Till innehållet

Laivalahdenkaari 22

Helsinki, Herttoniemenranta, Herttoniemi

kerrostalo 1998 , 3h, avokeittiö, kph, sauna, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 2h+k+s)

Byggd
1998
Ytarea
58 m²
Skuldfritt pris
318 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa nuorekkaaseen kotiin Laivalahdenkaarelle suositussa Herttoniemenrannassa! Tämä ihastuttava koti sijaitsee vain kivenheiton päässä Tuorinniemenrannan uimarannasta ja helpon etäisyyden päässä niin kulkuyhteyksistä kuin Herttoniemen monipuolisista palveluista. Asunnon pohjaratkaisu on muokattu kaksiosta pieneksi kolmioksi lisäämällä pieni extra-huone, joka soveltuu mainiosti työtilaksi tai vaikka lapsenhuoneeksi. Vuonna 2018 uusittu avokeittiö luo tilantuntua ja oleskelutilassa on mukavasti tilaa niin ruokapöydälle kuin oleskeluryhmällekin. Tilaa jatkaa lasitettu parveke, jossa voit nauttia aamukahvista ja seurata alueen elämää iltaisin auringonlaskun värittäessä maisemaa. Makuuhuone on tilava ja siellä on käytännöllinen vaatehuone, joka helpottaa arjen järjestystä. Kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna tarjoaa rentouttavia hetkiä kiireisen päivän päätteeksi. Asunnon iloinen ja raikas sisustus sekä värimaailma luovat viihtyisän ja kodikkaan tunnelman. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja sijaitsee omalla tontilla, mikä lisää asumisen vakautta. Tule tutustumaan ja ihastu! Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20292072
Läge
Laivalahdenkaari 22, 00810 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h, avokeittiö, kph, sauna, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 2h+k+s)
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
58 m²
Total areal
58 m²
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
1998
Färdigställandeår
1998
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
315 166,42 €
Velkaosuus
2 833,58 €
Skuldfritt pris
318 000,00 €
Pris per kvadratmeter
5 482,76 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
266,80 €/kk
Finansieringsvederlag
78,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
345,10 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiövastike koostuu hoitovastikkeesta 266,80 e/kk sekä rahoitusvastikkeesta (julkisivulaina) 78,30 e/kk. Mikäli asuntoa koskevan julkisivulainan 2833,58 euroa /30.3.2024 maksaa pois, rahoitusvastike poistuu.

Muut maksut

Vattenavgift
25,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Autopaikkavuokra 25 €/kk, autohallivuokra 40 €/kk Hallituksella valtuutus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen vastike.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
länsi
I bostaden ingår
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistus (D) 11.3.2013-10.3.2023 vanhentunut eikä lainvoimainen. uusi energiatodistus on tilauksessa.
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Asunto on hyväkuntoinen, mutta tavanomaista kulumista paikka paikoin havaittavissa.
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Utsikt
Asunnosta näkymät pääosin Laivalahdenkaaren suuntaan.
Utförda renoveringar
2020: Uusittu lavuaari ja hana, allaskaappi, suihkuseinä, sadesuihku ja peilikaappi lavuaarin ylle. 2018: Keittiö uusittu, keittiöstä erotettu erkkeri erillishuoneeksi.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Väggmaterial
Pääasiassa maalatut, kylpyhuoneessa kaakelia.
Golvmaterial
Pääasiassa laminaattia, kylpyhuoneessa laattaa.
Taktyp
Lapekatto
Takmaterial
Peltikate
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuoneesta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Beskrivning av köket
Vuonna 2018 uusittu tyylikäs ja ajaton Parman avokeittiö jossa varusteluna Integroidut kodinkoneet jääkaappi/pakastin sekä astianpesukone, induktioliesi, erillisuuni, mikro.
Beskrivning av sovrummet
Hyvänkokoinen makuuhuone, jossa vaatehuone. Erillisestä erkkeristä muokattu pieni työtila, joka aikaisemmalla omistajalla vauvan huoneena.
Beskrivning av badrummet
Laatoitettu kylpyhuone, jonka yhteydessä oma sauna. Kylpyhuoneen varustelua on parannettu vuonna 2020 uusimalla lavuaari ja hana, allaskaappi, suihkuseinä, sadesuihku ja peilikaappi. Lisäksi asennutettu isot kaapistot pyykkihuoltoa varten. Kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä, bidee-suihku, wc-istuin.
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Häkkivarasto sekä huoneiston sisällä vaatehuone.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2329 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Muut suunnitelmat: Herttoniemen kaupunginosavisio suunnitelman kuvaus Tulevaisuutta hahmotellaan noin 15 vuoden päähän. Keskeisiä pohdittavia asioita ovat alueen kaavoitus ja täydennysrakentaminen, katujen, puistojen, aukioiden ja viheralueiden parantaminen ja hoito sekä kaupungin tiloihin liittyvät tarpeet.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Laivalahdenkaari 22
Disponentens kontaktuppgifter
10+ Isännöinti Oy / Karoliina Malinen p. 020 718 1892 karoliina@10p.fi
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Cosci-tunning Oy
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 18
Husbolagets garageplatser
13
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autopaikat Herttoniemen pysäköinnin vuokrapaikoilla seuraavasti. P20-alue 25e/paikka/kk, P21-alue 25e/paikka/kk, P05-halli 40e/paikka/kk. Autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella isännöitsijäntoimiston kautta. 15.4. saadun tiedon mukaan, vapaita autopaikkoja ei ole tällä hetkellä.
Utförda renoveringar
2023 Energiaselvityksen laatiminen 2023 Märkätilojen kosteuskartoitus 2023 Vesikalusteiden tarkastus ja pienet korjaukset 2022 Ulko-ovet Metalli ulko-ovet: rakenneteräksiset, B-portaan ulko-oven uusiminen 2022 Ohutrappaus Rappaus , Julkisivun paikkakorjaukset + pesumaalausurakka 2022 Pihan metalli/puukatokset Talovarusteet: lipputangot, pölytys- ja kuivaustelineet, Sisäpihan katosten laudoitusten uusiminen 2021 Julkisivun lisätutkimukset 2020 Julkisivujen kuntotutkimus 2020 Kuntoarvio laadittu 2020 Myrskyvaurioiden korjaukset julkisivussa ja ikkunoissa 2019 Alakerran vaakaviemäreiden korjaukset 2019 Katon paikkakorjaukset 2018 Päiväkodin laajennus viereiseen liiketilaan 2018 Raitisilmaventtiilien uusiminen ja iv-kanavien puhdistus/säätö 2017 Lukituksen uusiminen NAbloy Sento) 2017 Porraskäytävien valaistuksen uusiminen 2016 Patteriverkoston perussäätö ja patteritermostaattien uusiminen 2016 Pystyviemäreiden sukitus osittain N2014 kuvauksen perusteella) 2015 Julkisivun rappauskorjauksia 2015 Parvekkeiden laudoituksen uusiminen 2015 Päiväkodin IV-koneiden uusiminen 2015 Vesikaton kuntotutkimus 2014 Hissien oviverhojen uusiminen (kaikki hissit) 2014 Päiväkodin pintaremontti 2014 Viemäreiden painehuuhtelu + kuvaus 2013 Ikkunapokien ja parvekkeiden maalaus 2013 Ikkunoiden kunnostus
Kommande renoveringar
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024: IV-kanavien nuohous ja ilmamäärien säätö. Ulko-oven uusiminen (C-rappu). Ikkunoiden huolto ja tiivistys. Porraskäytävien halkeaminen paikkaus ja seinien maalaus. Huippuimureiden uusiminen. 2025: Yleisten tilojen (varastot, pyöräkellarit) valaistuksen uusiminen. Ulko-oven uusiminen (A-rappu). Parvekkeiden betoniosien maalaus. 2026: Hissien modernisointi. 2027: Tasakaton kermikatteen uusiminen. Märkätilojen kuntokartoitus.
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiössä suojaisa leikkipiha, ulkoiluvälinevarasto, kellarikomerot sekä kuivaushuone. Yhtiökokouksen 20.5.2024 päätökset päätettiin valtuuttaa hallitus neuvottelemaan kutsun ja liitteen mukaisista urakoista (IV-urakka, porraskäytävien maalaus, ikkunahuolto ja C-rapun ulko-ovi), sekä valita urakoitsijat sekä valvonta. Päätettiin hallituksen valtuuttamisesta nostaa korkeintaan 120 000 limiittilaina, viiden vuoden laina-ajalla, ja määrittää lainaehdot pankeilta saatavien tarjousten pohjalta, sekä myöntää hallitukselle valtuudet pantata tarvittava määrä olemassa olevia tai teetettäviä panttikirjoja lainan vakuudeksi. Päätettiin myös hallituksen valtuuttamisesta määrittää lainan hankeosuudet ja pääomavastikkeet. Päätettiin, että taloyhtiö osallistuu osakkaiden kylpyhuoneremontteihin. Päätöstä rajattiin seuraavasti: -Kannusteraha on 3500,00 euroa/märkätila -Kannusteraha koskee ainoastaan alkuperäisiä märkätiloja -Kannusteraha ei koske erillis-WC:tä. -Kannusteraha on voimassa seuraavat 3 vuotta yhtiökokouspäivämäärästä alkaen -Kuluvan kalenterivuoden aikana hallituksen hyväksymät kannusterahapäätökset lasketaan sen vuoden päätöksiksi, vaikka remontti alkaisi viivästyksen vuoksi esim. seuraavana vuonna. -Kannusterahoja maksetaan maksimissaan 5 kpl/vuosi. -Valtuutettiin seuraava yhtiökokous päättämään mahdollisesta kannusterahan vuosittaisen kappalemäärän lisäämisestä, tai ajanjakson jatkamisesta. -Osakkaan muutostyöt kannusterahan osalta suoritetaan isännöitsijältä saatavan työohjeen mukaisesti ja valvotusti. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa mahdollisilla lainaosuuksien osakassuorituksilla. Pääomavastikkeita ei rahastoida vaan ne tuloutetaan. Päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan pääomavastikkeita korkotason muutosten puitteissa. Päätettiin valtuuttaa hallitus keräämään tarvittaessa kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai tarvittaessa jättää keräämättä taloudellisen tilanteen niin salliessa.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Laivalahdenkaari 22 sijaitsee huippupaikalla Herttoniemenrannassa, monipuolisten palveluiden ja kulkuyhteyksien lähettyvillä. Naapurustosta löytyy hyviä ravintoloita, lähikauppa K -market Ruokakippari n. 400 m sekä päiväkodit ja koulut ovat lyhyen kävelyetäisyyden päässä. Tuorinniemen kaunis hiekkaranta sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja alueella on myös talviuintimahdollisuus. Ostoskeskus Hertsi, josta löytyy Prisma, useita ravintoloita, kirjasto ja erityisliikkeitä sijaitsee n. 950 m päässä. Lidl 0,9 km, S-Market Herttoniemi (24h) n. 800 m.
Transporter
Herttoniemessä on erinomainen julkisen liikenteen verkosto, Metro sekä useita bussiyhteyksiä. Bussi 81 Herttoniemen ja Kulosaaren metroasemalle, lähin pysäkki n. 60 m. Kulku omalla autolla niin keskustaan kuin Kehä yhdelle tai Lahden väylälle sujuu helposti itä-väylää pitkin.
Skolor
Koulu: Herttoniemenrannan ala-aste (n.450m), Degerö lågstadieskola (n.900m), Porolahden peruskoulu (n. 1,8km), Hertsikan ala-aste, Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio (n.2,6km), Kulosaaren yhteiskoulu (n. 2,8km).
Daghem
Monipuolinen ja laadukas päiväkotitarjonta niin kunnallisen kuin yksityistenkin palveluntarjoajien puolesta. Alueella on useita kunnallisia päiväkoteja, jonka lisäksi englanninkieliset päiväkodit kuten Bumblebees ja Duckies sijaitsevat lähellä. Lisäksi alueella on musiikkiin ja liikuntaan painottuneita yksityisiä päiväkoteja esim. Pilke taikapomppu.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt