Till innehållet

Kisapolku 2

Järvenpää, Keskusta

paritalo 1981 , 4h+k+kph+s+khh+2xerill.wc+at (yj.6h+k+s)

Byggd
1981
Ytarea
165 m²
Skuldfritt pris
368 000 €

Beskrivning av objektet

Etsitkö uutta kotia seuraavilla vaativilla kriteereillä: Kodin sijainti tulisi olla palveluiden äärellä, mutta ohimenevää liikennettä tai siitä aiheutuvaa melua ei tietenkään saisi olla? Koulut, päiväkodit ja Tuusulanjärvi tulisi löytyä 500 metrin säteellä kotiovesta? Ja vaikka keskustakodista onkin kyse, pitää olla oma autotalli sekä suojaisa piha-alue? Toiveenne on toteutunut. Nyt myynnissä harvinaista herkkua todelliselta huippupaikalta Järvenpäätä. Päättyvän tien päässä sijaitseva hulppea paritalokoti, jossa asuminen muistuttaa pääosin omakotitalomaista asumista. Asunnon yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on hulppeat 165m2 ja kaikki tilat vielä toimivasti yhdessä tasossa. Pohjaratkaisu on muokattavissa lukemattomilla eri tavoilla ja se taipuu todella monen asukkaan tarpeisiin. Nykyisellä kokoonpanolla makuuhuoneita on kaksi, mutta väliseinän palauttamisella pohja muuttuu vaivattomasti kolmen makuuhuoneen kodiksi. Lisää huoneita on myös mahdollisuus muodostaa helposti, jos niille on tarvetta. Asunnon yleiskunto on hyvä ja vaikka osa pinnoista onkin alkuperäisiä, on kaikki siististi pidetty ja koti täysin muuttovalmis. Olohuone, ruokailutila ja takkahuone muodostaa ison avoimen tilan, josta on käynti ja näkymät omalle suojaisalle piha-alueelle. Kodinhoitohuoneessa vesipiste, lattiakaivo, kaapistot, tila pesutornille ja käynti sen yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen. Säilytykseen kodin kaapistojen lisäksi on varauduttu kattavasti. Huoneistokohtainen erillinen kylmävarasto sekä lämmin kaukokäyttöisellä nosto-ovella varustettu autotalli luovat luksusta arjen säilytys ongelmien keskelle. Kodin asumiskustannukset kestävät suuresta pinta-alasta huolimatta vertailua, sillä vuodelle 2024 suunniteltu talousarvio kertoo kuukausimenojen olevan noin 110€/kk + vesimaksu kulutuksen mukaisesti. Lisänä tähän tulee jokaisen oma sähkölasku. Sähkön kokonaiskulutus on nykyisellä omistajalla ollut viime vuonna noin 16.500 kwh. Tähän kotiin on asennettu ilmalämpöpumppu. Taloyhtiössä on kaksi saman kokoista asuntoa ja kunnossapito sekä kulurakenne on hyvin omakotitalomaisesti toteutettu. Molemmat vastaavat pääosin omien huoneistojensa kunnossapidosta sekä piha-alueista. Yhtiöjärjestyksessa on eritelty yhteisvastuulliset rakenteelliset asiat viisaasti. Entäpä esittelyt? Tähänkin kohteeseen pääsee tutustumaan joustavasti yksityisesittelyin. Varaa siis oma esittelysi välittäjältä. Tämänkin harvinaisuuden myynnistä vastaa: Janne Toivonen (LKV, LVV, KiAT, Yhteistyöyrittäjä), P. 044 533 6387, E-mail: janne.toivonen@spkoti.fi, Facebook: Janne Toivonen LKV tai Ig: jannetoivonenlkv

Grundläggande information

Destinationsnummer
20387022
Läge
Kisapolku 2, 04400 Järvenpää
Typ
paritalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4h+k+kph+s+khh+2xerill.wc+at (yj.6h+k+s)
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
165 m²
Total areal
165 m²
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
1981
Färdigställandeår
1981
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
368 000,00 €
Skuldfritt pris
368 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 230,30 €/m²

Vastikkeet

Yhtiövastike yhteensä
0,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Taloyhtiössä on päätetty, että varsinaista vastiketta ei kerätä, vaan maksut hoidetaan siten, että yhteiset laskut maksetaan sitä mukaa kun niitä tulee. Kaapeli-TV-, vakuutus-, kiinteistövero- ja mahdollisesti muut yhteiset maksut jaetaan osakkeen omistajien kesken tasan. Vesimaksut maksetaan kulutuksen mukaan. Kuluarvio vuodelle 2024 on nyt myytävän huoneiston osalta 108,33€/kk + vesimaksu kulutuksen mukaan. Vesimaksu on ollut nykyisillä asukkailla 50€/kk.

Muut maksut

Vattenavgift
25,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan

Ytterligare information om bostaden

Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
oma sauna, kaapeli-tv, oma sopimus
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, kiinteät valaisimet, ilmalämpöpumppu
Parkering
autotalli
Energicertifikat
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
sähkö, Ilmalämpöpumppu
Eldstad
takka
Utförda renoveringar
Täydellinen kattoremontti vuonna 2005. Yläpohjan eristystyö 2017. Autotallin nosto-ovi uusittu 2016. Ulko-ovi uusittu 2015. Iv-kanavien nuohous 2015. Viemäreiden kuvaus ja huuhtelu 2019. Sähköpattereita uusittu tarpeen mukaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili
Taktyp
Aumakatto
Takmaterial
Teräspelti
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
tapetti
Köksnivåer
kivi
Köksgolv
parketti
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Spis
erillisuuni, liesitaso
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Antal sovrum
3
Sovrumsgolv
parketti
Sovrumsvägg
maalattu, tapetti
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkuseinä, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
kaakeli
Toalettutrustning
lattialämmitys, peilikaappi
Antal toaletter
2
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Grovköksgolv
laatta
Grovköksvägg
maalattu
Grovköksutrustning
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, pöytätaso
Beskrivning av övriga förvaringsutrymmen
ulkovarasto

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
911 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Husbolag

Husbolagets namn
As Oy Kisakatu 2
Underhåll
asukkaat
Till husbolaget hör
kaapeli-tv
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 2
Husbolagets garage
2
Utförda renoveringar
2023 Kisapolun saneeraus valmistui. Samalla uusittiin vesihuollon tonttiliittymät kadulla tiilimuuriin saakka. 2022 Huoneiston A salaojat kuvattiin ja osittain huuhdeltiin (tukkeuma B-huoneiston vajan alla). 2021 Huoneiston B huippuimuri uusittu. 2019-2020 Molempien huoneistojen jätevesiviemärit huuhdeltiin ja kuvattiin. 2017 Molempien huoneistojen yläpohjien lämmöneristystä lisättiin puhallusvillalla. 2016 Molempien autotallien ovet uusittiin. Huoneistojen A ja B ulko-ovet (kadun puoli) uusittiin. 2006-2012 Huoneiston A osalta uusittiin ulkovaraston katto (2012). 2002-2005 Vesikattojen peruskorjaukset tehtiin molempien huoneiston osalta. Samoin kattovesien johtamista parannettiin. (2005) 2001 Vesivahinkoremontti tehtiin molemmissa huoneistoissa. Keittiökalusteet uusittiin huoneistossa A.
Kommande renoveringar
Yhtiöjärjestyksen 13 §:n mukaan kunnossapitovastuu jakautuu huoneistojen haltijoille lukuun ottamatta yhtiöjärjestyksessä mainittuja yhteisiä putkia, johtoja ja muita laitteita. Vuoden 2023 yhtiökokouksen pöytäkirjassa on maininta kunnossapitotarpeista seuraavasti: - huoneiston A salaojassa on tukkeuma huoneiston B vajan alla. Korjaustoimenpiteisiin palataan myöhemmin.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt