Till innehållet

Saaristolaivastonkatu 4

Helsinki, Kruunuvuorenranta

kerrostalo 2021 , 2h, avokeittiö, kph, et, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 2H+KT)

Byggd
2021
Ytarea
47.5 m²
Skuldfritt pris
345 000 €

Beskrivning av objektet

Todella kaunis ja harmoninen ylimmän kerroksen asunto huippusijainnilla Kruunuvuorenrannassa. Vuonna 2027, kun Kruunusillat yhdistää Kruunuvuorenrannan osaksi kantakaupunkia, tulee tämän asunnon omistaja elämään paraatipaikalla raitiovaunun läheisyydessä, lähes merenrannalla upeasti rakennetussa ympäristössä. Nyt myynnissä olevan huoneiston pintamateriaalit on valittu siten, että ne kestävät aikaa ja hivelevät silmää vuosia eteenpäin! Nykyaikainen talotekniikka koko huoneistoon ulottuvasta lattialämmityksestä koneellisen ilmanvaihtoon sopivat asukkaalle, joka haluaa asumiselta nykyaikaista asumismukavuutta. Kompakteista neliöistä huolimatta asunto on todella toimivapohjainen ja sopii hyvin myös pariskunnalle. Oleskelutila on valoisa ja sen ääressä on ihana istua niin ystävien kuin rakkaiden kanssa saarekkeellisessa keittiössä ruokaa laittaen tai leffailtoja viettäen. Ikkunat sijaitsevat taloyhtiön sisäpihan puolella, joten katujen äänet ja pöly eivät täällä häiritse. Taloyhtiö on lunastanut tontin omaksi, mikä tuo vakautta taloyhtiön kustannuksiin sekä arvonnousupotentiaalia asunnoille. Nykyinen osakas maksaa tontin osuutta takaisin rahoitusvastikkeena, mutta mikäli haluat, voit maksaa velkaosuuden taloyhtiölle suoraan kaupanteon yhteydessä jolloin jäljelle jää edullinen hoitovastike 188,58 euroa (3,97€/m2)! Tervetuloa tutustumaan! Asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi. Sinua palvelee: Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21483051
Läge
Saaristolaivastonkatu 4, 00590 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h, avokeittiö, kph, et, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 2H+KT)
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
47.5 m²
Total areal
47.5 m²
Antal våningar
5
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
2021
Färdigställandeår
2021
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
283 372,43 €
Velkaosuus
61 627,57 €
Skuldfritt pris
345 000,00 €
Pris per kvadratmeter
7 263,16 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
188,58 €/kk
Finansieringsvederlag
522,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
711,08 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Hoitovastike 1.7.2024 alkaen 4,50e/m2 (oli 3.97e/m2/kk). Hallitus on arvioinut, että syksyllä 2024 kerätään ylimääräinen hoitovastike.

Muut maksut

Vattenavgift
25,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Asuntoa koskee taloyhtiön velkaosuus (tontin lunastus) 61 627,57 e / 29.2.2024. Nykyinen osakas maksaa velkaosuutta takaisin rahoitusvastikkeena 522,50 euroa kuukaudessa (1.7.2024 alkaen 441,75e/kuukaudessa). Mikäli velkaosuuden maksaa pois, rahoitusvastike poistuu ja kuukausittain jää maksettavaksi hoitovastike. Pankki ottaa vastaan ylimääräisiä lyhennyksiä tällä hetkellä ilman kulua. Kirjanpitäjälle ilmoitettava kirjallisesti halukkuudesta lyhentää lainaosuutta vähintään 3 viikkoa ennen haluttua ajankohtaa. Isännöitsijätoimisto veloittaa lainaosuuslaskelman laatimisesta hinnastonsa mukaan 65 euroa. Vesimaksu 25 €/hlö/kk on ennakkoa, tasaus tehdään hallituksen määrääminä aikoina. Autopaikkavuokra 125 €/kk Saunamaksu 5€/h. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito-/rahoitusvastike tai olla perimättä enintään kahden kuukauden hoito-/rahoitusvastiketta.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
etelä
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energiklass
B2018
Ytterligare energiklassinformation
Yhtiössä teetetty energiatodistus rakennuslupaa haettaessa energialuokka B2018, käyttöönoton jälkeen ei ole tehty lain edellyttämää päivitettyä energiatodistusta.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen LTO
Utsikt
Rauhoittavat näkymät taloyhtiön viehättävälle sisäpihalle etelän suuntaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Väggmaterial
Seinät pääosin maalatut, kylpyhuoneessa seinät kaakelia.
Golvmaterial
Lattiat pääosin tammi parkettia, kylpyhuoneessa laattalattia.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Bitumihuopa
Beskrivning av vardagsrummet
Tunnelmallinen oleskelutila, josta näkymät rauhalliselle sisäpihalle. Olohuoneesta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Beskrivning av köket
Todella kaunis avokeittiö niemekkeellä. Varusteluna: Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, astianpesukone, liesituuletin / hormi.
Beskrivning av sovrummet
Mukavan kokoinen makuuhuone, jossa hyvin säilytystilaa ja tilaa tarpeeksi myös työpisteelle.
Beskrivning av badrummet
Tyylikäs ja tilava kylpyhuone, jossa varusteluna: suihku, suihkuseinä, allaskaappi, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, wc-istuin.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1339 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Asemakaava. Kruunuvuorenrannan ja Laajasalon alueella on useita merkittäviä kaavahankkeita meneillään. Tutustu kaavoitukseen ja tarvittaessa kysy kaavoituksesta tai välittäjältä lisätietoja. Helsingin kaupunki p. 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/# Laajasalo, Kruunuvuorenranta, Stansvikinkallion itäosa lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441. Kruunuvuorenranta, Kultakruununkaari, Haakoninlahdenpuisto lisätietoja antaa: Suvi Huttunen, arkkitehti, p: (09) 310 37335.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välke
Disponentens kontaktuppgifter
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Tedi Herlin p. 020 748 0212, tedi.herlin@kiinteistotahkola.fi
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kotikatu Laajasalo
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, lastenvaunuvarasto
Husbolagets garageplatser
28
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
28 kpl autohallipaikkoja ja 2 kpl moottoripyöräpaikkoja omina osakkeina.
Utförda renoveringar
Taloyhtiö on uusi ja yhtiössä suoritetaan vain normaaleita huoltotoimenpiteitä sekä vastuukorjauksia.
Kommande renoveringar
2024-2027: Taloyhtiö on nuori ja yhtiössä suoritetaan vain normaaleita huoltotoimenpiteitä.
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiössä on nykyaikaiset yhteiset tilat osakkaiden yhteiskäytössä. Urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone sekä väestönsuoja. Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Pilkkeen B-portaan 6. kerroksessa sijaitseva kerhotila/talosauna ja Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välkkeen 2. kerroksessa sijaitseva talosauna ovat em. yhtiöiden yhteisessä käytössä. Yhtiö on solminut yhteisjärjestelysopimuksen ja rasitesopimuksen. Tästä tarkemmin yhtiöjärjestyksen kohdasta "Koko yhtiötä koskeva lisätieto".Yhtiössä 5 kpl varastoja omina osakkeina. Kruunuvuorenrannassa asuvana osakkaana olet oikeutettu käyttämään myös alueen yhteiskäyttötiloja, kuten kuntosalia, verstasta sekä juhlatiloja veloituksetta.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Kruunuvuorenrannassa asut luonnon ympäröimänä, mutta lähellä palveluja. Loistavat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet, merellisyys ja valotaide luovat alueelle oman tunnelmansa. Bussiyhteys Herttoniemen metroasemalle lähtee läheltä ja HSL:n lautta Helsingin keskustaan kulkee n. 400 m päästä ja vie sinut kantakaupunkiin kahdessakymmenessä minuutissa. Kruunusiltojen valmistuttua pikaraitiotie ja kevyenliikenteen väylä yhdistää alueen keskustaan vuodesta 2027 alkaen. K-market n. 400 m. Alepa n. 1,7 km. Kruunu Pizzeria n. 170 m. Kruunuvuorenrannan liikuntapuisto n. 550m. Kauppakeskus Saari ja Yliskylän kattavat palvelut n. 3km.
Ytterligare information om tjänsterna
Laajasalon Kruunuvuorenranta on ainutlaatuinen yhdistelmä merellistä saaristoluontoa ja korkeatasoista urbaania arkkitehtuuria. Kruunuvuorenranta rakennetaan Kruunuvuorenselälle, vastapäätä kantakaupunkia. Vuoden 2030 alkupuolelle mennessä Kruunuvuorenrantaan rakennetaan koti 13 500 asukkaalle ja sinne syntyy noin 800 työpaikkaa. Kaikkialta Kruunuvuorenrannasta on korkeintaan muutaman sadan metrin matka merenrantaa kiertäville ulkoilureiteille tai luontopoluille.
Köranvisning
Sisäänkäynti rappuun on Pojamankatu 16 C ovesta.
Transporter
Kruunuvuorenrannasta on hyvät yhteydet Herttoniemen metroasemalle bussilla sekä kantakaupunkiin HSL:n lautalla vain 20 minuutin matka. Lauttaliikenteen on tarkoitus jatkua Kruunusiltojen valmistumiseen asti ja lautta kulkee vuoden ympäri. Kruunusillat-raitiotie yhdistää alueen osaksi kantakaupunkia vuonna 2027.
Skolor
Kruunuvuorenrannan peruskoulu n. 400m, Tahvonlahden ala-asteen koulu n. 1,6 km. Helsingfors stad Brändö gymnasium n. 7 km.
Daghem
Hopealaakson päiväkoti n. 500 m, pk Tahvonlahti n. 1,8 km, Daghemmet Pilten n. 3,5km.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt