Till innehållet

Räisäläntie 28

Espoo, Laajalahti

paritalo 1990 , oh+k+3mh+tkh+ask+2kph/wc+khh+s+2var+at+parv

Byggd
1990
Ytarea
156 m²
Skuldfritt pris
670 000 €

Beskrivning av objektet

ELEGANTTI, ISOIKKUNAINEN JA SUURELLEKIN PERHEELLE SOPIVA ASUNTO LAAJALAHDESSA KOULUN JA RAIDE-JOKERIN PYSÄKIN LÄHELLÄ. MONIPUOLISIA TILOJA, JOTKA MAHDOLLISTAVAT KOTONA VIIHTYMISEN, HARRASTAMISEN JA ETÄTYÖSKENTELYN. TÄSSÄ ASUNNOSSA EI OLE AHTAUDEN TUNNETTA. SÄILYTYSTILOJAKIN ON RIITTOISASTI. MALTILLISET ASUMISKUSTANNUKSET. Asunnossa on tyylikästä yhtenäistä tilaa oleiluun, ruuanlaittoon ja ruokailuun. Tänne mahtuu niin ison perheen olohuonekalusteet kuin ruokailuryhmäkin jopa 10 hengelle. Keittiössä on työskentely- ja säilytystilaa vaativankin kokin tarpeisiin. Ketitiön keskiössä on lisäksi keittiösaareke säilytystilalla ja ruokailupaikalla. Avara laaja tila on mitä parhain perhejuhlienkin viettoon isollakin vierasmäärällä. Olohuoneen jatkeena on länsiparveke, johon voit loihtia oman viihtyisän oleskelutilasi ja vehreän parvekepuutarhasi. Parvekkeella on markiisiverhot valmiiksi asennettuina. Kaikki makuuhuoneet, takkahuone ja askartelutila ovat reilun kokoisia. Niissä ovat viihtyneet sekä aikuiset, nuoret, lapset että vieraatkin. Vaatteiden säilytykseen on isoja liukuovikomeroita. Lisäksi ikkunat ja ikkunanäkymät ovat miellyttävät. Molemmissa kerroksissa on suihkut ja wc:t, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja sopuisaa Suurikokoista lukollista takkahuonetta on käytetty Master Bedroomina. Kaunis takka luo huoneeseen tunnelmaa. Kylpyhuone sijaitsee kätevästi takkahuoneen vieressä. Takkahuoneesta on lisäksi käynti terassille. Hienosti valaistussa saunassa on hetivalmis kiuas ja saunan kylpyhuoneessa tuplasuihkut sekä suihkuseinän takana wc-istuin. Yläkerran kylpyhuoneessa on wc ja suihku. Siellä on lisäksi monia pieniä säilytyskaappeja isonkin perheen jäsenten tarvikkeille. Asunnossa on kaksi lämmintä varastotilaa sekä maanvaraista tilaa, johon on käyntiluukku toisesta varastosta. Lämpimässä autotallissa on paljon hyllytilaa sekä lavuaari vesipisteellä. Tervetuloa tutustumaan tähän sympaattiseen isoon asuntoon arvostetulla Laajalahden asuinalueella. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21904582
Läge
Räisäläntie 28, 02140 Espoo
Typ
paritalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
oh+k+3mh+tkh+ask+2kph/wc+khh+s+2var+at+parv
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
156 m²
Total areal
156 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s+takkah.+ask.h.+k.hoitoh.+varasto+autotalli. Yhtiöjärjestyksessä ja isännöitsijäntodistuksessa on ilmoitettu pinta-alaksi 156m2. Espoon kaupungin Rakennus ja Huoneistorekisteriotteen 25.9.2023 mukaan asuinhuoneiston ala on 87m2. Muiden tilojen pinta-alaa ei voida asiakirjoista todentaa. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennuksen todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempi tai suurempi. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Antal våningar
1-2
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1990
Färdigställandeår
1990
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
30.6.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
670 000,00 €
Skuldfritt pris
670 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 294,87 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
546,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
546,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiökokous 29.4.2024 päätti myöntää hallitukselle oikeuden päättää tarvittaessa enintään neljän (4) kuukauden ylimäärisen hoitovastikkeen perimisestä tilikauden aikana.

Muut maksut

Typ av vattenavgift
e / kk
Mer information om avgifter
Hoitovastike sisältää vedenkulutuksen kustannuksen eikä tasauslaskuja tehdä.

Ytterligare information om bostaden

Balkongens väderstreck
länsi
I bostaden ingår
parveke, oma sauna, antenni
Energiklass
D2013
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistus laadittu 24.4.2015
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Kaukolämpö/vesikeskuslämmitys, sähköinen mukavuuslattialämmitys osassa alakertaa ja yläkerran kylpyhuoneessa, ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo-poisto iv, LTO
Utförda renoveringar
2006 Keittiöremontti 2009 Yläkerran kylpyhuoneremontti, alakerran saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontti 2012 Kaapistojen muuttaminen liukuovikaapistoiksi ja maalausremontti 2013 Luvan mukainen takkaremontti sekä alakerran lattiapintojen uusiminen ja mukavuuslämmön asentaminen 2014 Ulkoportaan pinnan korjaaminen/ennalleensaattaminen
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Tilinpäätöksen 2022 mukaan taloyhtiö omistaa lisäksi 301m2 puistoalueeksi kaavoitetun tilan, jonka kiinteistötunnus on 49-405-1-230. Yhtiöjärjestyksen 4§:n mukaan osakas vastaa märkätilojen veden-/kosteudeneristyksen kunnossapidosta ja puutteiden korjauksesta. Taloyhtiössä on käytäntönä se, että osakkaat huolehtivat lumitöissä oman asuntonsa kohdan. Kun lunta on enemmän lumitöitä on tehty tarvittaessa enemmän. Syksyisin ja keväisin on järjestetty pihatalkoita taloyhtiössä. Niiden lisäksi osakkaat ovat hoitaneen oman etupihansa. Paritalojen edustat on istutettu samanlaisiksi ja taloyhtiön mukaan ne tulee myös sellaisina pitää. Takapihan on saanut istuttaa mieleisekseen. Lisäksi osakkailla on liputusvuorot niin, että osakas hoitaa oman liputusvuoronsa joka 10. kuukausi.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni, teräs
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Tiili
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone: Laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Käynti länsiparvekkeelle.
Beskrivning av köket
Keittiö: Erilliset jääkaapi ja pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, integroitu mikro, kivitasot ja saarekkeella puutaso, välitila laattaa, seinät maalattu ja lattia parkettia. Ruokailutila: Seinät maalattu ja lattia parkettia.
Beskrivning av sovrummet
Mh1: Liukuovikomerot, laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Mh2: Liukuovikomerot, laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Mh3: Liukuovikomerot, laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Antal sovrum
3
Beskrivning av badrummet
Yläkerran kph/wc: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, lavuaari, peili, suurentava peili, allaslaatikosto, seinäkaappeja, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö). Alakerran kph/wc: Kaksi suihkua, suihkuseinä, wc-istuin, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö).
Beskrivning av bastun
Sauna: Hetivalmis sähkökiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö).
Beskrivning av grovköket
Khh: Pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille, komero, lavuaari, allaskaappi ja -laatikosto, kurasuihku, peili, ikkuna, säleverhot, seinät maalattua lasikuitutapettia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö).
Övriga lokaler
Takkahuone: Liukuovikomerot, varaava takka, laskettava verho, käynti terassille, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö, kaapeli). Askarteluhuone: Säleverho, liukuovikomerot, käynti pihalle, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö, kaapeli). Pääsisäänkäynnin eteinen: Liukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö). Portaiden alla olevara lämmin varasto: Hyllyä, seinät maalattu ja lattia laattaa. Isompi lämmin varasto: Keskuspölynimuri, hyllyjä, tankoja, seinät maalattu ja lattia betonia. Lisäksi on maanvarainen tila, johon on käyntiluukku pienemmästä varastosta. Alakerran käytävä: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö, kaapeli).

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
3083 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Räisäläntie 28
Disponentens kontaktuppgifter
Yhtiön edustaja Kai Miller Hallituksen puheenjohtaja Puh. 0500 605 893
Underhåll
asukkaat
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 10
Husbolagets garage
10
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Jokaisen asunnon kohdalla on sähkötolppa, joissa jokaisessa tolpassa on kaksi pistokepaikkaa.
Utförda renoveringar
2004 E: Lattialaatan ja seinän välin saumaus, listojen irroitus ja tiivistys, salaojan huhtelu ja purkuputkien toiminnan tarkastus Asunto Oy Räisäläntie 34:n sortuneen tukimuurin korjaus 2005 Kattojen läpivientien korjaus Leikkialueen nurmetus Pihakiveyksen korjaus, osakasvastuulla ja kustannuksella Maalaukset ja pintakäsittelyt, osakasvastuulla ja kustannuksella: Otsalautojen puhdistus ja maalaus, teräspalkkien ruostekohtien hionta ja maalaus, autotallin ja asuntojen takaovien (ml. yläterassin) pohjatyöt ja maalaus, kourujen puhdistus, kaiteiden hionta ja maalaus ja potkupellin asennus Jätekatoksen rakentaminen 2006 IV-koneiden moottorit uusittiin A1, D2 ja F Orapihlaja-aidan nuorennus Wc-pöntön sulkulevyn ja uimurin uusinta C2 Aidan vaakajuoksujen uusinta Varaston ulko-oven ja yläkaiteen maalaus Ulko-oven lukon vaihto E 2007 Wc-isutuimen sulkulevyn ja uimurin uusinta B2 ja D2 Aidan portin uusinta Antennivahvistimien pohjaosat vaihdettu Sadevesikaivojen tyhjennys ja pesu 2008 Jätekatoksen maalaus Kattorakenteiden korjaus ja sisäpuoliset maalaukset D1 ja F Wc-istuimen sulkulevyn ja uimurin uusinta F Parvekkeen oven lukon korjaus C1 Parvekkeiden otsapintojen, pystypilareiden ja sisäänkäyntien porraspielielementtien maalaus Porraspielielementtien rappauskorjaus F 2009 Vesikaton uusinta LVI-remontti (kaukolämmön alajakokeskuksen vaihto, patteri- ja linjasäätöventtiilien vaihto, lämmitysverkoston tasapainotus) 2010 Lämmitysverkoston pihalinjavuodon korjaus D kohdalla kattoremontin aiheuttamat sisäpuolen maalaustyöt A2, B1, B2 ja E Ulko-oven lukon vaihto C1 Wc-istuimen sulkulevyn ja uimurin uusinta A1 2011 Lauta-aidan lahonneiden osuuksien uusinta Autolämmitysrasioiden kellokytkinten uusinta 2012 IV-koneen moottorien uusinta, E Eteisen katossa ja seinässä vesivuodon aiheuttamat jäljet, vuodon syyn tutkiminen ja valumajälkien korjuas A2, B2 Viemärin kaadon osittainen korjaus D2 Rappauskorjaukset Antennien uusinta Ovikellojen soittopainikkeiden uusinta 2013 IV-koneiden uusinta ja IV-kanaviston pohdistus Lauta-aidan korjaus D1 kohdalla Ikkunapuitteiden, räystäiden, parvekekaiteiden ja parvekeritiläseinien maalauskunnostukset Autotallien ovien uusinta ja ulko-ovien lukkojen uusinta Alakerta, suihkusekoittajan juoksuputkine ja wc-uimurien uusinta A2, B1 Alakerran suihkusekoittajan karapesän uusinta A2 Vesipostien uusinta B1, C2 B1: elementtisauman korjaus, pihan avaus ja tuuletusputken asennus alapohjan alla olevan ryömöntätilan tuulettamiseksi, askarteluhuone, vesivuodon jälkien korjaus lattiassa ja seinässä 2014 Liesituulettimen hormin korjaus D1 Savuhormien nuohous Yläkerran wc-istuimen sulkulevyn ja vesipostin uusinta A2 Ulkoportaiden kunnostustyöt Pääoven lukkorungon korjaus B1 Wc-istuimien kuntotarkastus B2 2015 Lauta-aidan korjaus A, B, C Parveke- ja terassivalaisinten uusinta, ei A2 Parvekkeiden ja tearassien ulkopistorasioiden uusinta Autolämpötolppakellojen uusinta E
Kommande renoveringar
Korjaustarveselvitys vuosille 2024-2029 2024 Julkisivujen paikkakorjaukset ja pesu, aidan maalaus (D2:n osuus tontin kulmasta D1/D2-kulmaan sekä D1/D2-välinen osuus D2:n puolelta) 2025 Vuonna 2015 uusittujen aidan osuuksien huoltomaalaus ja julkisivujen kuntotutkimus 2028 Julkisivujen pintakäsittely Yhtiökokouksen 29.4.2024 esitetyn dokumentin mukaan ryömintätiloihin tarvitaan huoltoluukut viemärien tarkastamisksi. Yhtiökokous päätti, että työ teetetään elokuussa 2024. Urakkatarjous Arbon Oy:ltä 10 200 euroa.
Övrigt om husbolaget
Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jää tekninen tila 14m2.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Kävelyetäisyydellä ruokakauppa, ravintola ja kirjasto sekä nopea yhteys Leppävaaran Selloon ja Tapiolan Ainoaan, joissa monipuoliset palvelut.
Transporter
Tulevan Raide-Jokerin pysäkki ja bussilinjat lähellä. Lyhyt ajoyhteys Kehä I:lle ja Helsinkiin. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Skolor
Alueen läheisyydessä useita kouluja alakouluista yliopistoon. Laajalahden koulun mittava saneeraus ja laajennus on juuri valmistunut. Suosittu koulu, jonka koulualueelle halutaan muuttaa.
Daghem
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt