Till innehållet

Ylimännynkatu 19

Tampere, Linnainmaa

rivitalo 1978 , 3 mh, th, k, 2wc, vh, kph, s, p, terassi, ak

Byggd
1978
Ytarea
123.5 m²
Skuldfritt pris
249 000 €

Beskrivning av objektet

OMAKOTITALOMAISTA ASUMISTA PALVELUJEN LÄHELLÄ ________________________________________________________________ Linnainmaa on yksi mielenkiintoisimmista asuinaluista Tampereen itäpuolella. Alueen historia ulottuu jo 1700- luvulle jolloin siellä viljeltiin pellavaa. Näistä ajoista on astuttu moderniin aikaan ja nykyään alueella on erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet. Käytössäsi ovat Koilliskeskuksen, suurten automarkettien ja liikuntakeskusten tarjonta ja ulkoiluihmisenä arvostat sekä Niihaman, että Halimasjärven suomia ulkoilumahdollisuuksia. TKL:n bussiyhteydet ovat kattavat, omaa autoa et välttämättä tarvitse. Ratikkareitin on suunniteltu kulkevan Linnainmaan läpi aina Kangasalan puolella sijaitsevan Lamminrahkan alueelle saakka. Kaupunki kaavailee hyvinvointikeskukselle ja sen palveluille keskeisempää paikkaa Koilliskeskuksen vaihtopysäkin lähiympäristöstä ja suunnitelmassa on varaus myös uimahallille. Asunto-oy Ylimänty on omatonttinen taloyhtiö joka koostuu neljästä huoneistosta ja jokaisella on huoneiston edessä autokatospaikka. Yhtiö lämpiää sähköllä, lisäksi nyt myyntiin avatussa huoneistossa on uusi ilmalämpöpumppu ja suurella tulipesällä varustettu näyttävä avotakka. Velattoman taloyhtiön maksuvalmius on ollut hyvä ja hoitovastike huippuedullisella tasolla. Yhtiössä on tehty mm. ikkuna- ja kattoremontit. Rakennusvuosikymmenten monikerroksellisuus tekee asuinalueesta mielenkiintoisen ja valmiiksi vehreän. Yhtiössä on juuri valmistumassa käyttövesiputkistosaneeraus josta myyntiin avatun huoneiston osuus on arviolta noin 17 000 €. Tästä on maksettu jo pois 10 000 € euroa joten ostajalle jäävä osuus tulee olemaan noin 7 000 €. Summa tarkentuu remontin valmistuttua. Huoneiston keittiö huokuu laatua. Italialainen Gatto Cucine on innovatiivinen ja moderni keittiötehdas, joka alalla tunnetaan edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä. Linjakkaan suunnittelun lisäksi sen suosio perustuu suurempiin materiaalivahvuuksiin ja pitkään käyttöikään. Gaggenaun luksustason kodinkoneet ovat monille kotikokeille unelmien täyttymys ja suunnittelijoiden taidonnäyte monine toimintoineen. Omakotitalomaista asumista tarjoavan jämäkän taloyhtiön osin kiviainesrakenteiset seinät ja kerrosten välinen betonilaatta ovat turvallisia ja hyvin ääntä eristäviä. Päämakuuhuone korotettuine sisäkattoineen, esiin jätettyine massiivisine tukipalkkeineen ja lapetiloineen on ihastuttava ja huoneesta on käynti länsisuuntaiselle parvekkeelle. Rakennusvuosikymmenelle tyypillinen kattoikkuna avaa tähtitaivaan yläkerran aulatilassa nähtäväksesi. Huoneisto vapautuu käyttöösi heti kauppahinnan maksusta. Tervetuloa, sovi perhekohtainen esittely! ____________________________________________________________________________________ Kotisi hinta-arviot ja kilpailukykyiset välitystarjoukset 20 vuoden asuntokauppakokemuksella. Susanna Manninen Laillistettu kiinteistönvälittäjä p. 041 528 5023 susanna.manninen@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20918641
Läge
Ylimännynkatu 19, 33580 Tampere
Typ
rivitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3 mh, th, k, 2wc, vh, kph, s, p, terassi, ak
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
123.5 m²
Total areal
123.5 m²
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1978
Färdigställandeår
1978
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
kaupanteosta

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
249 000,00 €
Skuldfritt pris
249 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 016,19 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
247,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
247,00 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
20,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Talous- ja lämmityssähkönkulutus noin 18 000 kWh/ vuosi perhekohtaisen kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
sisäänvedetty
Balkongens väderstreck
länsi
I bostaden ingår
parveke, oma sauna, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Mer information 2
kiinteät valaisimet
Användning av förråd
ulkovarasto myyjän käytössä
Energicertifikat
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Allmänt skick
tyydyttävä
Värmesystem
ilmavesilämpöpumppu, sähkö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
avotakan tulisijasäteily

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili
Väggmaterial
puupaneeli, maali
Golvmaterial
tammiparketti
Taktyp
harjakatto
Takmaterial
tiilikate
Beskrivning av köket
Keittiö remontoitu 2011. Kiintokalusteet (Gatto Cucine) . Välitilaseinä: lasi. Työtasot: kivi. Kodinkoneet Gaggenau: integroitu liesitaso (sekä induktio, että keraaminen liesitaso), kalusteuuni, integroitu yhdistelmämikroaaltouuni, side-by-side jääkaappi / pakastin jäävesiautomaatilla, liesituuletin, astianpesukone, integroitu lämpölaatikko.
Antal sovrum
3
Beskrivning av badrummet
Seinät: laatta. Lattia: laatta.
Beskrivning av toaletten
Seinät: laatta. Lattia: laatta. Varusteet: peilikaappi, allas, Alakerran WC: paikka pesutornille, lämminvesivaraaja. Lukumäärä: 2.
Antal toaletter
2
Beskrivning av bastun
Lattia: laatta. Seinä: puupaneeli. Sähkökiuas.
Övriga lokaler
tuulikaappi, eteisaula
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, kiinteät valaisimet, kattovalaisimet, lämminvesivaraaja. Ilmalämpöpumppu Toshiba Premium + 35 (07/ 2022).

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2196 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell p. 041 7308 168

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto-oy Ylimänty
Disponentens kontaktuppgifter
Mansikan Isännöinti Oy/ Pekka Rantanen pekka.rantanen@taloasema.fi 045 172 3990
Underhåll
asukkaat
Antal bilplatser
4
Utförda renoveringar
Katon uusiminen (tiilikate) 2009. Ikkunat (poislukien kattoikkunat) ja puutarhanpuoleiset ovet 2013. Pihan sorastus ja väliaitojen maalaus 2014. Pihavalaisimien uusinta 2015. Maakellarin ja antennijärjestelmän korjaus 2016.
Kommande renoveringar
Taloyhtiössä on juuri valmistumassa käyttövesiputkisto saneeraus josta myyntiin avatun huoneiston kustannusarvio on noin 17 000 €. Tästä summasta on maksettu jo pois 10 000 €, joten ostajalle jäävä osuus tulee olemaan noin 7 000 euroa. Summa tarkentuu remontin valmistuttua. Kysy lisätiedot välittäjältä.
Övrigt om husbolaget
maakellari

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt