Till innehållet

Saimaankatu 3

Helsinki, Alppila

kerrostalo 1942 , Oh-mh+k+kph+et

Byggd
1942
Ytarea
33 m²
Skuldfritt pris
189 000 €

Beskrivning av objektet

YKSIÖ, JOKA TUNTUU MELKEIN KAKSIOLTA. VALOISA JA SIISTINÄ PIDETTY HUONEISTO ISOLLA KEITTIÖLLÄ JA OLOHUONE-MAKUUHUONE-YHDISTELMÄLLÄ SAIMAANPUISTON KALLIOISILLA NÄKYMILLÄ. HISSITALO. PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET LÄHELLÄ. Kauniissa keittiössä on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa ilman ahtauden tunnetta. Sinne mahtuu isokin ruokapöytä. Olohuone-makuuhuone on helppo kalustaa sekä oleskelua, etätyöskentelyä että nukkumista varten. Kylpyhuone on erityisen hyvällä maulla remontoitu vuonna 2021. Säilyltystilaa on myös eteisessä ja taloyhtiön verkkokellarikopissa. Näkymät huoneistosta ovat kauaskantoiset ja vehreät. Taustalla pilkottaa Tripla-ostoskeskus, jonne on lyhyt kävelyetäisyys. Juna-asema ja raitiovaunupysäkki ovat myös lähellä. Tässä kodissa on helppo asua ja viihtyä pitkäänkin. Tervetuloa esittelyyn! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Timo Kettunen Kiinteistönvälittäjä, LKV Puh. 050 445 0998 | timo.kettunen@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Ukkohauentie 11-13B, 02160 Espoo Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21189604
Läge
Saimaankatu 3, 00520 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
Oh-mh+k+kph+et
Antal rum
1 Rum
Boendeytans areal
33 m²
Total areal
33 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 2h Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 33m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu. Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 51 39 standardin mukaisesti.
Antal våningar
4
Antal boendevåningar
4
År av konstruktion
1942
Färdigställandeår
1942
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
heti tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
189 000,00 €
Skuldfritt pris
189 000,00 €
Pris per kvadratmeter
5 727,27 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
264,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
264,00 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
23,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Kukin osakas vastaa oman huoneistonsa käyttösähkön ja kylpyhuoneen lattialämmityssähkön kustannuksista omalla sähkösopimuksellaan. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Yhtiökokous 8.5.2023 pitämässään kokouksessa antoi hallitukselle valtuudet periä kahden kuukauden hoitovastikkeen tai jättää perimättä taloudellisen tilanteen niin salliessa. Ylimääräinen hoitovastike 7,90 €/m2.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, kaapeli-tv, kosteusmittaus tehty
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, kiinteät valaisimet
Köpet omfattar inte
Kirjahylly ja muut irtokalusteet eivät kuulu.
Energiklass
D2018
Ytterligare energiklassinformation
E=137 voimassa 18.4.2033
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö
Utsikt
Näkymät hyvin hoidetulle Saimaanpuistolle päin.
Utförda renoveringar
Taloyhtiö teettänyt keittiö, kylpyhuoneen sekä eteisen osalta kunnostukset valvoen työnsuoritusta.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Saimaanpuistikko on merkattuna tulevaan kaavaan VP/s. Suojeltava puisto, joka on kaupunkikuvallisesti, maisemallisesti, puustoinen tai kulttuurihistoriallisesti arvokas. Puisto on viher- ja ekologisen verkoston jatkuvuuden kannalta merkittävä osa kokonaisuutta. Virkistys- ja viheryhteyden jatkuminen ympäröiville viheralueille tulee olla sujuva, puistoinen ja helposti hahmoteltavissa. HEL 2017-008027 Kaavan nro 12829 Kysy lisätiedot Helsingin kaupungin rakennusvalvonnasta.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
tiili
Taktyp
Harja
Takmaterial
Tiili
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone / makuutila Lattia: lauta Seinät: maalattu/sisustuslevyä
Beskrivning av köket
Jenkki jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, aktiivihiililiesituuletin, välitila kaakeli, työtasot laminaattia, pesukoneliitäntä ja pyykinpesukone, erillinen mikroaaltouuni, kiinteät valaisimet työtason päällä. Ikkunassa sälekaihtimet.
Beskrivning av badrummet
Wc/Kph: Wc-istuin, bidee-suihku, suihku, peilikaappi, käsienpesuallas, allaskaappi ja pyyheliinakuivaustanko. Seinät kaakelia ja lattia laattaa, lattialämmitys. Kylpyhuoneeseen lasiovi.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Taloyhtiössä on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan pesutupa ja varastohuone.
Övriga lokaler
Eteinen: Kaappi ja naulakko. Seinät maalattu ja lattia lautaa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Liukuovikaapisto makuuhuoneessa.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
948 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Helsingin kaupungin rakennusvalvonta puh. 09 310 2611.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Fredriksberg Bostadaktiebolaget
Disponentens kontaktuppgifter
Isännöitsijätoimisto Karhupuiston Isännöinti Oy Isännöitsijä Leena Talvela-Pietikäinen Porthaninkatu 10 00530 HELSINKI
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kiinteistöpalvelu Jokinen Oy Sakarinkatu 4 00530 HELSINKI
Till husbolaget hör
talopesula, vinttikomero, kellarikomero, urheiluvälinevarasto
Utförda renoveringar
Vesikaton kunnostus 1985 Sähkö 1986 Vesi- ja viemärijohdot 1992 Lämmönjakokeskus 1995 Ikkunat 1 998 Hissien uusiminen 2002 Kadunpuolen ulko-ovet kunnostettiin 2004 Pihakalusteet 2007 Vesikaton turvalaitteiden uusiminen 2008 Lämmityskeskus; patteriverkoston ja käyttöveden moottoriventtiilit ja säätölaitteet 2008 Ulko-ovien koodilukitukset 2009 Pihan asfaltointi, pihakivetyksien asennus 2010 Julkisivun rappauskorjaus ja maalaus 2010 Pihan saneeraus 2010 Pihasaneerausta mm. muurin korjaus 2011 Pihan puolen oven karmien uusiminen ja ovien kunnostus 2012 Vedonparantajat 2012 Porraskäytävien, vinttien ja kellareiden automaattivalaistus (Led) ja johdotukset 2015 Pesula; automaattivalaistus ( Led), pesukoneen ja kuivausrummun uusiminen 2016 Käytävän mattojen uusiminen ala-auloihin 2017 Vulcan sähköinen vedenkäsittelylaite 2018 Huoneiston B 27 märkätilan laajennus ja korjaus 2018 Huoneiston A 23 märkätilan ja huoneen keittiönurkan vesivauriokorjaus 2019 Huoneistojen A 1 7, A 20 ja A 8 märkätilan laajennukset ja kunnostukset 2020 Ilmanvaihtokanavien puhdistustyöt 2020 Sokkelin rapautumien korjaus ja maalaus 2020 Huoneiston A 14 märkätilan laajennus ja kunnostus 2020 Huoneiston B 44 märkätilan laajennus ja kunnostus 2021 Huoneiston B 45 märkätilan ja keittiön vesivauriokorjaus sekä B 46 huoneen vesivauriokorjaus 2021 Huoneiston A 1 3 märkätilan vesivauriokorjaus 2021 Huoneiston B 41 märkätilan laajennus ja kunnostus 2022
Kommande renoveringar
Julkisivu: julkisivujen saumakorjaus 2023. Lämmitysjärjestelmä: lämmitysverkoston tasapainotus ja kaukolämpökeskuksen uusiminen 2026-2027. Lukitusjärjestelmä uusiminen 2027.
Övrigt om husbolaget
Helsingin kaupunki kehittää Savonkadun aluetta, joka vaikuttaa taloyhtiön ympäristöön. Asiasta lisätietoa; www.savonkatukehittyy.fi Taloyhtiö on siirretty sähköiseen huoneistotietojärjestelmään 20.10,2023. Osakkaan on haettava omistuksen sähköistä rekisteröintiä kymmenen vuoden kuluessa osakeluettelon siirrosta, jos osakirja on hallussasi, osakekirja on pankissa lainan vakuutena tai osakekirja on kadonnut tai tuhoutunut. Jos huoneisto vaihtaa omistajaa, osakkaan on haettava omistuksen rekisteröintiä kahden kuukauden kuluessa luovutuskirjan allekirjoituksesta tai omistusoikeuden siirtymisestä, jos osakas on saanut osakekirjan kaupalla, osituksessa, lahjana jne. osakeluettelon siirron jälkeen, osakekirjassa on oltava siirtomerkintä tai jos osakas on saanut osakekirjan perintönä tai testamentilla osakeluettelon siirron jälkeen, mukana on oltava alkuperäinen saantoasiakirja.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Triplan kauppakeskus ja useita ruokakauppoja lähellä.
Transporter
Juna- ja raitiovaunuyhteys lähellä. Paikallisbussilinjat. Hyvät pyörätieyhteydet.
Skolor
Alueella tai alueen läheisyydessä useita kouluja.
Daghem
Alueella tai alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt