Till innehållet

Jollaksentie 13

Helsinki, Laajasalo, Jollas

paritalo 1986 , 4-5h, avokeittiö, 2xkph, s, wc, autotalli, piha (Yj:n mukainen 4h+k+skph+wc+askh+var.)

Byggd
1986
Ytarea
118 m²
Skuldfritt pris
449 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa uniikkiin paritaloasuntoon, joka sijaitsee Jollaksentien alkupäässä, erinomaisella ja rauhallisella sijainnilla! Sisääntulokerroksessa huomio kiinnittyy välittömästi korkeaan huonekorkeuteen, luoden avaruudentuntua ja valoisuutta. Tunnelmallinen maisema avautuu suoraan omalle pihalle, luoden rauhallisen ympäristön arjen keskelle. Tämä koti on päivitetty vuonna 2023 uudella keittiöllä, joka yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden. Vaaleat, kauniit materiaalit tekevät keittiöstä paikan, jossa kokkaaminen sujuu vaivatta ja iloiten. Olohuone sijaitsee avokeittiön vieressä, joten seurustelu sujuu myös ruoanlaiton ääressä. Sisääntulokerroksesta löytyy kaksi makuuhuonetta, jonka lisäksi parvi sekä kellarikerroksen tilat luovat mahdollisuuksia isonkin perheen tarpeisiin. Kummankin kerroksen kylpyhuone ja sauna on uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2019, tarjoten raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Asuntoon kuuluu lisäksi autotalli, joka on nykyisellä osakkaalla ollut varastokäytössä. Asunto on osa 20 huoneiston paritaloyhtiötä ja sijaitsee omalla tontilla. Bussipysäkki löytyy vain kivenheiton päästä ja veneilevää hemmottelee vain muutaman minuutin kävelymatka Sarvaston pienvenesatamaan. Lähettyviltä löytyy niin päiväkodit, koulut, ruokakaupat kuin harrastusmahdollisuudet. Laajasalon suosio jatkaa kasvuaan, eikä ihme, täältä löytyy laadukkaan asumisen ja kaupunkielämän palvelut kotinurkilta! Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi: Sinua palvelee Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21299181
Läge
Jollaksentie 13, 00840 Helsinki
Typ
paritalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4-5h, avokeittiö, 2xkph, s, wc, autotalli, piha (Yj:n mukainen 4h+k+skph+wc+askh+var.)
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
118 m²
Övriga utrymmen
7 m²
Total areal
125 m²
Ytterligare information om ytan
Isännöitsijäntodistuksen mukainen pinta-ala 118m2 koostuu sisääntulokerroksen asuinpinta-ala 78m2 ja kellarikerroksen pinta-ala 40m2. Lisäksi huoneistossa parvi noin 7m2 (kaikkiin vastaaviin asuntoihin alun perin jo rakennettu), jota ei ole merkitty isännöitsijäntodistukseen tai yhtiöjärjestykseen. Ostaja on tietoinen, että ennen 1.1.1992 rekisteröityjen asunto-osakeyhtiöiden yhtiöjärjestyksessä ilmoitettu pinta-ala ei perustu nykystandardien mukaiseen mittaukseen ja saattaa olennaisestikin poiketa nykystandardien mukaisesta asuinpinta-ala tiedosta. Tämän vuoksi tämän ikäisessä kohteessa mainittu pinta-ala saattaa poiketa nykyisten standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Nykystandardilla tarkoitetaan SFS 5139 standardin tarkoittamaa asuinpinta-alaa.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1986
Färdigställandeår
1986
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
449 000,00 €
Skuldfritt pris
449 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 805,08 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
377,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
377,60 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
13,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Sähkönkulutus ja vedenkulutus oman käytön mukaan. Nykyisellä perheellä vuoden 2023 sähkönkulutus on ollut kokonaisuudessaan noin 17 000 kWh. Veden ennakkomaksu 13e/kk/hlö, todellinen kulutus mitataan huoneistokohtaisella vesimittarilla, tasaus kerran vuodessa. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 26.9.2023 päätettiin, että ylimääräisiä vastikkeita ei kanneta, vaan otetaan 60.000,- hoitolainaa. Hoitolainalla katetaan myös tarvittavat tutkimus- ja suunnittelukulut sekä parannetaan maksuvalmiutta. Hoitolaina liitetään 2024 aloitettavan peruskorjauksen rahoitukseen.

Ytterligare information om bostaden

Balkongens väderstreck
etelä
I bostaden ingår
parveke, oma sauna, kuntotarkastus tehty, antenni, kosteusmittaus tehty
Parkering
autotalli
Ytterligare energiklassinformation
D2007 Energiatodistus 26.5.2013 on ollut voimassa 25.5.2023 saakka. Energiatodistus on vanhentunut ja yhtiön tulee teettää uusi energiatodistus.
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Hyvä/tyydyttävä. Asuntoa on pidetty hyvänä ja remontoitu kattavasti viime vuosina. Normaalia elämisen kulumista pinnoissa voi kuitenkin olla paikka paikoin.
Värmesystem
sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu
Eldstad
takkavaraus, hormi olemassa
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Utsikt
Viehättävät näkymät omalle, suojaisalle piha-alueelle sekä taloyhtiön piha-alueelle.
Utförda renoveringar
Keittiöremontti ja ilmalämpöpumpun asennus 2023. Kellariremontti / taloyhtiön toimesta kosteusvauriokorjaus alakerrassa raportti saatavilla välittäjältä, sekä kellarikerroksen pintaremontti 2023. Saunaosaston ja kylpyhuoneiden peruskorjaus 2019.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Julkisivun laaja huolto ja ikkunoiden uusinta sekä salaojien uusinta suunnitteilla vuodelle 2024. Isännöitsijältä saadun tiedon mukaan, ylimääräinen yhtiökokous remontin laajuudesta tullaan pitämään lähiaikoina, tarkkaa ajankohtaa ei vielä ole tiedossa. Ylimääräinen yhtiökokous tulee päättämään 4.3.2024 remonttien laajuudesta. Kokonaisuuden kustannusarvio tällä hetkellä 687,-/asuin m2 ja uuden pääomavastikkeen määrä 4,58/m2/kk.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
muu
Väggmaterial
pääosin maali, kph:eet laatta, sauna puupaneeli.
Golvmaterial
pääosin laminaatti, kph:eet ja sauna kaakeli.
Taktyp
Harja/pulpetti/tasa
Beskrivning av vardagsrummet
Avara ja valoisa olohuone, jossa harjakattoon asti ulottuva huonekorkeus sekä viehättävät näkymät omalle piha-alueelle.
Beskrivning av köket
Todella kaunis, Ikean vaalea avokeittiö on uusittu vuonna 2023. Varusteluna: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone, liesi integroidulla liesituulettimella, erillisuuni ja mikro, aamiaiskaappi liiketunnistinvalolla. Kaikki kodinkoneet pl. jääkaappi-pakastin uusittu keittiöremontin yhteydessä.
Beskrivning av sovrummet
Sisääntulokerroksessa kaksi makuuhuonetta, jonka lisäksi nykyisellä perheellä on ollut makuuhuone sekä työhuone käytössä kellarikerroksen huone sekä parvi. Kellarikerroksen huone jätetty 2023 vuoden remontissa avoimeksi, eli väliseinän rakentamalla, siitä saisi erillisen huoneen.
Beskrivning av badrummet
Asunnossa kaksi mukavan kokoista kylpyhuonetta, jotka kummatkin on uusittu vuonna 2019. Sisääntulokerroksen kylpyhuoneessa varusteluna amme, iso peili, käsienpesuallas ja allaslaatikostot, wc-istuin. Kellarikerroksessa kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varusteluna: sadesuihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.
Beskrivning av toaletten
Kellarikerroksessa erillinen wc.
Beskrivning av bastun
Kaunis sauna, joka on uusittu 2019 kylpyhuone remontin yhteydessä. Sähkökiuas.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Asunnossa on runsaasti säilytystilaa kellarikerroksessa, jossa iso varastotila. Lisäksi asunnolle kuuluu autotalli.
Övriga lokaler
Vuonna 2023 korjatussa kellarikerroksessa runsaasti avointa säilytystilaa sekä varasto. Lisäksi huoneistossa vaatehuone ja kaapistoja.
Muuta kauppaan kuuluvaa
ilmalämpöpumppu

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
8161 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia sekä alueen kehittämissuunnitelmia; Laajasalon renesanssi ja Jollaksen suunnitteluperiaatteet. Lähialueella kaavamuutoksena Sarvaston alue, Jollas länsiosan täydennysrakentaminen, Jollaksen ja Hevossalmen suojeltavat pientalot. Tutustu alueen kaavoitukseen tai kysy lisää välittäjältä; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel. / Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.
Pihan kuvaus
Etelänsuuntainen piha-alue on suojaisa ja vehreä. Pihalla on terassin lisäksi nurmea sekä kasvillisuutta.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Vanha Sotilastie 16
Disponentens kontaktuppgifter
Taloyhtiöpalvelut-Onnistutaan Ky / Joel Karvinen info@onnistutaan.fi
Underhåll
asukkaat
Ytterligare information om underhållet
Asukkaat hoitavat itse kiinteistönhoidon, talvikiinteistönhoidossa / lumenluonnissa apuna ulkoistettu yritys.
Utförda renoveringar
2016: Talojen 6-12 vesikattojen uusinta 2014: Kolmen asunnon (N, P, S) terassiparvekkeiden peruskorjaus 2011: Piha-asfaltoinninuusiminen 2010: Talojen 3, 4 ja 5 (A-F) vesikattojen uusinta 2006: Sokkeleiden ja betonipintojen korjaukset 2005: Lämminvesivaraajat pääosin uusittu kaikki yhtä aikaa noin vuonna 2005
Kommande renoveringar
Julkisivun laaja huolto ja ikkunoiden uusinta suunnitteilla vuodelle 2024 Salaojien uusinta 2024
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiössä varastotilat sekä leikkipiha. Keskusantenni, ilmalämpöpumppujen hankinta edellyttää hallituksen lupaa.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Jollaksentie 13 sijaitsee upealla paikalla Laajasalon merellisissä maisemissa. Lähettyviltä löytyy erinomaiset peruspalvelut, koulut, päiväkodit sekä kauppakeskus Saari (n. 1,5km) monipuolisin liikkeineen (S-market, K-market, Apteekki, Alko, useita ravintoloita, kahvila ym.). Laajasalossa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja ulkoilu- ja liikuntaharrastuksia löytyy moneen makuun. Satamakahvila Messi tarjoaa lähettyvillä lounasta ja vesiurheiluaktiviteetteja, jonka lisäksi lähistöllä on lyömättömät ulkoilualueet. Aittasaaresta löytyy Golf kenttä, Laajasalon urheilupuisto tenniskenttineen sijaitsee vain noin 1km päässä sekä Laajasalon naisvoimistelijat tarjoaa liikuntatunteja ja ulkoliikuntaa monessa muodossa. Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä rantasaunapalveluita kuten Villa Furuvik, Villa Wuorio ja Karjalaisten kesäkoti. Laajasalon kirjasto sijaitsee kauppakeskus Saaressa, jossa myös Fitness 24 kuntosali palvelut. Lähikauppa Alepa Jollas (n. 690m). Laajasalon terveysasema, hammashoitola ja neuvola n. 1,5km
Transporter
Bussiyhteys nro. 85 (n. 250m), nro 86 (n. 300m), nro. 84 (n. 550m) vie Herttoniemen metroasemalle noin vartissa. Alueella myös kaupunkipyöriä ja hyvät liikenneyhteydet omalla autolla. Raitiovaunuyhteys Laajasalosta kantakaupunkiin, on suunniteltu valmistuvan vuonna 2027. Lähin raitiovaunupysäkki tulee sijaitsemaan noin 1km päässä.
Skolor
Laajasalon peruskoulu n. 1,5km, Poikkilaakson ala-aste n. 1,9km. Santahaminan ala-aste 2,2km.
Daghem
Alueella useita päiväkoteja. mm. luomupäiväkoti Kirsikka, Päiväkoti Puuskakulma, Pk Yliskylä, Ilomäki, Ryhmäperhepäiväkoti Poni, pk Tahvonlahti. Laajasalosta löytyy ruotsinkielinen päiväkoti Daghemmet Pilten ja Kruunuvuorenrannan puolelle suunnitellaan Ruotsinkielistä peruskoulua. Herttoniemestä löytyvät lähimmät englanninkieliset päiväkodit. . Lähin vuoropäivähoitoa tarjoava päiväkoti on Tuorinniemen pk n. 3km päässä.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt