Till innehållet

Minna Ruppa

Företagare, fastighetsmäklare AFM, KiAT

Kundbetyg 4.5/5
(Genomsnitt av kundbetyg)

Språkkunskaper: finska, engelska


Telefonnummer: +358 50 516 8881

WhatsApp

E-postadress: minna.ruppa@spkoti.fi

Förmedling som livsstil

Hjärtlig fastighetsförmedling sedan 2007. Jag jobbar med mitt drömyrke; jag säljer tjänster genom att genomföra de största och viktigaste affärerna i en människas liv, det vill säga handeln med hus och hem. Jag upplever inte ens detta som ett arbete, utan som en livsstil som jag har förbundit mig till och som jag fortfarande inspireras av varje dag. En av de viktigaste framgångsfaktorerna är antagligen min positiva inställning och uthållighet.

År 2009 avlade jag AFM- och KiAT-examen och hittills under min karriär som mäklare i två olika mäklarkedjor har jag varit bland de tio bästa på den nationella rankinglistan under elva år, varav tre år på förstaplatsen.

Vårt verksamhetsområde är vidsträckt och tack vare det har jag blivit bekant med alla slags hem och bostäder. Försäljning av fritidsbostäder hör också till mina styrkor.
Välkommen till nya och gamla kunder! Ring eller skicka ett meddelande, oavsett om det gäller köp eller försäljning av en bostad eller en fritidsbostad, jag betjänar gärna!

Mina objekts

Kontakta mig!

Jag hjälper dig gärna i alla bostadsfrågor. Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig.

*” anger obligatoriska fält

Jag vill bli kontaktad
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.