koko talon ympäriltä Salaojittavat lämmöneristeet 10cm maanalaisella osalla. Lämpörappaus 10cm maanpäällisellä osalla. Tarkastuskaivot. Ei kytketty kunnan hulevesijärjestelmään. Terassi rakennettu salaojaremontin jälkeen. 2009: Katto uusittu 2009 Ruukki classic tiilenpunainen. Piipunpellitys uusittu, kattoturvatuotteet asennettu, yläpohjasta tehty tuulettuva korotuksella, piipunhattu uusittu. Ulko-eteisen katto rakennettu uudelleen. 2007: Kosteat tilat ja wc:t rakennettu kokonaan uudelleen, vesieristykset ja lattialämmitykset kaikissa ja alakerran ilmanvaihto korjattu. 2007: Sähköt, kaikki uusittu lukuun ottamatta alkuperäistä keskusta. 2007: Käyttövesiputket uusittu, viemäriputket uusittu. 2007: Keittiö uusittu.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, betoni
Rakennusmateriaali: Talo on ns. 1 1/2 kerroksinen rintamamiestalo, jonka alla on rakennuksen laajuinen kellariosa. Talon julkisivuverhouksena on ulkovuorilaudoitus. Kellarin lattiarakenteena on maanvarainen betonilaatta, välipohjan kantava rakenteena on betonilaatta ja yläkerran välipohja on puurakenteinen. Vesikattona on harjakatto, jonka vesikatteena pystysaumakate.
Väggmaterial
useita materiaaleja: tapettia ja maalia, alakerran wc lasikuitutapetti, kph ja yläkerran wc: laatta.
Golvmaterial
useita materiaaleja: lautalattiaa, ponttilaattaa, kaakeli (wc, kph/s), laminaattia. Pannuhuoneessa betonilattia.
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Beskrivning av vardagsrummet
Avara olohuone, josta viehättävät näkymät piha-alueelle. Olohuoneessa varaava takka.
Beskrivning av köket
Kodikas keittiö on uusittu vuonna 2007, jonka yhteydessä varusteluna: runsaasti kaapistoja ja tasotilaa, jääkaappi-pakastin, liesiuuni, astianpesukone, liesikupu (hormi), mikro. Keittiön lattia ponttilaattaa, lattian alla lattialämmitys, seinät tapetoitu (tapetti uusittu 2024).
Beskrivning av sovrummet
Sisääntulokerroksessa yksi makuuhuone, yläkerrassa kaksi isoa makuuhuonetta, joista kummastakin kulku yläkerran kylpyhuoneeseen.
Beskrivning av badrummet
Kellarikerroksen kylpyhuone, wc ja yläkerran wc uusittu vuonna 2007. Kellarikerroksen kylpyhuoneessa varusteluna: suihkukaappi, kylpyamme (irto), peili, käsienpesuallas, lattialämmitys, kodinhoitonurkkaus jossa pesukoneliitäntä.
Beskrivning av toaletten
Kellarikerroksen wc:een varusteluna peili, käsienpesuallas, wc-istuin, bideesuihku, lattialämmitys. Yläkerran wc:een varusteluna peilikaappi, käsienpesuallas, wc-istuin, bideesuihku lattialämmitys.
Beskrivning av bastun
Sauna uusittu vuoden 2007 remontin yhteydessä, Heti-valmis kiuas asennettu 2009.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Pihassa on kaksi varastoa (ei lämmitetty). Sisätiloissa runsaasti säilytystilaa; puolilämmin iso vintti, runsaasti alkuperäisiä syviä kaapistoja. Kellarissa portaiden alustila.
Övriga lokaler
Kellarikerroksessa askarteluhuone (harrastehuone), wc, kylpyhuone, sauna ja pannuhuone/varasto.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhotangot, ilmalämpöpumppu, pyykinpesukone, kellarikerroksen jääkaappi, askarteluhuoneen kalustus (tv/sohva), vaatekaapistot.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
615 m²
Tontin tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Jätteiden kokoamispaikka (091-2007-K227) Rekisteröintipvm: 8.1.2008 Oikeutetut: 91-40-181-23, 91-40-181-25 Rasitetut: 91-429-22-144 PUISTOLA 153
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
91-429-22-144
Fastighetens namn
PUISTOLA 153
Ägande av tomten
oma
Lisätietoja tontista
Kaunis vehreä tontti, jossa nurmea, kasvillisuutta ja pensasaidoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

AO, Erillispientalojen korttelialue. Sr-3 ympäristön kannalta arvokas rakennus. Rakennusta tai sen osaa ei saa purkaa ilman rakennuslautakunnan lupaa. Rakennuslautakunta voi myöntää luvan purkamiseen vain, jos siihen on pakottava syy. Rakennuksen ulkoasua koskevat muutos ja - ja korjaustyöt sekä lisärakentaminen ja tontin muu täydennysrakentaminen tulee toteuttaa rakennuksen tyyliin hyvin soveltuvalla tavalla. Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/

Lisätietoa muista rakennuksista
Kaksi ulkovarastoa
Pihan kuvaus
Kaunis piha-alue, joka on suunniteltu helppohoitoiseksi. Terassi, nurmea, omena-päärynä ja luumupuu, viinirypäleköynnös, vadelmia, pensasmustikka, viinimarjoja.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Yläkaskenkuja sijaitsee tunnelmallisella ja turvallisella pientaloalueella Törynummen luonnonläheisessä ympäristössä. Alueella on runsaasti lapsiperheitä, sillä päiväkodit ja koulut löytyvät lyhyen etäisyyden päästä ja ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet alueella ovat erinomaiset. Tapanilan urheilukeskus (Erä) noin reilu kilometri. Useita kauppoja mm. Tapaninkylän Alepa n. 650m, useita K-kauppoja kävelyetäisyyden päässä. K-Market Suutarila n. 1 km, Siltamäen ostoskeskus n. 1,4 km, Tammiston ja Tikkurilan monipuoliset palvelut noin 3,5 km päässä. Malmin palveluiden pariin n. 2km. Suutarilan terveysasema 900 m. Malmilla 24h päivystys.
Ytterligare information om tjänsterna
Heti kadun päästä alkaa pururata ja hiihtomaastot metsäisissä maisemissa.
Transporter
Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla ja bussiyhteyksillä. Useampi juna-asema n. 2km etäisyydellä. Vaskipellontien bussipysäkiltä n. 600m päästä bussiyhteys Helsingin rautatie asemalle ja Tikkurilan juna-asemalle (611), Lentoasemalle (562), Puistolaan (79) Puistolan juna-asemalle n. 1,8 km.
Skolor
Suutarinkylän peruskoulu, alakoulu 400 m, yläkoulu 600 m, toinen alakoulu Suutarilan alakoulu 700 m. Lukioita löytyy Pohjois-Helsingin alueelta useita.
Daghem
Päiväkoti Kaskisavu 400 m, päiväkoti Himmeli 600 m. Muitakin päiväkoteja alueella useita. Leikkipuistoja useita alueella.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt