Till innehållet

Koskustie 5

Helsinki, Kaarela, Malminkartano

rivitalo 1985 , 2h+k+kph/s+piha (Yj:n muk. 2 h+k+s)

Byggd
1985
Ytarea
62 m²
Skuldfritt pris
185 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan ja harvinaiseen rivitalokaksioon! Tämä päätyasunto sijaitsee rauhallisen päättyvän tien päässä. Alkuperäinen omistaja myy tätä kauttaaltaan kunnostettua kotia, joka on valmis seuraavaa asukasta varten. Asunnossa on tehty merkittäviä remontteja, kuten kylpyhuone ja sauna uudistettu vuonna 2013 ja keittiö koneineen uusittu vuonna 2017 (Ikea). Samalla asennettiin uusi laminaattilattia ja seinät maalattiin. Pohjaratkaisua on parannettu sulkemalla kaksi oviaukkoa, mikä tekee tilasta entistä toimivamman. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa ja tilava, valoisa keittiö. Isot, avarat huoneet tekevät kodista erittäin valoisan, ja kesäisin varjostavat puut pitävät asunnon miellyttävän viileänä ilman, että ne pimentävät tiloja. Piha-alue on suojaisa ja vehreä kesällä, kun puut ovat lehdessä. Takapihalla sijaitseva oma kasvimaa on todellinen helmi, jossa kasvaa muun muassa mansikoita, luumupuu ja raparperia. Asunto vapautuu sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Taloyhtiön sijainti on erinomainen rauhallisen päättyvän tien varrella. Taloyhtiössä ei ole huoltoyhtiötä; talvisin pääväylien auraus hoidetaan ulkopuolisen toimesta, mutta jokainen asukas huolehtii itse oman asuntonsa edustan. Kesällä jokainen vastaa omasta ruohonleikkuustaan, ja yhteisten alueiden hoito hoidetaan kiertävällä talonmiesvuorolla. Kaikille asunnoille riittää autopaikka, jonka voi saada 20€/kk hintaan, lisäksi sähkö veloitetaan kulutuksen mukaan. Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen, eikä kasvimaasta tule erillisiä maksuja – se kuuluu huoneistolle. Asuinalue on hyvin saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla: Malminkartanon juna-asemalle (kehärata) on noin 8 minuutin kävelymatka (650m), ja bussit 59 ja 37 ovat myös saman matkan päässä. Lähellä sijaitsevat myös Malminkartanon kuntoportaat ja hyvät kävelymaastot. Myyrmannin palvelut, kuten kaupat, apteekki ja kirjasto, ovat noin kilometrin kävelymatkan päässä. Konalan S-market on 1,5 km päässä (4 min autolla) ja Kaari kauppakeskus noin 4,5 km päässä (8-10 min autolla). Koulut ja päiväkodit ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja terveysasema on kävellen noin 1 km (autolla 1,9 km, 4 min). Tämä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän rauhallista asumista ja erinomaisia palveluita. Tervetuloa ihastumaan tähän upeaan kokonaisuuteen! Myynti ja yhteydenotot: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21169868
Läge
Koskustie 5, 00410 Helsinki
Typ
rivitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h+k+kph/s+piha (Yj:n muk. 2 h+k+s)
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
62 m²
Total areal
62 m²
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
1985
Färdigställandeår
1985
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
183 371,02 €
Velkaosuus
1 628,98 €
Skuldfritt pris
185 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 983,87 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
463,00 €/kk
Finansieringsvederlag
38,43 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
501,43 €/kk

Muut maksut

Typ av vattenavgift
sisältyy vastikkeeseen
Parkeringsavgift
20,00 €/kk
Mer information om avgifter
Autopaikan sähkö (lataus ja/tai lämmitys maksetaan lisäksi kulutuksen mukaan).

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, oma sopimus, antenni
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
E2013
Ytterligare energiklassinformation
27.6.2014-27.6.2024
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto.
Utsikt
Ihanan vehreät näkymät läpitalon omalle piha-alueelle sekä takapihalle, missä mm. viljelypalsta.
Utförda renoveringar
15.2.2017 Asuinhuoneet, asennetaan laminaatti muovimaton päälle. Keittiö: uusitaan kalusteet ja tasot sekä asennetaan astiapesukone. Liesikupu sekä hana uusitaan. Keittiön muovimaton päälle asennetaan laminaattilattia. Keittiön sekä toinen makuuhuoneen ovista poistetaan ja oviaukko levytetään umpeen. 25.6.2013 WC:n ja saunan remontointi. 31.7.2012 2 kpl lisäavaimia.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
muu
Väggmaterial
Maali, laatta, paneeli.
Golvmaterial
Laminaatti, laatta.
Taktyp
Pulpettikatto
Takmaterial
Peltikate
Takmaterial
Maali, paneeli.
Beskrivning av vardagsrummet
Valoisa olohuone, josta näkymä piha-alueelle
Beskrivning av köket
Moderni 2017 remontoitu keittiö, jossa varusteina allas/hana, astianpesukone, liesituuletin, keraaminen liesitaso, sähköuuni, integroitu mikro, jääkaappi, pakastin, kaapistot ja tasot.
Beskrivning av sovrummet
Tilava makuuhuone, jossa mukavasti kiinteää säilytystilaa.
Beskrivning av badrummet
Tyylikäs 2013 remontoitu kylpyhuone, jossa varusteina peilikaappi, allas/allaskaappi, wc-istuin, bidee-suihku, suihkuverhon tanko, suihku, rättipatteri, seinäkaappi ja pesukoneliitäntä.
Beskrivning av bastun
Kylpyhuoneen yhteydessä 2013 remontoitu tunnelmallinen sauna, jossa myös ikkuna tuomassa valoa sisälle. Varusteina lauteet sekä sähkökiuas.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Häkkivarasto A-asunnon päädyssä olevassa erillisessä rakennuksessa.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
7395 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin Kaupunki
Tomthyra
10 900,00 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2045
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Helsingin kaupunki tai https://kartta.hel.fi/. Malminkartanonhuipun ideasuunnitelma - Suunnitelman kuvaus: Malminkartanossa on käynnistynyt useamman vuoden kestävä hanke, jossa on tarkoitus saada alueelle viihtyisiä julkisia kaupunkitiloja ja uusia asuntoja. Osana uudistustyötä laaditaan Malminkartanonhuipun analyysi ja ideasuunnitelma. Suunnittelualueena ovat huippu eli täyttömäki ja siihen oleellisesti liittyvät reuna-alueet. Työn tavoitteena on laatia vuorovaikutteisen prosessin kautta alueen asukkaiden ja toimijoiden sekä aluetta käyttävien näkemyksiä hyödyntävä yleispiirteinen suunnitelma, jossa määritellään alueen tärkeimmät ajanvietto-, virkistys- ja liikuntateemat sekä parantamiskohteet. Lisätietoja antaa Projektipäällikkö Tero Santaoja, puhelin 310 37155.
Pihan kuvaus
Suojaisa ja vehreä piha-alue, jossa mukavasti tilaa kalusteille sekä grillailulle. Ilmansuunta lounas.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Pihkatie
Disponentens kontaktuppgifter
SKH-Isännöinti Oy / Markku Kulomäki (p. 09 530 8860 / asiakaspalvelu@skh.fi)
Underhåll
asukkaat
Ytterligare information om underhållet
Talvisin pääväylien auraus ulkopuolisen toimesta mutta asunnolle vievät kujat jää jokaisen itse hoidettavaksi (sama jako myös hiekoituksessa). Kesällä samoin ruohon leikkuu jokaisen omalla vastuulla. Kiertävä ns. talonmiesvuoro esim liputusten osalta ja kesällä yhteisten alueiden ruohonleikkuu.
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 3 / Autopistokepaikkoja: 18
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi lämmin autopaikka (yhteensä 18 kpl). Lisäksi yhtiöllä on 3 kpl sähkötolpattomia autopaikkoja, jotka annetaan 2. paikkaa tarvitsevien asukkaiden käyttöön varaamisjärjestyksessä.
Utförda renoveringar
2005 Ovien ja ikkunoiden huoltomaalaus ja kunnostus. 2006 Tontin sadevesijärjestelmien parantaminen. 2008 Patteriverkoston perussäädön suunnittelu + säätömittaukset. 2009 Salaojien huuhtelu ja kaivojen puhdistus. Patteritermostaattien uusinta, verkoston perussäätö, patterien uusinta 2. krs talot, lisätyt sulkuvent. Kaukolämpölaitteiden uusiminen, patteritermostaattien uusinta, verkoston perussäätö. Kaukolämpölaitteiden uusiminen. 2010 Käydään läpi kaikki vuotavat vesikalusteet ja korjataan viat. Peltikattojen huoltomaalauksen suunnittelu, kulkusiltojen kunnostus. 2011 Peltikattojen huoltomaalaus, kulkusiltojen uusinta. Ovilippojen kunnostus, lumiesteet. 2012 Lukituksen uusinta. Jätekatokseen ovi ja lukko: Nykyiseen jätekatokseen asennetaan ovi ja siihen lukko. Vesipostien tarkastus ja kunnostus, samalla sisällä olevien vesipisteiden liitosten tarkastus: Taloyhtiön seinissä useita vesiposteja, joiden kunto syytä tarkistaa ja korjata jos aihetta. 2013 Lumiesteet huoneistojen kohdalle: G,H,I, J ja K, verkkolumieste, sinkitty yhteensä 2970,00 e. 2014 Pihaovien ja karmien kuntotarkastus: Talossa eniten kylmällä ilmalla ongelmia aiheuttaa pihaovista tuleva kylmä ilma. Märkätilojen kuntotarkastus: Yhtiössä tehty edellisen kerran 2004, syytä tehdä uusi. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. 2015 G-asunto. B-asunnon huippuimuri ja liesikupu uusittu: vanha hajonnut. 2016 Kylpyhuoneiden peruskunnostus, 1.vaihe 1.osa ; 2 märkätilaa. L ja R. Vanhojen lämpötolppien kunnostus ja yhden uuden tolpan asennus. Antenni-tv-verkon laitteiston päivitys. 2017 Kylpyhuoneiden peruskunnostus, 1.vaihe 2.osa; 6 märkätilaa. G, J, K, M, N ja P. Huippuimurin uusinta: Asunnot Q, R ja I. 2018 Pohja sekä tonttiviemäreiden sekä sadevesiviemäreiden huuhtelu (mahdollisesti kuvaus) sekä sadevesikaivojen tyhjennys. Pumppaamon ja sisäisen putkiston sekä ohjauskeskuksen uusiminen. 2019 Kattojen katselmointi akuuttikorjaustarpeiden kartoittamista varten. Samalla katselmoidaan myös räystäskourut. lämmönjakokeskuksen tarkastus: Tarkastus ja tarvittavat huoltotoimet. Paisunta-astian huolto ja mutapussin tarkastus/tyhjennys. Julkisivujen maalaus ja pihaovien uusiminen. 2020 Pumppaamon pesu imupesuautolla. Märkätilojen suunnitelman mukainen kuntokartoitus: Asunnot D, F, H, I ja O. Puhaltimien uusinta: Asunnot M ja N. Vesikatot: Kartoituksessa todettujen vikojen akuuttikorjaukset. 2021 Huoneistojen märkätilat (toteutus): Kph- ja saunatilojen peruskunnostus, vaihe 2. (A,B,C,D sekä Q) 2021 Sähköautojen latauspisteet. Salaojien huuhtelu ja kuvaus. Pihavarasto. 2022 Pumppaamon pesu imupesuautolla ja samalla tarkastushuolto (ATP Works). 2023 Piha-alueen viemäreiden painaumien korjaus, sisältää myös salaojien korjauksen. Tulipalon korjaustoimet P,Q ja R asunnot.
Kommande renoveringar
2024 Energiatodistus. Piha-alueen viemäreiden painaumien korjaus Lämmönjakokeskus: Keskuksen tarkastus, paisunta-astian huolto ja mutapussin tarkastus/tyhjennys. Katon huoltotoimet: Irronneiden maalien poistaminen, puhdistaminen ja ruosteen pois hionta ja maalaus ruosteenestomaalilla. A- ja C-talon lapetikkaat uusitaan.(B-talo uusittu aikaisemmin). Kattoluukkujen (6 kpl.) uusinta. 2025 Huoneistoiden märkätilat (toteutus): Kph- ja saunatilojen peruskunnostus, vaihde 3. (H ja O). PTS putkiston kuntotutkimus: sis. käyttö- ja lämmitysveden putkiston tutkimuksen sekä mahd. putkiremontin toteutustapavaihtoehdot. Pohja sekä tonttiviemäreiden sekä sadevesiviemäreiden huuhtelu (mahdollisesti kuvaus) sekä sadevesikaivojen tyhjennys. Myös salaojien kuvaus. 2027 Lämmönjakokeskuksen tarkastus: Tarkastus ja tarvittavat huollot/korjaukset mm. paisunta-astian huolto. 2030 Kaukolämpökeskuksen uusiminen (toteutussuunnittelu, toteutus): Termostaattien ja venttiilien uusiminen sekä verkoston perussäätö. Ajankohta ei tiedossa: Linjasaneeraus (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, toteutus). Katon uusiminen (toteutussuunnittelu, toteutus): Myös kourut ja syöksyt uusitaan. Huoneistojen ilmanvaihdon parantaminen: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö sekä korvausilmaventtiilien lisääminen.
Övrigt om husbolaget
Yhtiön välittämään hallintaan jää 5 erillistä talousrakennusta, joissa irtaimistovarastot ja tekniset tilat yhteiseltä pinta­alaltaan n.96 m2.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Kauppakeskus Myyrmanni noin 1 km. S-market noin 1,5 km. Kauppakeskus Kaari (mm. Prisma) noin 4,5 km. Malminkartanon kuntoportaat noin 700 m. Terveysasema noin 1 km.
Transporter
Bussipysäkki noin 500 m. Juna-asema (kehärata) noin 650 m.
Skolor
Pihkapuiston koulu noin 500 m. Malminkartanon ala-aste noin 1 km.
Daghem
Päiväkoti Kaunokki noin 400 m. Päiväkoti Metsäntähti noin 500 m.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt