Till innehållet

Lemmikkitie 1

Pori, Hevosluoto

mökki tai huvila 1965 , oh, kk, makuutila, kuisti

Byggd
1965
Ytarea
30 m²
Skuldfritt pris
49 000 €

Beskrivning av objektet

Tässä sinulle ihana kokonaisuus Porilaisten Paratiisista! Kirjuriluodon kupeessa, Luodon siirtolapuutarhan alueella sijaitseva n. 330 m2:n puutarhapalsta, jossa viehättävä mökki odottaa uusia puutarhan harrastajia. Täällä vietät mukavia kesäpäiviä puutarhan parissa, naapureita moikaten tai terassilla auringosta nauttien. Alueelta on lyhyt matka Kirjurinluotoon, kesätapahtumiin sekä keskustaan. Mökkiä kunnostettu vuosien varrella mm. keittiökalusteet, vesikate, ikkunat sekä ulkoverhous uusittu ja maalattu, lattioita oikaistu sekä pintoja päivitetty ja huoltotöitä tehty. Ilmalämpöpumppu asennettu 2019. Piharakennuksessa sauna, varastotilaa sekä kuivikekäymälä. Luodon siirtolapuutarha on aktiivinen yhdistys, joka edistää ja kehittää puutarhaviljelyksen harrastusta ja taitoa jäsentensä keskuudessa. Yhdistys järjestää alueella myös tapahtumia. Lue lisää: https://luodonspy.yhdistysavain.fi/ Tämän kesäparatiisin TOP 3: - viehättävä kokonaisuus puutarhan harrastajalle - suloinen pieni kesäkoti - sijainti Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää yhtiöstä ja huoneistosta: Henna Huhtanen Myyntijohtaja, LKV, KiAT p. 0401282142 / henna.huhtanen@spkoti.fi / @lkv_henna_huhtanen #hennamyy Onko oma asuntosi vielä myymättä? Autan siinä mielelläni!

Grundläggande information

Destinationsnummer
21873113
Läge
Lemmikkitie 1, 28100 Pori
Typ
mökki tai huvila
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
oh, kk, makuutila, kuisti
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
30 m²
Övriga utrymmen
10 m²
Total areal
40 m²
Ytterligare information om ytan
Pinta-alat ovat arvioita. Piharakennuksen sallittu maximipinta-ala on 10 m2. Kohteen pinta-alatiedot on saatu myyjältä, eikä niitä ole tarkistusmitattu.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
1965
Färdigställandeår
1965
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
kaksi viikkoa kaupasta

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
47 100,00 €
Velkaosuus
1 900,00 €
Skuldfritt pris
49 000,00 €
Pris per kvadratmeter
1 633,33 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
5,41 €/kk
Finansieringsvederlag
20,41 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
25,82 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
22,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Vastike 65 euroa/vuosi 2024 (sisältää tontin vuokran, jonka Keskinäinen Kiinteistö Oy Luodon Siirtolapuutarha omistaa). Rahoitusvastike 245 euroa/ vuosi 2024. Sähkö oman käytön mukaan. Yhdistyksellä on yksi vesimittari. Kulutettu vesimäärä jaetaan tasan kaikkien osakkeiden kesken. Kesävesimaksu noin 22-28 euroa / vuosi / osake. Yhdistys järjestää jätehuollon, jonka kustannukset jaetaan tasan osakkeiden kesken. Jätemaksu noin 30-60 euroa / vuosi / osake. Luodon Siirtolapuutarhayhdistyksen jäsenmaksu 180,00 € / vuosi ja liittymismaksu 300,00 €.

Ytterligare information om bostaden

Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Osakkeen hankkiminen luovutustoimin vaatii yhtiön hallituksen suostumuksen. Suostumusta koskeva hakemus on viipymättä tehtävä kirjallisesti hallitukselle yhtiön kaupparekisteriin merkittyyn osoitteeseen. Yhtiön hallituksen on kahden (2) kuukauden kuluessa hakemuksen saapumisesta käsiteltävä asia, ja samassa ajassa kirjallisesti ilmoitettava hakijalle ratkaisusta.
I bostaden ingår
oma sauna, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, ilmalämpöpumppu
Ytterligare energiklassinformation
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Allmänt skick
tyydyttävä
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Mökki: Harjakatto, pelti. Puurunko, puuverhous. Perustus: Kivien päälle perustettu puualapohja Sähkölämmitys: patterit. Ilmalämpöpumppu (2019). Rakennettu 1965, saunarakennus oletettavasti 1965 (Rakennusvuosi myyjältä). Antenni. Kesävesi tulee mökkiin sisälle keittiön hanasta, vesi menee rakennuksen alla olevaan rei-itettyyn "pönttöön" (suodatushiekkaa pöntön pohjalla) ja siitä reikiä imeytyskenttään. Saunaan kantovesi, viemäröinti maahan. Vesisäiliö ei toiminut. Siirtolapuutarha-alueelle tulee toimintakaudella Porin kaupungin verkkovesi. Vesi kytketään päälle vuosittain keväällä pakkaskauden päättyessä, yleensä huhti-toukokuun vaihteessa. Vesi kytketään pois päältä vuosittain syksyllä ennen pakkaskauden alkamista, yleensä syyskuun lopussa. Energialuokka: Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta. Kiinteistöllä suoritettavat muutokset saattavat aiheuttaa muutostarpeita kiinteistön jätevesien käsittelyyn. Lisätiedot kaupungilta. HUOM! Palstan vuokraoikeuteen, palstalle rakennettuun rakennukseen ja rakennelmiin ei ole kiinnitysoikeutta.

Utrymmen och material

Vardagsrumsgolv
muovi
Vardagsrumsväggar
tapetti, puolipaneeli
Beskrivning av köket
Keittiön kalusteet ja pinnat uusittu 2012.
Köksgolv
muovi
Köksväggar
puolipaneeli
Spis
sähköliesi
Kylskåp och frys
jääkaappi
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuone ei täytä huonetilan normeja = makuutila
Sovrumsgolv
muovi
Sovrumsvägg
tapetti, puolipaneeli
Beskrivning av toaletten
Kuivakäymälä piharakennuksessa.
Antal toaletter
1
Beskrivning av bastun
Piharakennuksen yhteydessä sauna. Lisäksi Hevosluodonjuovan varrella oleva rantasauna on Luodon Siirtolapuutarhan omassa käytössä erikseen säädettyinä sauna-aikoina.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
56411 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Porin kaupunki. RP-6/s-1: Siirtolapuutarhan korttelialue, jolla ympäristö säilytetään. Siirtolapuutarhapalstalle saa rakentaa yksikerroksisen kesäkäyttöön tarkoitetun enintään 35 k-m² suuruisen päärakennuksen ja enintään 2 talousrakennusta yhteensä enintään 10 k-m². Rakennusten tulee olla harjakattoisia ja julkisivumateriaaliltaan puuta. Rakennusten ja rakenteiden korkeus saa olla maanpinnasta enintään 5 metriä. Päärakennukset on rakennettava 3 metrin päähän palsta-alueen rajasta. Alueen kulttuurihistoriallisesti ja maisemallisesti arvokas ympäristö ja rakennuskanta tulee säilyttää. Uudisrakentaminen ja rakennuksissa suoritettavat korjaus- ja muutostoimenpiteet sekä muut ympäristöön kohdistuvat toimenpiteet tulee toteuttaa siten, että alueen kulttuurihistoriallisesti ja maisemallisesti arvokas luonne säilyy.
Pihan kuvaus
Siirtolapuutarhapalsta n. 330 m2. Mm. vadelma-aita, kaksi omenapuuta, yksi päärynäpuu, toisessa suunnassa orapihlaja-aita (lemmikkitien puolelle).

Husbolag

Husbolagets namn
Keskinäinen Kiinteistö Oy Luodon Siirtolapuutarha
Disponentens kontaktuppgifter
Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö: Puheenjohtaja Karri Etelä. Luodon Siirtolapuutarhayhdistyksen puheenjohtaja: Hannu Lähteenmäki.
Underhåll
asukkaat
Ytterligare information om underhållet
Jokainen vastaa oman palstan hoidosta. Luodon Siirtolapuutarha järjestää alueella kausi- ja viikkotalkoot, joihin palstakohtaisen vuokrasopimuksen mukaisesti osallistutaan kunkin toimintakauden aikana sovittu määrä. Vuodesta 2019 lähtien talkoovastuun tuntimäärä on ollut 12 tuntia jokaista palstaa kohti.
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Sallitut pysäköintialueet Hevosluodontiellä on merkitty liikennemerkein.
Utförda renoveringar
Vuokratulle palstalle rakennetun rakennuksen ja tai rakennelman rakentaminen, huolto-, käyttö-, kunnossa - ja ylläpitokuluista vastaa osakkeenomistaja. Lemmikkitie 1 mökkirakennus: 2012: sisäpinnat uusittu, katto maalattu, seinäpaneelit, tapetit uusittu ja keittiökalusteet asennettu. 2014: sälekaihtimet asennettu. 2015: Peltikate uusittu ja sekä terassi. 2019: Ilmalämpöpumppu asennettu. 2018: uusi ulko-ovi asennettu ja alapohja on oikaistu. 2021: julkisivu maalattu. Ikkunat vaihdettu jossain vaiheessa. Rakennus on myyjän antaman tiedon mukaan valmistunut 1965. Lopputarkastuksesta ei ole tietoja. Rakennuksesta ei ole piirustuksia saatavilla. Lemmikkitie 1 piharakennus: Wc-tilan pinnat uusittu, Biolan kompostoiva wc asennettu. Ulkona kompostilaatikot 2 kpl. Saunan sisustaa uusittu (vesisäiliön lämmitys ei toimi). Piharakennuksen valmistumisvuotta ei ole tiedossa. Rakennusta laajennettu maximineliömäärään (10 m2). Rakennuksesta ei ole piirustuksia saatavilla.
Kommande renoveringar
Keskustelutasolla alueen kunnossapidosta: Suunnitteilla uusia alueen puhdasvesilinjasto. Kustannusarvio n. 50 000 - 60 000 euroa. Kustannukset jaetaan tasan osakkeiden kesken (95 osaketta eli noin 632e per osakas + mahdolliset korot, jos maksaa rahoitusvastikkeena) Aikatauluarvio vuosi 2024-2025. Lisätietoja yhdistyksen puheenjohtajalta.
Övrigt om husbolaget
Keskinäinen Kiinteistö Oy Luodon Siirtolapuutarha omistaa siirtolapuutarhatontin Porin kaupungin Hevosluodossa (Kiinteistötunnus 609-59-1-1 ). Keskinäisen Kiinteistö Oy Luodon Siirtolapuutarhan omistamalla alueella sijaitsevat siirtolapuutarhapalstat. Vuokratulle palstalle rakennetun rakennuksen ja tai rakennelman rakentaminen, huolto-, käyttö-, kunnossa - ja ylläpitokuluista vastaa osakkeenomistaja. Lisäksi Keskinäinen Kiinteistö Oy Luodon Siirtolapuutarhalla on vuokra-alue määräalasta Porin kaupungissa sijaitsevasta tilasta (609-403-1-18). Määräala koostuu yhdeksästä eri lohkosta ja niiden yhteispinta-ala on 9279 m2.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt