Till innehållet

Hirvitie 12

Kirkkonummi, Jolkby

rivitalo 1984 , 3h, k

Byggd
1984
Ytarea
79 m²
Skuldfritt pris
179 000 €

Beskrivning av objektet

Viihtyisä rivitalokoti suositulla Jolkbyn alueella Keskusmetsän tuntumassa, Kirkkonummen keskustan läheisyydessä. Täältä pääsee helposti sekä Helsingin seudulle sekä luontoon ja meren äärelle. Lapsiperheille loistava koti, jossa koulut ja leikkipaikat ovat vain kivenheiton päässä. Tässä kodissa olohuone avautuu länteen päin piha-alueelle, jossa on viihtyisä terassi valokatteella. Kirsikkapuut ja istutukset tekevät tästä suojaisan kesäpäivän keitaan. Sisääntulon yhteydessäkin on piha-aluetta, jossa nurmikkoa ja istutuksia, sekä tilava varasto. Keittiötä ja kodinkoneita on uusittu vuonna 2022, ja muun muassa välitilan valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kylpyhuone on uusittu kauttaaltaan vuonna 2019, ja sen yhteydessä on sauna, jonka pienestä ikkunasta näkee ulos lauteilla istuessa. Pesutornille on hyvin tilaa ja uusi huippuimuri takaa hyvän ilmanvaihdon. Yläkerrassa on kylpyhuoneen ja saunan lisäksi kaksi avaraa makuuhuonetta kaapistoineen ja vaatehuoneineen. Rappujen yläpäähän on lisätty tasanne, joka taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Isommassa makuuhuoneessa on kaksi ikkunaa ja tästä saakin ison leikkihuoneen perheen pienimmille, tai tilavan makuuhuoneen parivuoteella. Olisiko tämä sinun toivomasi koti? Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot sekä esittelyt: Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20748558
Läge
Hirvitie 12, 02400 Kirkkonummi
Typ
rivitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h, k
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
79 m²
Total areal
79 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 79 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Antal våningar
1-2
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1984
Färdigställandeår
1984
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
165 754,70 €
Velkaosuus
13 245,30 €
Skuldfritt pris
179 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 265,82 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
379,14 €/kk
Finansieringsvederlag
143,29 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
522,43 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiökokous on antanut hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike, yhtiön talouden näin vaatiessa/salliessa.

Muut maksut

Vattenavgift
23,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
8,00 €/kk
Bastuavgift
5,00 €/kk
Mer information om avgifter
Huoneistokohtainen vesimittari, laskutus kulutuksen mukaan.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, antenni, kosteusmittaus tehty
Mer information 2
kiinteät valaisimet
Användning av förråd
ulkovarasto myyjän käytössä
Energiklass
C2018
Ytterligare energiklassinformation
Voimassa 27.5.2033 asti.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
maalämpö
Utsikt
Näkymä olohuoneesta asukkaan käytössä olevalle piha-alueelle, keittiöstä etupihalle parkkipaikan suuntaan, yläkerran makuuhuoneista piha-alueelle ja tielle, ja toiseen suuntaan etupihalle ja parkkipaikalle.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Varainsiirtovero 1,5%. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili
Taktyp
harjakatto
Takmaterial
pelti
Vardagsrumsgolv
laminaatti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Beskrivning av köket
Keittiö uusittu vuonna 2022 Ideko:n toimesta: kaapinovet, tasot, välitilat, kodinkoneet sekä valaistus.
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
laminaatti
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Spis
keraaminen, erillisuuni
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Antal sovrum
2
Sovrumsgolv
laminaatti
Sovrumsvägg
maalattu
Beskrivning av badrummet
Kylpyhuone kauttaaltaan uusittu v. 2019.
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet
Toalettgolv
muovi
Toalettväggar
maalattu, osalaatoitus
Toalettutrustning
peilikaappi, bidee-suihku
Antal toaletter
2
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Kodin sisäänkäynnin yhteydessä n. 4 m2 kokoinen, huoneistokohtainen varasto.
Övriga lokaler
Eteisessä tapetoitu seinä. Tuulikaapissa maalattu lasikuitutapetti ja laattalattia. Säilytystilaa lisätty rappujen yläpäähän, erilliselle tasanteelle.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
3494 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Alueella on voimassa asemakaava.
Pihan kuvaus
Asukkaan käytössä oleva piha-alue avautuu länteen päin, ja sinne paistaa aurinko aina iltaan saakka. Puisen terassin edustalla Istutuksina kirsikkapuu, perennoja sekä nurmea. Kukkapenkkejä reunustettu kivillä. Valokate tuo suojaisan paikan oleskeluun.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Hirvihaukka
Disponentens kontaktuppgifter
Pia Moisio, Kirkkonummen Huolto, info@kirkkonummenhuolto.fi, puh. 09 2219090
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kirkkonummen Huolto
Till husbolaget hör
sauna, urheiluvälinevarasto
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 12
Utförda renoveringar
Selvitys yhtiössä suoritetuista huomattavista korjauksista: - Lämminveden pumpun vaihto 2023 - Maalämpöpumppu vuosihuollettu hoidetaan vuosittain Maalämpöhuoltokeskus Oy toimesta - Asuntojen väliaitojen uusiminen 2022 - Huoneistojen M, K, H, J, F ja I kylpyhuoneiden saneeraus ja valvonta 2022–2023 - A-D-huoneistojen kylpyhuoneiden saneeraus ja valvonta 2021 - Sähköturvallisuustarkastus tehty 2021 - Ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö 2021 - Kylpyhuoneiden kartoitus Kirkkonummen Huolto Oy:n toimesta 2019 - Asfalttipaikkaukset v. 2019 - Hirvitie 12 E ja 12 G:n kylpyhuoneet vesivahinkokorjattu v. 2018–2019 - Katot huoltokunnostettu JHS-Service Oy:n toimesta v. 2018 - Maalämmön kompressori uusittu v. 2017 - Katot tarkastettu Icopal katon toimesta v. 2017 - Pihaan rakennettu jätekatos uudelle paikalla v. 2016 - Loput varastot pintalaudoitettu v. 2016 - Hirvitie 12 L huoneiston kylpyhuone remontoitu ja käyttövesiputket uusittu (vakuutuskorvausta saatu) v. 2016 - 4/7 varastojen pintalaudoituksista uusittu v. 2015 - Maalämpöpumppu vuosihuollettu Tom Allen Oy:n toimesta v. 2015 - 4/7 varastojen pintalaudoituksista uusittu v. 2015 - Antenni uusittu HD-Kelpoiseksi v. 2014 - Ilmanvaihtokanavien nuohous v. 2013 - Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja patteriventtiilien uusiminen v. 2013 - Ulkovalaistuksen: numerovalaistus, pihavalaistus ja saunan kiukaan uusiminen v. 2013 - Lämmitysputkien uusiminen talojen välistä v. 2011 - Maalämpöön siirtyminen ja sähkökeskuksen sekä syöttökaapelin uusiminen v.2010–2011 - Lumiesteiden korjaaminen ja kourujen ohjurilistojen asentaminen v. 2010 - Vesikattojen pesu ja maalaus v. 2008 - Kattoturvatuotteiden asennus v. 2008 - Varastonovien uusiminen v. 2007 - Asuntojen ulko- ja takapihan ovien sekä lukituksen uusiminen v. 2003
Kommande renoveringar
Taloyhtiöhallituksen yhtiökokoukselle esittämän 5-vuotiskorjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2023-2028 korjaus tarpeita ovat: - Sähköturvallisuustarkastus ja puutteiden korjaaminen kaikissa asunnoissa - Yhteisen tilojen ulko-ovien uusiminen - Öljysäiliön poistaminen ja öljysäiliötilan ulkovälinevarasto-käyttöön valjastaminen - Ikkunoiden kuntoarviointi, uusiminen tarvittaessa ja puuosien maalaaminen - Asuintalojen puuosien huoltokunnostus/maalaus - Rivitalon ja omakotitaloalueen välisen aidan uusiminen/korjaaminen, sopimus olemassa, joka jakaa kustannuksia - Yhteisen piha-alueen kunnostus - Varastojen kattojen maalaaminen tarvittaessa - Taloyhtiön saunan uudistaminen

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Tolsan K- market n. 1,5 km, Uimahalli n. 1,4 km, Urheilukentät ja -hallit n. 1,8 km, Citymarket ja Prisma n. 2,5 km. Keskusmetsän ulkoilualueet ja leikkipaikat noin 300 metrin etäisyydellä.
Transporter
Lähin linja-auto pysäkki n. 350m, Tolsan juna-asema n. 1,6 km, Kivenlahden metroasema n. 14,2 km.
Skolor
Heikkilän koulu n. 100 m, Jokirinteen koulu n. 1,5 km, Winellskan ruotsinkielinen koulu n. 1,8 km, Porkkalan lukio n. 1,8 km.
Daghem
Solstugan ruotsinkielinen päiväkoti n. 1 km, Laajakallion päiväkoti n. 1,1 km, Jokirinteen päiväkoti n. 1,5 km.

Länkar till ytterligare information

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt