Till innehållet

Keihäsrinne 15

Espoo, Kilo

paritalo 1985 , Oh, 3 mh, askarteluhuone k, s, terassi ja piha, autokatos. Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+s

Byggd
1985
Ytarea
94 m²
Skuldfritt pris
379 000 €

Beskrivning av objektet

Tyylillä remontoitu koti. Tässä kodissa on isommallekin perheelle riittävästi tilaa tai jos tarvetta on etätyöhuoneille. Kodin alakerrassa on tilava olohuone ja siitä avautuva keittiö. Olohuoneesta on käynti myös julkisivuremontin yhteydessä rakennetulle lasitetulle terassille. Lisäksi on kodin hoitotilat, wc ja yksi huone. Yläkerrassa on kylpyhuone ja saunatilat, joista käynti parvekkeelle ja kolme makuuhuonetta, joista toisessa on parvi antamassa lisää tilaa. Kodin piha länteen ilta-aurinkoon ja on sopivan kokoinen pihaleikeille tai jos haluaa vaikka tehdä itselleen upean terassimaailman. Lähin kauppa ja juna-asema ovat kävelymatkan päässä. Kilon pientaloalue on aivan Leppävaaran kupeessa ja sen palvelut helposti tavoitettavissa. Soita ja sovi oma henkilökohtainen esittely.

Grundläggande information

Destinationsnummer
20420107
Läge
Keihäsrinne 15, 02610 Espoo
Typ
paritalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
Oh, 3 mh, askarteluhuone k, s, terassi ja piha, autokatos. Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+s
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
94 m²
Total areal
94 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneistoa D on laajennettu 90-luvulla ja taloyhtiön rakennusoikeutta on käytetty siihen. Silloin on huoneiston tiloja on laajennettu siirtämällä portaikkoa niin, että alakerran huone ja kylpyhuoneen viereinen huone on saatu hyötykäyttöön. Muutoksessa syntyneen huoneen ikkunapinta-ala verrattuna lattiapinta-alaan ei täytä asuinhuoneen määritelmää. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1985
Färdigställandeår
1985
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
Kaupanteossa

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
296 560,83 €
Velkaosuus
82 439,17 €
Skuldfritt pris
379 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 031,91 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
315,76 €/kk
Finansieringsvederlag
507,01 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
822,77 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
kts. Yhtiöjärjestys: huoneiston D omistaja suorittaa vastikkeensa 5 % korotettuna. Vastikkeiden ero johtuu siitä, että asuntoon D on tehty laajennus, jossa on käytetty taloyhtiön jäljellä oleva rakennusoikeus. Korotetulla osuudella kompensoidaan osakkeiden lukumäärä vastaamaan neliöitä.

Muut maksut

Typ av vattenavgift
sisältyy vastikkeeseen
Mer information om avgifter
Sähkönkulutuksesta ei ole antaa tarkkaa tietoa. Vuonna 2022 on huoneistossa pidetty vain peruslämmöt päällä, mutta remontin aikana kulutus on ollut suurempaa. Omistajien arvio lämmitykselle on n. 12 000 kWh/ vuosi. Yhtiökokouksen päätökset 2023: Yhtiökokous myönsi yhtiön hallitukselle valtuutuksen, yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa, periä ylimääräinen yhtiövastike (=yhden kuukauden yhtiövastike) enintään kerran aikavälillä 1.7.2023-31.3.2024. hallitus esittää ja esitys hyväksyttiin, että aikavälillä 1.7.2023-30.6.2024 peritään liitteessä 4 eritellyt rahoitusvastikkeet. Rahoitusvastikkeet tuloutetaan yhtiön kirjanpidossa.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
ulostyönnetty
Balkongens väderstreck
pohjoinen
I bostaden ingår
parveke, oma sauna, antenni
Mer information 2
pihavarusteet
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
E2018
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
sähkö, Ilmalämpöpumppu
Eldstad
takka
Utsikt
Kylpyhuoneesta mentävälle parvekkeelle näkymät ovat pohjoiseen yhtiön pihalle. Näkymät olohuoneesta ja kahdesta makuuhuoneesta ovat terassille ja pihalle länteen.
Utförda renoveringar
Kylpyhuone (2018 keväällä valmistunut). Ei ole ollut vesivahinkoa – perusparannus. Julkisivuremontin yhteydessä huonot eristykset vesiputkissa - mennyt rikki 2021-2022 talvella, vakuutus korjannut. Ilmalämpöpumppu 2021 1997 taloyhtiön rakennusoikeutta on käytetty huoneiston D muutoksiin. Eteisen takana oleva huone ja yläkerrassa kylpyhuoneen viereinen huone on otettu käyttöön ja rappusia siirretty. (Tontilla käydessä laajennus on helppo huomata, kun käy katsomassa B asunnon kulmaa jossa on pieni pyöräkatos. Tämä kulma on se joka D asunnossa on rakennettu asuinkäyttöön.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu
Taktyp
Harja/pulpetti
Takmaterial
Pelti
Beskrivning av vardagsrummet
Lattia lauta kunnostettu ja maalattu 5/2024, seinät maalattu. Olohuoneessa takka ja käynti viihtyisään viherhuoneeseen.
Beskrivning av köket
Remontoitu 5/2024 Keittiö: Ikea, induktioliesi, kiertoilma uuni, laminaattitasot, välitila laatta, damixa hana Lattia lautalattia Seinät maalattu
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuoneiden seinät maalattu ja laminaattilattia asennettu 5/2024
Beskrivning av badrummet
Lattia laatoitettu, seinät kaakelia Suihku, kaapistot ja wc. Hana vaihdettu (damixa), Kylpyhuone uusittu arviolta 2018 keväällä vuosia sitten myyjän toimesta. Hyväkuntoinen. Lattian kaato on heikohko. Vedenohjausta parannettu.
Beskrivning av toaletten
WC-alakerta: hana uusittu (damixa) , peilikaappi uusittu ja wc istuin vaihdettu Erillisessä wc:ssä on pesukoneliitäntä.
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
maalattu
Beskrivning av bastun
saunan lauteet käsitelty supisauna vahalla.
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Ensimmäisen talon alakerrassa on yhtiön varasto ja siellä huoneistolle kuuluva varasto.
Övriga lokaler
Alakerran askarteluhuoneen lattia lautalattia, seinät maalattu. Ilmalämpöpumpun sähkötulo tässä huoneessa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Takka. HUOM! takkaa on käytetty viimeksi vuonna 2020, ja sitä on käytetty silloin aktiivisesti. Takkaa ei ole käytetty ainakaan vuoden 2021 jälkeen. Nuohouksesta on aikaa yli 5 vuotta.

Tomt och planläggning

Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki / https://kartat.espoo.fi/ims Lähialueella ei ole vireillä merkittäviä kaavamuutoksia.
Pihan kuvaus
Piha-alue on sopivan kokoinen ja siitä saa kivan pienellä laitolla. Kaikki pihalla olevat tavarat kuuluvat kauppaan kuten leikkimökki, komposti jne. Ostajan tulee tutustua pihan rajoihin.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Auringonkilo II Bostads Ab
Disponentens kontaktuppgifter
Hallituksen puheenjohtaja Kim Matula sähköposti kim.matula@hotmail.com Kirjanpitotoimisto TALOTILI OY Talotilin toimipiste: Osoite Lumijoentie 1, 90400 Oulu PRH:n järjestelmästä ei voi jättää isännöitsijää nimeämättä. Taloyhtiö ostaa isännöinnin tarvittaessa Talotili Oy.ltä (sama kuin kirjanpito).
Underhåll
asukkaat
Antal bilplatser
8
Utförda renoveringar
2005 Suoritettu Katteen vaihto 2006 Suoritettu Talojen maalaus 2010 Suoritettu Salaojitus 2010 Suoritettu Yläkerran avattavat ikkunat vaihtotyö 2021: Julkisivu- ja alapohjaremontti erillisen suunnitelman mukaan, sis. tiiveyskorjauksen (Kiwa Inspecta) - Etupihan pintavesien ohjauksen parantaminen erillisen suunnitelman mukaan (Kiwa Inspecta) kts. liite korjaustyöselostus 2022: - Autokatoksen huoltomaalaus - Postilaatikoiden uusiminen - Lämminvesivaraajien uusiminen (1-2 kpl) - Etupihan kukkaistutukset (toteutettu osittain) 2023 - Syksyn aikana uusittiin katoille lumiesteitä mutta muita suurempia mullistuksia ei ole tapahtunut.
Kommande renoveringar
Pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS) Päivitetty 22.4.2023, hyväksytty 13.5.2023 2023 - Lämminvesivaraajan uusiminen (1 kpl) - Piha-aitojen uusinta (osittain) 2024 - Lämminvesivaraajien uusiminen (1-2 kpl) - Piha-aitojen uusinta (osittain) 2025 - Lukituksen uusiminen - Piha-aitojen uusinta (osittain) - Käyttövesiputkien kuntokartoitus 2026 - Salaojaputkien kuvaus ja huuhtelu 2027 - Ei suunniteltuja korjauksia
Beslut om renoveringar
Kyllä
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiössä on kellarivarasto, autokatospaikat kaikille ja pari vierasautopaikkaa. Rakennuksien rakenteet: Rakennuksen runkotyyppi: Paikallarakennettu Alapohjarakenteet: Tuulettuvia puurakenteisia alapohjia. A-huoneistossa betonirakenteinen kellari. Sokkelirakenteet: Betoni, puurimoitus, kuitusementtilevyt Ulkoseinärakenteet: Puurunkoisia, mineraalivillalla lämmöneristettyjä paneeliverhoiltuja seinärakenteita Vesikattorakenteet: Harjakattoisia, profiilipeltikate Ilmanvaihto: Koneellinen poistoilmanvaihto, suodattimella varustetut tuloilmaventtiilit

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
K-market Kilo 800m, Leppävaaran ja Kauniaisen palvelut kotimatkan varrella
Ytterligare information om tjänsterna
Peruspalvelut kävelymatkan päässä
Transporter
Kilon juna-asema 850m, bussit: lähin 950m
Skolor
Kilonpuiston koulu 850m, muita kouluja parin kilometrin säteellä.
Daghem
Useita alueella n. 1km

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt