Till innehållet

Vanha Sveinsintie 7 B

Espoo, Rastaala

omakotitalo 2020 , oh/rt+avok+2mh+2vh+2wc+s+kph+pukuh+khh+var+ak

Byggd
2020
Ytarea
139 m²
Skuldfritt pris
850 000 €

Beskrivning av objektet

TASOKAS JA ELEGANTTI VUONNA 2020 VALMISTUNUT YKSITASOINEN OMAKOTITALO OMALLA TILAVALLA TONTILLA. AIDATTU NURMIKKOPIHA, SUURI LASITETTU TERASSI SEKÄ ULKOTERASSIALUE, JOSSA ERITYISEN HIENO UIMA-ALLAS SUOJAKUVULLA. LÄMMITYS JA VIILENNYS ON TOTEUTETTU MAALÄMMÖLLÄ. LISÄKSI TALOSSA ON TAKKA. ASUMISKUSTANNUKSET OVAT EDULLISET, KOSKA TALO ON NUORI JA TEKNIIKKA TARKOIN VALITTUA. SISUSTUS- JA RAKENNUSTYÖT ON TEHTY AMMATTILAISTEN TOIMESTA. TYÖN JÄLKI ON ENSILUOKKAISTA JA MYÖS VIIMEISTELYTYÖT ON TEHTY HUOLELLISESTI VALMIIKSI ASTI. Tämä kaunis koti on suurista ikkunoista tulevan luonnonvalon valaisema ympärivuotisesti. Olohuone-ruokailutila on avaraa yhtenäistä tilaa, johon mahtuu niin oma perhe, sukulaiset kuin ystävätkin. Mittasuhteet ovat laajat, mutta tila on kodikas. Kunnollisen kokoiset huonekalut mahtuvat tilaan ilman ahtauden tunnetta. Näkymä ikkunoista on uima-allasalueen, lasitetun terassin ja avoterassin suuntaan. Tyylikäs takka luo tilaan lämpimän tunnelman. Valkoinen raikas Noblessen avokeittiö sijaitsee ruokailutilan vieressä. Se on suunniteltu käytännölliseksi ja visuaalisesti näyttäväksi. Säilytys- ja työskentelytilaa on paljon. Tasot ja välitila ovat vaaleaa kivikomposiittia. Kodinkoneet ovat integroituja ja laadukkaita. Viinikaappi avautuu ruokailutilan suuntaan. Talossa on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on tilava ja rauhallinen tunnelma sekä käynti vaatehuoneeseen. Master bedroomin yhteydessä oleva vaatehuone on hienostunut walk-in closet sekä wc kahdella lavuaarilla ja led-peileillä. Talon saunaosaston yhteydestä löytyy ainutlaatuinen löylyhuone muotolaudeistuimilla, kylpyhuone tuplasuihkuilla, rento pukeutumistila epäsuoralla valaistuksella ja kodinhoitohuone, josta käynti suoraan viherpihalle. Myös nämä tilat on toteutettu käytännön tarpeet huomioon ottaen tyylistä tinkimättä. Talon saapumispuolella on kaksi sisäänkäyntiä, joista pääsisäänkäynnin yhteydessä on kaunis tilava eteinen. Tehosteseinässä on puurimoitusta ja kalusteiden keskellä suuri peili. Eteisen yhteydessä on tyylikäs wc. Arkisisäänkäynti on pääsisäänkäynnin lähellä ja siellä on kunnollinen kurasuihku sekä paljon komeroita ulkovaatteiden säilytystä varten. Sisääntulon lähellä on kahden auton autokatos ja pihalla tilaa useammallekin autoille. Autokatoksen perällä on reilun kokoinen varasto/tekninen tila. Etupihan kulkuväylät on asfaltoitu. Tontti on 100%:sta itse omistetttu eikä hallinnanjakosopimusta siten tarvitse. Asuminen tässä talossa on siten omakotitaloasumista parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa tutustumaan tähän erityisen hienoon ja laadukkaaseen taloon! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20747954
Läge
Vanha Sveinsintie 7 B, 02620 Espoo
Typ
omakotitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
oh/rt+avok+2mh+2vh+2wc+s+kph+pukuh+khh+var+ak
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
139 m²
Övriga utrymmen
14.8 m²
Total areal
153.8 m²
Ytterligare information om ytan
Rakennusluvan pohjakuvan 29.8.2019 mukaan rakennuksen pinta-alat ovat seuraavat: - Asunnon huoneistoala 139m2 - Puolilämmin varasto 14,8m2 - Kerrosala 179m2 - Kerrosala 250mm 174m2 - Kokonaisala 243m2 Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen 21.5.2024 mukaan pinta-alat ovat seuraavat: - Asuinhuoneiston ala 139m2 - Käytetty rakennusoikeus 174m2 - Kerrosala 179m2 - Kokonaisala 243m2 Lisäksi talon vieressä on iso lasitettu terassi. Edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
2020
Färdigställandeår
2020
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
30.6.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
850 000,00 €
Skuldfritt pris
850 000,00 €
Pris per kvadratmeter
6 115,11 €/m²

Muut maksut

Mer information om avgifter
Toteutuneita kulutuksia ja kustannuksia 12 kuukauden ajalta jaksolta 1.5.2023 - 30.4.2024: SÄHKÖ: Kokonaissähkönkulutus noin 12 000 kWh, joka on sisältänyt talon lämmityksen ja myös ulkoaltaan lämmityksen (ulkoallasta lämmitetty toukokuu-joulukuu). Kokonaissähkönkulutus ja -siirto noin 2532 euroa/12kk VESI Vesimaksu noin 305 euroa/12kk, joka on sisältänyt uima-altaan vedenkulutuksen. JÄTE Jätemaksu noin 160 euroa/12kk Edellä mainittujen toteutuneiden sähkö-, vesi- ja jätekustannusten yhteenlaskettu kustannus kuukautta kohden on siten ollut noin 250 euroa/kk. KIINTEISTÖVERO Kiinteistövero vuodelta 2024 on 1768 euroa. Vuoden 2024 kiinteistöverosta vastaa myyjä. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
muu verkkoyhteys
I bostaden ingår
oma sauna, sähköliittymä siirtyy, antenni, kuntotarkastusta ei ole tehty
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, kiinteät valaisimet
Energiklass
B2018
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistuksen laatimispäivä 4.9.2019
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
maalämpö
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Hyvä
Eldstad
takka
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Talossa on erillinen maa-viileäpuhallin, joka tuottaa viileää ilmaa sisätilaan. Pihan ympärille on teetetty vankkarakenteinen aita.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu
Taktyp
Lapekatto
Takmaterial
Pelti
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone-ruokailutila: Isot ikkunat, joissa kaukosäädettävät verhot, kiertoilmatakka, seinät maalattu ja lattia kalanruotoparkettia. Käynti uima-allasterassille.
Beskrivning av köket
Keittiö: Noblessen keittiö. Integroitu jääkaappi ja pakastin, induktioliesi integroidulla liesituulettimella, integroidut mikroaaltouuni, erillisuuni ja astianpesukone, keraaminen allas, integroituja pistorasioita, led-valot, välitila ja tasot kivikomposiittia, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Beskrivning av sovrummet
Master Bedroom: Käynti walk-in-closetiin ja wc:hen. Kaukosäädettävät pimennysverhot. Seinät maalattu ja lattia kalanruotoparkettia. Makuuhuone: Käynti vaatehuoneeseen. Säleverhot ikkunassa. Seinät maalattu ja lattia kalanruotoparkettia.
Beskrivning av badrummet
Kylpyhuone: Kaksi suihkua, lasiseinä löylyhuoneen suuntaan, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Beskrivning av toaletten
Eteisen wc: Peili led-valolla, lavuaari, taso, lavuaarilaatikosto, seinä-wc-istuin, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Master Bedroomin wc: Kaksi peiliä led-valoilla, taso, lavuaarilaatikkoja ja -hyllyjä, seinä-wc-istuin, bidee-suihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Antal toaletter
2
Beskrivning av bastun
Sauna: Taive-sauna. Epäsuora valaistus, lauteisiin upotettu kivipilarikiuas, leveälankkuset lauteet, muotoistuimet, seinät ja katto paneelia ja lattia laattaa. Ikkuna.
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av grovköket
Khh: Pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille, kivikomposiittityötaso, välitila mikrosementtiä, kaappeja, käynti ulos, seinät mikrosementtiä ja lattia laattaa.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Autokatoksen yhteydessä on varasto.
Övriga lokaler
Eteinen: Komeroita, iso peili, seinät maalattu, ja lattia laattaa. Arkieteinen: Kurasuihku, komeroita, seinät maalattu tai kaakelia ja lattia laattaa. Pukeutumistila: Seinät lasia, paneelia tai mikrosementtiä ja lattia laattaa. Lasiseinä kylpyhuoneen suuntaan. Epäsuora valaistus. Varasto: Talotekniikkaa, kiinteät valaisimet, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lasitettu terassi: Cover-lasitus, liukulasiovia, kattolämmitin ja huopamaton alla laudoitus.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Uima-allas

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1059 m²
Tomtens byggnadsrätt
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
49-60-239-11
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Lähialueilta löytyy useita eri ketjujen ruokakauppoja. Nopea ajo- ja bussiyhteys Leppävaaran Selloon ja Kauniaisten keskustaan.
Transporter
Nopea ajoyhteys Turun moottoritielle, Kehä II:lle ja III:lle. Lähellä paikallisbussireitteja ja -pysäkkejä. Erinomaiset pyörätieverkostot ja lenkkeilymaastot.
Skolor
Alueella tai alueen läheisyydessä useita hyviä kouluja. Rastaalan koulu noin puolen kilometrin turvallisen etäisyyden päässä. Myös kielipainotteinen koulu kävelyetäisyydellä.
Daghem
Alueella tai alueen läheisyydessä useita kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt