Till innehållet

Talvilinnuntie 37

Espoo, Lintuvaara

omakotitalo 2021 , Oh+k+rt+kirj.+3mh+s+kph/wc+wc+vh+lämmin var.

Byggd
2021
Ytarea
139 m²
Skuldfritt pris
620 000 €

Beskrivning av objektet

ERITYISEN HIENO 8/2024 LOPPUKATSELMOITU A-ENERGIALUOKAN OMAKOTITALO LINTUVAARAN SUOSITULLA UUDELLA PIENTALOALUEELLA, JOSSA NAAPURUSTOSSA ON KAUNIITA TALOJA JA PIHOJA VIERI VIERESSÄ. AMMATTILAISTEN TEKEMÄN TYÖN JÄLKI ON VIIMEISTELTYÄ JA LAADUKASTA. UUSI TALOTEKNIIKKA JA RAKENTEET MAHDOLLISTAVAT EDULLISET ASUMISKUSTANNUKSET. Luonnonvalo valaisee tämän kodin korkeat sisätilat ympärivuotisesti kolmen ilmansuunnan ikkunoista. Materiaalivalinnat ovat raikkaita ja laadukkaita koko talossa. Leveälankkuinen valkolakattu saarniparketti ja pieteetillä valitut vaaleat seinäsävyt tekevät kokonaisuudesta elegantin ja rauhallisen. Olohuone-ruokailutila-keittiö-kirjasto on avaraa yhtenäistä tilaa, johon mahtuu niin oma perhe, sukulaiset kuin ystävätkin. Mittasuhteet ovat laajat ja huonekorkeuttakin on yli kolmen metrin, mutta tila on silti kodikas ja helposti kalustettavissa. Suurikokoiset huonekalut mahtuvat tilaan ilman ahtauden tunnetta. Kirjastotila on mitoitettu ja rakennettu niin, että siitä voi muodostaa tarvittaessa neljännen makuuhuoneen. Valkoinen avokeittiö puunvärisellä somisteella on käytännöllinen ja visuaalisesti näyttävä. Säilytys- ja työskentelytilaa on paljon ja keittiössä mahtuu olemaan useampikin kokki samanaikaisesti. Kodinkoneet ovat integroituja. Ruokailutilaan mahtuu ruokailuryhmä jopa kymmenelle henkilölle. Kolme makuuhuonetta ovat hyvällä maulla sävytettyjä. Master Bedroomin yhteydessä on vaatehuone. Kahdessa muussa makuuhuoneessa vaatekaapit. Makuuhuoneiden vieressä on erillis-wc. Saunaosaston löylyhuoneessa on Lumi-Saunan laadukkaat haapalauteet ja Harvian kivipilarikiuas, josta saat miellyttävän pehmeät löylyt. Tilavassa kylpyhuoneessa on suihku sekä tavallisella että sadesuihkupäällä. Kylpyhuoneen toisella laidalla on lisäksi lavuaari ja wc-istuin. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on eteinen ja siellä peililiukuovikaapit vaatesäilytystä varten. Kodinhoitohuone on suunniteltu ja toteutettu käytännön kodinhoito- ja säilytystarpeet huomioon ottaen. Sieltä on käynti ulos autokatokseen. Lämmin varasto on autokatoksen yhteydessä. Siellä on valmiina kunnolliset varastohyllyt ja tilaa useammalle polkupyörälle. Autokatos on mitoitettu väljäksi ja siellä on pistorasiat. Pihalla on tilaa useammalle autolle. Etupiha on asfaltoitu. Sen ylläpito on talvisinkin helppoa, sillä lumenkasaukselle on runsaasti tilaa. Lintuvaara on pientalovaltoainen luonnonläheinen ja idyllinen lapsiperheiden suosima asuinalue kuitenkin palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Tervetuloa tutustumaan tähän juuri valmistuneeseen laadukkaaseen Designtalon valmistamaan taloon, jossa on miellyttävä asua ja viihtyä pitkään! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20274356
Läge
Talvilinnuntie 37, 02660 Espoo
Typ
omakotitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
Oh+k+rt+kirj.+3mh+s+kph/wc+wc+vh+lämmin var.
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
139 m²
Total areal
139 m²
Ytterligare information om ytan
Rakennusluvan pääpiirustuksen 2.12.2020 mukaan rakennuksen pinta-alat ovat seuraavat: - Asunnon huoneistoala (sis. Tekn. tila) 139m2 - Kerrosala ulkomitoilla 158 +11(var)=169m2 - Kerrosala US250mm mukaan 153 +11(var) = 164m2 - Tilavuus 650m2 Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen 6.9.2024 mukaan pinta-alat ovat seuraavat: - Asuinhuoneiston ala 139m2 - Käytetty rakennusoikeus 164m2 - Kerrosala 169m2 - Kokonaisala 190m2 Edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
2021
Färdigställandeår
2021
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
31.10.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
620 000,00 €
Skuldfritt pris
620 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 460,43 €/m²

Muut maksut

Mer information om avgifter
Toteutuneita kulutuksia ja kustannuksia 12 kuukauden ajalta jaksolta 1.8.2023 - 31.7.2024: SÄHKÖ: Sähkönkulutus 9167,87 kWh Sähkönkulutuskulu 877,19€ Sähkönsiirtokulu 619,25€ Sähkönkulutus- ja siirtokustannus on siten ollut yhteensä 1496,44€/vuosi eli keskimäärin noin 125€/kk VESI Vedenkulutus 34m3 Vedenkulutuskulu 306,04€/vuosi eli keskimääräin noin 26€/kk JÄTEHUOLTO Jätehuoltomaksu 141,52€ (sis. vuokrattu sekäjäteastia 240L ja tyhjennys joka 4. viikko). Jätehuoltomaksu keskimäärin noin 12€/kk KIINTEISTÖVERO Kiinteistövero vuodelta 2024 on 514,99€ eli keskimäärin noin 43€/kk. Vuoden 2024 kiinteistöverosta vastaa myyjä. Sähkön, veden, jätehuollon ja kiinteistöveron yhteenlaskettu kuukausikustannus on siten ollut keskimäärin noin 206€/kk. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
valokuitu
I bostaden ingår
oma sauna, sähköliittymä siirtyy, kuntotarkastusta ei ole tehty
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, kiinteät valaisimet
Energiklass
A2018
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistuksen laatimispäivä 4.8.2021
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
ilmavesilämpöpumppu
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Pelti
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone: Seinät maalattu ja lattia saarniparkettia. Käynti ulkoterassille.
Beskrivning av köket
Keittiö: Erilliset isot integroidut jääkaappi ja pakastin, Bora Pure-induktioliesi integroidulla liesituulettimella, integroidut mikroaaltouuni, erillisuuni ja astianpesukone, keraaminen allas, led-valot, välitila levyä ja tasot laminaattia. Keittiö ja ruokailutila: Seinät maalattu ja lattia saarniparkettia.
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuoneet: Seinät maalattu ja lattia saarniparkettia. Vaatehuone Master Bedroomin yhteydessä: Hyllyjä, vaatetanko, seinät maalattua ja lattia saarniparkettia.
Beskrivning av badrummet
Kylpyhuone/wc: Suihku tavalllisella ja sadesuihkupäällä, lavuaari, lavuaarikaapisto, peili, wc-istuin, bidee-suihku, lasiseinä löylyhuoneen suuntaan, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Beskrivning av toaletten
Erillis-wc: Peili led-valolla, lavuaari, taso, lavuaarilaatikostot ja -kaapit, wc-istuin, bidee-suihku, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Beskrivning av bastun
Sauna: Lumi-saunan upeat haapalauteet, led-valaistus, lauteisiin upotettu kivipilarikiuas, seinät ja katto paneelia ja lattia laattaa.
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av grovköket
Khh: Pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille, pyykkikaappi, siivouskaappi, laminaattityötaso, välitila levyä, kaappeja, lattiakaivo, seinät maalaattu, lattia laattaa ja käynti ulos autokatokseen. Khh:n yhteydessä liukuovien takana on talotekniset laitteet.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Lämmin varasto autokatoksen yhteydessä kodinhoitohuoneen oven lähellä.
Övriga lokaler
Eteinen: Peililiukuovikaapit, kiinteät valaisimet, seinät maalattu, ja lattia laattaa. Lämmin varasto: Isot varastohyllyt, seinät maalattu ja lattia maalattua betonia.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
638 m²
Tontin tehokkuusluku
0.25
Tomtens byggnadsrätt
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Typ av tomt
Rinnetontti
Fastighetsnummer
49-50-330-4
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Espoon kaupunki
Tomthyra
6 970,47 €/vuosi
Lisätietoja tontista
Vuokralaisella on oikeus ostaa tontti vuokra-aikanaan. Vuokranantaja päättää myyntihinnan erikseen. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin (1951:10=100) siten, että perusvuokrana on edellä mainittu vuokra, ja perusindeksilukuna vuoden 2019 toukokuun indeksiluku (1969). Vuokra tarkastetaan 1.1.2021 alkaen kalenterivuosittain edellisen kalenterivuoden keskimääräisen indeksipisteluvun (vertausluku) mukaisesti siten, että perusvuokraa korotetaan tai alennetaan samassa suhteessa kuin vertausluku on perusindeksilukua suurempi tai pienempi. Vuokralainen maksaa vuokran kalenterivuosineljänneksittäin vuokranantajan osoittamalle tilille. Eräpäivä on kunkin kalenterivuosineljänneksen ensimmäisen kuukauden 30. päivä.
Tomtens hyrestid
31.12.2078
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Alueella ruokakauppa. Pyöräilyetäisyys ja nopea ajoetäisyys Leppävaaran Selloon, jonka alueella kattavat kaupalliset ja kunnalliset palvelut. Lähellä on myös Leppävaaran urheilupuisto, jossa uimahalli, useita muita liikuntatiloja, ulkokuntosali sekä erinomaiset lenkkeily- ja hiihtoreitit.
Transporter
Nopea ajoyhteys Kehä I:lle, Helsinkiin ja lentokentälle. Lähellä paikallisbussireitteja ja -pysäkkejä. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Skolor
Alueella ja alueen läheisyydessä kouluja kuten Lintuvaaran koulu ja Lintumetsän koulu.
Daghem
Alueella tai alueen läheisyydessä kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt