Till innehållet

Harakantie 6

Espoo, Leppävaara

kerrostalo 1962 , 2h+kk

Byggd
1962
Ytarea
54 m²
Skuldfritt pris
182 000 €

Beskrivning av objektet

Nopeasti vapautuva valoisa kaksio. Hyvin hoidetusta yhtiöstä vapautumassa nyt koti, joka tarjoaa huoletonta asumista useaksi vuodeksi eteenpäin. Yhtiössä on kaksi taloa, joista talo A on valmistunut vuonna 1962 ja talo B vuonna 2005. Talossa A toteutettiin vuosina 2005-2006 täydellinen saneeraus, jolloin mm. vaihdettiin vesi- ja viemäriputket, rakennettiin kylpyhuoneet ja wc:t uusiksi, vaihdettiin huoneistojen ikkunat ja parvekeovet, asennetiin parvekelasit, uusittiin ilmastointi ja lisättiin lämpöeristystä katolle sekä julkisivulevyjen alle. Iso, valoa sisään tulviva olohuone mahdollistaa monipuoliset sisustusmahdollisuudet. Lisäksi tämän kodin kruununjalokivenä on olohuoneen iso tunnelmallinen avotakka, mikä onkin varsin harvinainen näky kerrostaloasunnossa. Olohuoneesta käynti lasitetulle etelänsuuntaiselle parvekkeelle. Sijainti on parasta A-luokkaa rauhallisella alueella Pohjois-Leppävaarassa, joten läheltä löytyy niin Sellon palvelut kuin myös julkiset liikenneyhteydet ja Leppävaaran urheilupuisto. Tervetuloa tutustumaan ja ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aika yksityisesittelylle.

Grundläggande information

Destinationsnummer
21059264
Läge
Harakantie 6, 02650 Espoo
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h+kk
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
54 m²
Total areal
54 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 54 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1962
Färdigställandeår
1962
Blir ledigt
1.6.2024

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
182 000,00 €
Skuldfritt pris
182 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 370,37 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
313,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
313,20 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
DNA taloyhtiölaajakaista sisältyy vastikkeeseen. Lämpötolpallinen autopaikkamaksu 51 eur/kk, sähköautopaikkamaksu 63 eur/kk. Vuoden 2023 varsinainen tilinpäätöskokous pidetään 13.6.2024 ja hallitukselta saadun tiedon mukaan hoitovastikkeeseen ei ole tulossa korotusta.

Muut maksut

Vattenavgift
24,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Bastuavgift
9,00 €/kk

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
etelä
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
parveke, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energiklass
C2018
Allmänt skick
tyydyttävä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Eldstad
takka
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo ja poisto
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 12.6.2023 annettiin hallitukselle valtuutus taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa, enintään 1 kk hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen. Perintävaltuutus on myös mahdollinen koskemaan tarvittaessa vain joko A- tai B-taloa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
muu
Golvmaterial
Eteisessä, keittiössä ja makuuhuoneessa eukalyptusparketti. Olohuoneessa kalanruotoparketti.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Bitumihuopa
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
maalattu, tapetti
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
parketti
Köksväggar
kaakeli, maalattu
Köksutrustning
liesikupu, astianpesukone
Spis
keraaminen
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Beskrivning av sovrummet
Liukuovikaapisto
Antal sovrum
1
Sovrumsgolv
parketti
Sovrumsvägg
maalattu, tapetti
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1853 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki, p. 09 816 21

Husbolag

Husbolagets namn
As Oy Mäkkylän Kauppakulma
Disponentens kontaktuppgifter
Päivi Ilkka, 040 544 3612 Pääkaupunkiseudun MP-Isännöinti Oy, Oravannahkatori 1, 02120 Espoo
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Tapiolan Lämpö Oy
Till husbolaget hör
sauna, urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 17
Husbolagets garage
5
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Vuokrattavat sähköpistokepaikat sijaitsevat viereisessä autohallissa (17 kpl) ja nämä varattavissa jonoperiaatteella. Isännöitsijältä saadun tiedon mukaan 23.4.2024 on vapana yksi sähköauton latauspaikka ja lämmitystolppapaikkoja on vapaana useampikin. Autotallit erillisinä osakkeina.
Utförda renoveringar
A-taloon tehdyt korjaukset: 2005-2006: Harakantie 6 A (vanha talo) vuosina 2005–2006 tehtyyn remonttiin kuului tärkeimpinä asioina seuraavaa: - Vesi- ja viemäriputket vaihdettiin koko talossa - Kylpyhuoneet ja wc:t purettiin ja rakennettiin uusiksi (vesieristykset jne.), kalusteet uusittiin - Asuinhuoneistojen ikkunat ja parvekeovet vaihdettiin - Parvekelasit laitettiin parvekkeisiin - Parvekkeiden lattiat kunnostettiin ja päällystettiin - Yksiöiden ulko-ovet vaihdettiin - Ilmastointi uusittiin (koneellinen isommissa huoneistoissa, painovoimainen yksiöissä) - Asuinhuoneistojen ja ravintolatilan sähkökaapelit ja johdot uusittiin - Entinen keskusantennijärjestelmä poistettiin ja tilalle otettiin kaapelitelevisio - Vesikatto ja syöksytorvet uusittiin - Lämpöeristystä lisättiin katolle ja julkisivulevyjen alle - Talon yhteissauna purettiin ja rakennettiin uusiksi (löylyhuone ja pesutilat) - Pihanpuoleinen salaojitus uusittiin - Vanhat kellarikomerot purettiin ja rakennettiin uusiksi - Julkisivulaatat uusittiin 2014: A-talon pihanpuoleisten betoniosien ja portaiden kunnostus 2015: Yhteisten piha-alueiden osittainen perusparannus 2018: Ilmanvaihtokanavien puhdistukset, A- talon autotallien edustan maansiirtotyö, porraskäytävän huoneisto-ovet 4 kpl 2019: Raitisilmaventtiilien puhdistus 2022: Poistettiin kurtturuusut ja kunnostettiin pihaa
Kommande renoveringar
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Piha: Selvitetään piha-alueen kunnostustarpeet, piha-aidan jatkorakentaminen kadun puoleisen aidan kunnostus Parvekkeet: Tarkistetaan ja tarvittaessa puhdistetaan B-talon parvekeseinät, selvitetään parvekevuotoja Ikkunat ja ulko-ovet: A- talon autotallien ovien ja ikkunoiden uusinnat, ulkopuitteiden lasituslistojen kunnostukset, ikkunamekanismit ja tiivisteet Katto: Huoltokorjauksia tarvittaessa Lämmitysjärjestelmä: Lämmönsiirtimien uusinta 2025–2027 Vesi- ja viemärijärjestelmä: Viemärihuuhtelu, pohjaviemärit, salaojat, hajuhaitan selvitys ja vanhan öljysäiliön kartoitus siihen liittyen Ilmanvaihto: B- huoneistojen keittiöiden alkuperäiset liesikuvut ja kylpyhuoneiden IV- laitteiston puhaltimet ja kondensaattorit 2023, ilmanvaihtokanavien puhdistus 2026–2028 Sähkö- ja tietojärjestelmä: Huoltokorjauksia tarvittaessa Tutkimukset ja kartoitukset: Kuntoarvion päivitys 2024
Antal affärslokaler
2
Affärslokalernas yta
153,0 m²
Övrigt om husbolaget
Talon A ja B osakkeenomistajat vastaavat vain oman talonsa suoranaisista hoito-, ylläpito ja peruskorjauksista sekä niiden rahoittamiseen otettujen yhtiölainojen takaisinmaksusta. Osakkeenomistajat A ja B talossa vastaavat kuitenkin yhteisesti taloyhtiön yhteisesti hoito- ja ylläpito- sekä kunnostamiskustannuksista esim. isännöinti, jätehuolto, piha- ja katualueiden hoito ja kunnostaminen, tilintarkastus, toimisto jne. Kts. lisätietoja yhtiöjärjestyksen 6 §.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt