Till innehållet

Nuolialantie 7

Tampere, Härmälä

omakotitalo 1929 , 3mh, oh, k, wc, khh, ph, s, kuisti, työ/ varastotilaa

Byggd
1929
Ytarea
128 m²
Skuldfritt pris
229 000 €

Beskrivning av objektet

KATTAVIA PERUSKORJAUKSIA LÄPIKÄYNYT HIRSIRUNKOINEN KOHTA 100- VUOTIAS KAUNOTAR _____________________________________________________________________________________________________ Tervetuloa tutustumaan tähän idyllisen viehättävään, vuonna 1929 rakennettuun hirsirunkoiseen omakotitaloon! Kiinteistö on vuosikymmenten saatossa läpikäynyt useita peruskorjauksia jotka ovat kohdanneet niin vesikattoa, ikkunoita kuin sähköjärjestelmääkin. Julkisivuvuorauksen uusimisen yhteydessä alahirsiä on vaihdettu ja tuulensuojalevyt lisätty. Toki tekemistä riittää vieläkin, sinä päätät jatkosta. Menneisyyden tunnelmallinen hengitys kulkee läpi talon viehättävissä yksityiskohdissa. Alkuperäiset lautalattiat on kunnostettu, olohuoneen massiivihirret otettu rouheasti esiin ja päämakuuhuoneen raakalautapinnat luovat mielenkiintoista kontrastia. Herkullisen sävyiset tapettivalinnat yhdistettynä vaaleisiin puupintoihin aikaansaavat raikkaan kodikkaan ilmapiirin johon ei voi kuin ihastua! Kellarikerroksessa saunaosaston ja kodinhoitohuonetilan lisäksi runsaasti varasto/ työtilaa jota olet ehkä kaivannut. Laajalla 1215 m²:n vuokratontilla tulevat kukkimaan neljä omenapuuta, kirsikkapuu ja kolme kriikunapuuta ja karviais-, vadelma- ja herkukkapensaista talletat jokavuotuisen sadon pakkaseen. Tontin vuokrasopimus on uusittu Tampereen kaupungin kanssa vuoteen 2069 saakka. Erillisessä talousrakennuksessa odottaa remonttia perinteikkäät sauna ja vilpola, joten kiinteistö on unelma sinulle, joka arvostat menneen ajan tunnelmaa! Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin! Kotisi hinta-arviot ja kilpailukykyiset välitystarjoukset yli 20 vuoden asuntokauppakokemuksella: Susanna Manninen Laillistettu kiinteistönvälittäjä 041 528 5023 susanna.manninen@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21491404
Läge
Nuolialantie 7, 33900 Tampere
Typ
omakotitalo
Lägenhetsbeskrivning
3mh, oh, k, wc, khh, ph, s, kuisti, työ/ varastotilaa
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
128 m²
Övriga utrymmen
70 m²
Total areal
198 m²
Ytterligare information om ytan
Energiatodistuksessa mitattu pinta-ala 128 m2. Talon ulkomitat n. 8 x 9 m.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1929
Färdigställandeår
1929
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
2 kk kaupanteosta

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
229 000,00 €
Skuldfritt pris
229 000,00 €
Pris per kvadratmeter
1 789,06 €/m²

Muut maksut

Fastighetsskatt
186,19 €
Mer information om avgifter
Hulevesimaksu 73,74 €/v (vuonna 2023). Talous- ja jätevesi palveluntuottajan hinnaston ja kulutuksen mukaan. Taloussähkönkulutus n. 2900 kWt/ v. perhekohtaisen kulutuksen mukaan. Öljynkulutus n. 2 200 l/ v. perhekohtaisen kulutuksen mukaan.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni
Energiklass
E2018
Ytterligare energiklassinformation
Viimeinen voimassaolopäivä 6.5.2028. E- luku 267.
Allmänt skick
tyydyttävä
Mer information om skick
1999 Sähköjohtojen uusimista, uusi sähkökaappi. Rännivesien ohjausta. Huonojen hirsien vaihtoa alareunasta. 2000 Puhkaistu kulku sisätiloista kellariin, portaat. Kellariin vesikiertoinen lattialämmitys. Tehty khh- tilat, kylpyhuone, sauna. Kylpyhuoneessa kanavailmapuhallin. 2001-02 Ulkoverhous uusittu, tuulensuojalevyt laitettu, huomioitu tuuletusrako. Ulko-ovi uusittu. Wc laajennettu. 2003 Terassi. 2005 Keittiön uusiminen kokonaisuudessaan, vinttien eristämistä. Autotallin "levennys" ja laudoitus, peltikatto autotalliin. 2009 Takan teko, Keddy kevyttakka, valurautasydän. 2011-12 Ulkosaunan verhouksen uusiminen, vilpolan lattian uusiminen, maalausta. Ulkosaunaan menevän sähköjohdon uusiminen. 2014 Tehty pohja kasvihuoneelle ja siirretty kasvihuone paikalle (käytetty). Laitettu ulkovalaisimia. Vesivahinko ollut vessassa, lavuaarin vesiputken reunasta vuoto. Lattia aukaistu ja kuivattu vakuutusyhtiön toimesta. Lavuaarin putkitus ja lattiamateriaalit uusittu. 10/2015 Pesuhuoneen ja saunan lattian remontti. Pesuhuoneen seinälevyt uusittu kokonaan, vesieristys ja laatoitus. Lattialle uusi valu, vesieristys ja laatat (sauna ja pesuhuone). Saunaan alalautoihin tehty tuuletusrakoa. Uusi opaalilasinen ovi karmineen pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen väliin. Pesuhuoneen katon maalaus. Paisuntasäiliön uusiminen. 2016 Aulan ja portaikon puolipaneelin maalaus ja tapettien laitto/ osa seinistä maalattu. Yläkerran pienemmän huoneen muovimaton poisto, lattian hionta ja maalaus. Huoneessa olleen lavuaarin ja hyllykön poisto muurin edestä. Muurin paklaus ja maalaus. 2019 Poltin vaihdettu pannuhuoneeseen (käytetty). Alakerran lattioista poistettu (ei keittiö) muovimatot ja laminaatit. Alkuperäinen lautalattia maalattu. Uppopumppu uusittu sisäkaivoon. Uusi astianpesukone. 2020. Pihan paikoitustilojen laajenuus ja pihan kunnostusta. Pihan länsipuolen raja-aidan uusiminen. Portti ja aita uusittu.
Värmesystem
öljy, muu
Eldstad
muu
Övrig beskrivning av eldstaden
kevyttakka olohuoneessa
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
kevyt takan tulisijasäteily
Ventilation
painovoimainen
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, hirsi
Rakennusmateriaali: Hirsirunko/ lautavuoraus.
Väggmaterial
hirsi, tapetti, maali, puupaneeli raakalauta
Golvmaterial
lautalattia, laminaatti, muovimatto, laatta
Taktyp
harja
Takmaterial
profiilipeltikate
Takmaterial
puupaneeli
Beskrivning av köket
Kiintokalusteet. Välitilaseinä: laatta. Työtasot: laminaatti. Kodinkoneet: sähköliesi, astianpesukone (2020), liesituuletin, jää/pakastin jääpalakonetoiminnolla.
Antal sovrum
3
Beskrivning av badrummet
Pesutilat laatoitettu 2015. Seinät: laatta. Lattia: laatta. Suihkupiste. Kanavapuhallin.
Beskrivning av toaletten
Seinät: tapetti, puolipaneeli. Lattia: muovimatto. Varusteet: peili, allas, allastaso, wc- istuin.
Antal toaletter
1
Beskrivning av bastun
Lattia: laatta. Seinät: puupaneeli.
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av grovköket
Lattia: laatta. Seinät: maali, laatta. Varusteet: PK- liitäntä, pesuallas, allaskaapisto.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
yläkerran lape/ ullakkotilat, kellarikerroksen työ/ varastotilat, autotallin varastotilat

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1215 m²
Byggnader
autotalli, talousrakennus
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
837-591-1-5-L11
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Tampereen kaupunki
Tomthyra
3 725,29 €/vuosi
Lisätietoja tontista
Tontin vuokra maksetaan 4 kertaa vuodessa (931.32 € x 4) . Tontilla 4 omenapuuta, karviaispensaita, vadelmaa, musta-, puna- ja valkoherukkaa, kirsikkapuu, 3 kriikunapuuta. Välttäväkuntoinen leikkimökki. Melkein koko piha koira-aidattu.
Tomtens hyrestid
30.4.2069
Kaavoitustilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Sitova tonttijako. Erillistalojen korttelialue, jolla rakennettu ympäristö säilytetään. Tarkemmat ohjeet mm. kattokaltevuudesta ja julkisivuverhoilusta, väreistä kaavoitusviranomaisilta. Lisätiedot: Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell p. 041 7308 168

Lisätietoa muista rakennuksista
Melkein alkuperäiskuntoinen talousrakennus jossa pihasauna (tällä hetkellä kiuas poistettu), pukeutumistila ja vilpola. Matala autotalli/ varastorakennus.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt