Till innehållet

Kivalterintie 22

Helsinki, Oulunkylä, Patola

kerrostalo 1955 , 2h+k+et+kph+las. parv (Yj:n muk. 2h+kk)

Byggd
1955
Ytarea
50 m²
Skuldfritt pris
219 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kerrostalokaksioon, joka sijaitsee keskeisellä ja vehreällä paikalla raitiovaunureitin varrella! Tämä koti tarjoaa erinomaisen yhdistelmän modernia mukavuutta ja luonnon läheisyyttä. Asuntoa on remontoitu laajalta säilyttäen aikakaudelle ominaisen tyylin. Tämä mahdollistaa mukavan asumisen heti muuttopäivästä lähtien, ilman remonttihuolia. Tilava parveke tarjoaa upeat puitteet rentoutumiselle ja vaikkapa aamukahvien nauttimiselle. Parveke on kuin luotu viihtyisäksi kesäkeitaaksi, jossa voi nauttia ulkoilmasta omassa rauhassa. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja siitä löytyy hissi, joka lisää asumismukavuutta kivasti. Yhtiössä on tehty merkittäviä remontteja ja parannuksia, joiden ansiosta rakennuksen energiatehokkuutta ja ekologisuutta on tuotu nykyaikaan. Nämä toimenpiteet tuovat säästöjä asukkaille ja parantavat asumismukavuutta niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Auton omistajia ilahduttaa varmasti tieto taloyhtiön sähköauton latausmahdollisuudesta. Tämä ominaisuus on suuri etu, erityisesti nykypäivänä, kun yhä useammat harkitsevat sähköauton hankintaa. Sijainti Raide-Jokerin varrella on mitä mainioin. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset, mikä tekee liikkumisesta vaivatonta ja nopeaa. Alueelta löytyy kattavat palvelut, joten arjen asiointi sujuu helposti. Lisäksi läheiset urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet tarjoavat loistavat puitteet aktiiviselle elämäntavalle. Voit nauttia luonnosta ja ulkoilusta vain muutaman askeleen päässä kotioveltasi. Tämä kerrostalokaksio tarjoaa kaiken tarpeellisen mukavaan ja helppoon asumiseen. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän upeaan kotiin! Yhteydenotot ja tiedustelut: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21409541
Läge
Kivalterintie 22, 00640 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h+k+et+kph+las. parv (Yj:n muk. 2h+kk)
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
50 m²
Total areal
50 m²
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
4
År av konstruktion
1955
Färdigställandeår
1955
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
219 000,00 €
Skuldfritt pris
219 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 380,00 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
250,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
250,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Hallitukselle myönnetään valtuudet periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Myönnetään hallitukselle valtuudet periä yhden kuukauden ylimääräinen pääomavastike tai pääomavastikkeet tarkistamiseen tarvittaessa koron muuttuessa talousarvioesityksen mukaisesta noteerauksesta.

Muut maksut

Vattenavgift
33,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
15,00 €/kk
Bastuavgift
15,00 €/kk
Mer information om avgifter
Autotalli iso 120 e / keskikoko 100 e / pieni 90 e/kk. Saunamaksu kertavuorosta 4 e / kerta.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, kaapeli-tv, oma sopimus
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
C2018
Ytterligare energiklassinformation
6.3.2024-6.3.2034
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto.
Utsikt
Rauhalliset näkymät länteen/luoteeseen.
Utförda renoveringar
2.10.2022: Alkuperäisen vaatehuoneen remontointi (suurennettu oviaukko, seinien maalaus, lattian ja muovimaton poisto, laatoituksen asentaminen tilalle, valokatkaisijan johto poistettu, kattolamppu poistettu). 22.07.2019 : Keittiöremontti ja keittiön lattiamateriaalin muutos 10/2018.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Väggmaterial
Maali, kaakeli, levy.
Golvmaterial
Laminaatti, laatta.
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Takmaterial
Maali, paneeli.
Beskrivning av vardagsrummet
Tilava olohuone, jossa hyvin tilaa niin olohuoneen kalusteille kuin myös isolle ruokapöydälle.
Beskrivning av köket
Kaunis vuonna 2019 remontoitu keittiö, jossa varusteina induktioliesitaso, sähköuuni, liesituuletin, allas, hana, astianpesukone, kaapistot ja tasot.
Beskrivning av sovrummet
Tunnelmallinen makuuhuone, josta käynti parvekkeelle sekä kivasti kiinteää säilytystilaa.
Beskrivning av badrummet
Siisti 2006 putkiremontin yhteydessä peruskorjattu kylpyhuone, jossa varusteina kuivauspatteri, wc-istuin, peilikaappi, allas/allaskaappi, hana, bidee-suihku, suihkuverhon tanko ja pesukoneliitäntä.
Beskrivning av bastun
Taloyhtiössä viihtyisät saunatilat, jotka peruskorjattu 2006.
Övriga lokaler
Käytännölliseksi muokattu eteinen, johon saatu hyvin lisätilaa avaamalla vaatehuone yhtenäiseksi osaksi eteistä. Hyvin säilytystilaa mm. ulkovaatteille ja kengille.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
10716 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin Kaupunki
Tomthyra
121 730,00 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2070
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Oulunkylä, Oulunkylän keskustakorttelit - Suunnitelman kuvaus: Oulunkylän keskustaa uudistetaan. Tavoitteena on kehittää Oulunkylän keskustasta viihtyisä, monipuolinen ja vetovoimainen kaupunginosakeskus, jossa on helppo liikkua. Suunnitelmissa on asuntoja, liiketilaa katutasoon sekä uusi perhe- ja hyvinvointikeskus radan varteen. Alueen kirjastolle, nuorisotilalle ja työväenopistolle suunnitellaan uudet tilat. Lisäksi vanha asema on tarkoitus suojella. Lisätietoja antaa Sari Ollila, arkkitehti, p. (09) 310 37373. Oulunkylän keskustan kokonaistarkastelu - Suunnitelman kuvaus: Oulunkylän keskustaa kehitetään nykyistä tiiviimmäksi ja vetovoimaisemmaksi kaupunginosakeskukseksi. Oulunkylässä on tulevaisuudessa entistä sujuvampaa asioida ja liikkua ja siellä on uusia mahdollisuuksia asua lähellä monipuolisia palveluja. Oulunkylän keskustasta tehtiin kolme erilaista kaupunkimallia. Mallien tarkoituksena oli käynnistää keskustelu Oulunkylän tulevaisuudesta. Ideamalleja oli mahdollisuus tutkia ja kommentoida vuoden 2017 loppuun asti. Palvelussa pyydettiin pohtimaan katuympäristöä, kulkureittejä, toria ja näkymiä. Kommentit on koottu, ja niitä hyödynnetään asemakaavatöissä. Lisätietoja antaa Arkkitehti Sari Ruotsalainen, puhelin 310 37373. Oulunkylä, Oulunkyläntien ympäristö - Suunnitelman kuvaus: Oulunkyläntien varteen suunnitellaan uusia asuntoja. Lisätietoja antaa Arkkitehti Leena Holmila, p. (09) 310 42111. Lisätietoja hankkeesta: Asia palautettiin uudelleen valmisteltavaksi. Oulunkylä, Jokiniementie 31 - Suunnitelman kuvaus: Jokiniementielle suunnitellaan uutta asuinkerrostaloa olemassa olevan rivitalon tilalle. Lisätietoja antaa Arkkitehti Leena Holmila, p. (09) 310 42 111.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Uusi Pajamäki
Disponentens kontaktuppgifter
Isännöinti Luotsi Oy / Mia Alatalo (p. 010 207 5300 tai mia.alatalo@isannointiluotsi.fi).
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kiinteistöhuolto: Kiinteistöhuolto MAK Oy (osa Tapiolan Lämpö-konsernia). Siivous: M.C. Clean Mirror Oy.
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 44
Husbolagets garage
11
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Yhtiön hallinnassa on 11 autotallia sekä 44 autopaikkaa, joissa sähköpistoketolpat varustettuna hybridi- ja sähköautojen latausmahdollisuudella. Taloyhtiössä käytössä prioriteettijärjestelmä: 1. Osakas/vuokralainen (talossa asuva), 2. Osakas (asuu muualla), 3. Osakas/vuok. toinen paikka, 4. Ulkopuolinen. Autopaikan sähkönkulutus veloitetaan mittauksen mukaisesti (valtuutetaan tarkistamaan ja muuttamaan sähkön hintaa tarvittaessa). 31.5.2024: Kaikki autopaikat varattuja. Pihapaikoille ei ole jonoa, mutta autotalleihin on kymmenkunta jonottajaa.
Utförda renoveringar
- parvekkeet ja julkisivut kunnostettu 1996 - kaukolämpölaitteet ja pihojen asfaltointi uusittu, yleisten tilojen ja huoneistojen lukot uusittu, porrashuoneiden yläikkunat uusittu 1998 (F-H) ja 1999 (A-E) - jätekatoksen rakentaminen 2000 - Bauer-vedenkäsittelylaitteiden asennus lämmitysverkkoon 2001 - sähköisen runkoverkon uusinta 2002 - molempien talojen Mestarintien puoleisten päätyjen rappaus- ja maalauskorjaukset 2003 - antenniverkon uusinta TÄHTI 800 tasolle 2004 - antenniverkon digitalisointi satelliittiantennin kautta välitettävien kanavien osalta sekä antennivahvistimien uusinta, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta sekä parvekeseinien lisäeristys, - vesijohtojen ja viemäreiden uusinta ja kylpyhuoneiden peruskorjaus vuosina, ilmanvaihdon muuttaminen koneelliseksi poistoilmajärjestelmäksi vuonna 2005 - 2006 - talopesulan ja saunaosaston peruskorjaus 2006 - vesikaton kunnostus ja maalaus sekä kattoturvatuotteiden asennus ja vaakakourujen pinnoi-tus Ikikourumenetelmällä, huoneistojen sekä yleisten tilojen lukkojen sarjoitus ja keskusdigisovittimen hankinta 2007 - Bauer vedenkäsittelylaitteiden asennus käyttövesiverkkoon 2008 - jälkiasennushissien rakentaminen 2009-2010 - huoneistojen lämpövuotokorjaukset (julkisivujen rakenteellisten vuotojen korjaaminen), ulko-ovien uusinta jälkiasennushissien rakentamisen yhteydessä, porrashuoneiden maalaus ja akustiikkalevyjen asentaminen jälkiasennushissien rakentamisen yhteydessä 2010 - rakennusten yläpohjien lisäeristys lisäämällä reuna-alueille selluvillaa, vesikattojen osittainen korjaus (kiireelliset korjaukset) 2011 - vesikaton ja yläpohjan välisen ullakkotilan tuuletuksen parantaminen lisäämällä vesikatolle ali-painetuulettimia 2012 - rakennusten päätyrappausten uusinta eristeineen 2014 - vesikattojen uusinta 2017 - vesikattojen maalaus, pihasaneeraus, joka sisälsi salaojien uusinnan, sokkeleiden vedeneristyksen, kattovesille rakennetun sadevesiviemäröinnin ja pelastusteiden rakentamisen molemmille puolille rakennusta, uusien autopaikkojen rakentaminen yhtiön molemmille tonteille varustettuna hybridi- ja sähkö-autojen latausmahdollisuudella, lämmönjakohuoneen kuivatuskorjaus 2021 - Antenniverkon uusinta tähti 1000 verkoksi 2022 - Lukituksen uusiminen, iLog, autotallien lataus- ja mittarointijärjestelmän sekä palovaroitinjärjestelmän toteutus 2023 - Poistoilman lämmöntalteenottolaitteiston ja aurinkovoimalan toteutus 2023-2024 - Ikkunoiden sekä parvekeovien huolto ja tiivistys 2024
Kommande renoveringar
2023: Poistoilmalämpöpumppujärjestelmän toteutus, jossa mukana aurinkopaneelit. Autotallien mittarointi ja palovaroittimet. Kaukolämpölaitteiden uusinta. Ikkunoiden sekä parvekeovien huolto ja tiivistys Lukituksen uusiminen. 2023-2024: Julkisivujen valkoisten sokkelipintojen sekä parvekepieliseinien korjaus. Parvekkeiden betoninen kaiderakenteiden yläpinnoissa havaittujen pinnoitevaurioiden korjaaminen (parvekelasittomissa asunnoissa). Kunnossapitotarveselvitys 2024: Huoneistokohtaisen vesimittausjärjestelmän suunnittelu ja toteutus, julkisivujen valkoisten sokkelipintojen sekä parvekepieliseinien korjaus/toimenpiteet kuntotutkimuksen mukaisesti, parvekkeiden betoninen kaiderakenteiden yläpinnoissa havaittujen pinnoitevaurioiden korjaaminen (parvekelasittomissa asunnoissa) 2024-2025. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätötyö 2028.
Övrigt om husbolaget
Sauna, pesutupa, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, askarteluhuone, kellarikomerot. Yhtiön välittömään hallintaan jäävät 11 kpl autotalleja yhteensä 245,5 m2 sekä 2 kpl saunaosastoja, talopesula, urheiluvälinevarastot, kellarin irtaimistokomerot ja lastenvaunuvarastot.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Lähikauppana toimii kätevästi K-Market Pikkupekka, johon matkaa noin 450 m. S-market Oulunkylä palvelee noin 650 m päässä ja laajemman valikoima K-Supermarket Mustapekka löytyy noin 1,3 km päässä. Oulunkylän Urheilupuisto noin 650 m.
Transporter
Bussipysäkki noin 100 m. Raitiovaunupysäkki noin 200 m. Juna-asema (Oulunkylä) 1 km ja (Käpylä) 2 km.
Skolor
Oulunkylän ala-aste noin 400 m. Oulunkylän yhteiskoulu noin 1 km.
Daghem
Päiväkoti Oulunkylä noin 100 m. Päiväkoti Majava noin 600 m.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt